Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myśleć gdy facet zagaduje do kobiety na fejsbuku

Polecane posty

Gość gość

bez konkretnego pretekstu i w dodatku nie są bliskimi znajomymi? (na żywo widzieli się tylko raz i byli wtedy na pan i pani)

Gość gość
ta raz

Gość gość
że mu na kafeterii nudno już siedzieć:)

Gość Dokładnie niech jebnie któremu
Że chce mu się *****ć

Gość gość
Twój chłopak ?

Gość gość
Poznałam go miesiąc na pewnym spotkaniu kulturalnym. Byłam tam jako dziennikarka, on z kolei był jednym z prowadzących. Z racji tego, że nie zabrałam ze sobą aparatu, po spotkaniu podeszłam do niego zapytać, czy mógłby podzielić się ze mną zdjęciami. Zgodził się, a nazajutrz zaprosił mnie do znajomych na fejsbuku. Później kontaktowaliśmy się ze sobą tylko raz w sprawie relacji, poza tym kilka razy zdarzyło nam się lajkować wzajemnie. Dopiero wczoraj się odezwał do mnie o 1 w nocy i zapytał co tam słychać i dlaczego się śpię.

Gość gość
Nie zrozumcie mnie źle, ale nie znamy się właściwie i jestem troszkę zdziwiona tak nagłym zagadaniem.

Nic,ja potencjalnych znajomych na dzień dobry usunęłam,a człowieka,który zaprasza mnie do znajomych od lat ignoruję.tak wiem jestem wredna.

Gość gość
Nudziło mu się to się odezwał.Co w tym dziwnego?Zobaczył,że jesteś, to sobie pogadał o pierdołach. A tu koleżanka już ideologię dorabia...Jakby cię na randkę zaprosił, to ok, coś nie teges,ale tak oo sobie zagdać?

Gość gość
Heh, ja jestem zawsze strasznie podejrzliwa, jeśli chodzi o takie rzeczy. Zaproszenia przyjmuję, ale czy to znak, by od razu być na ty?

Ludzie ja jestem indywiduum,wy róbcie jak wam pasuje.

Gość gość
Hmm, ja osobiście nie potrafię zagadać do kogoś obcego z nudów. Mam od tego swoich znajomych. Poza tym nie jestem nauczona tak szybko przechodzić z kimś na ty - czuję się tak... nieswojo?

Gość gość
A tam, się przejmujesz bzdetami, lepiej szukaj materiału na dobry artykuł, bo nie raz ciężko coś trafić. Odnośnie chłopaka, to dla mnie nie ma w tym nic podejrzliwego, jak jest fajny, to zawsze możesz poznać bliżej:)

Gość gość
*podejrzanego, haha, sorry:)

Gość gość
Materiały zebrane, teksty napisane. A rozluźnić też się trzeba. ;) Jestem jeszcze młoda, nie znam się na facetach, więc stąd też chciałam o tym tutaj pogadać. Nie żebym się tym jakoś przejmowała, nic z tych rzeczy. Czysta ciekawość. ;)

Gość gość
Spoko, się postarzejesz, się dowiesz:)

gość Spoko, się postarzejesz, się dowieszusmiech.gif x oj tam oj tam.