Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rygalia

jak sobie radzicie jak maz za granica pracuje

Polecane posty

Gość rygalia

roznie to przezywam ale jak narazie wytrzymuje, pracuje i organizuje sobie rozne zajecia zeby nie tesnic za nim,czesto jezdze do rodzicow znajomych i kolezanek

Gość gość
Ogórek. Nic wiecej

Gość gość
ja kupilam sobie najlepszy wibrator jaki jest obecnie w sprzedazy

Gość gość
ciężko... ogórek jest bardzo przydatny + wyobraźnia ;)

Gość gość
No i mała marchweka a ta drugą dziurkę.a wyobrazni az za dużo

Gość gość
A bananek to gdzie? To jest moj ulubiony pocieszacz.

Gość gość
ja jeszcze nie mam meza,ale moj chlopak juz dwa lata za granica pracuje, a ja juz nie wytrzymuje bo wibrator juz mi sie znudzil

Gość gość
chlopak-to nie maz to ja bym cos sobie poszukala i bym sie nabijala kiedy bym chcice miala a nie wibrator sobie wkladala

Gość goscowa123
To może ja odpowiem poważnie. Mój facet jeździ tirem na miedzynorodowce od kilku miesięcy. Jest na niedzielę co dwa tyg w domu. I szczerze mówiąc jest mi bardzo zle. Akurat jak wyjechał w pierwsza trasę okazało się ze jestem w ciąży. Mam bardzo dużo obowiązków na głowie, jak tu był to we wszystkim mi pomagał. Teraz jestem sama. Dochodzą do tego jeszcze kłótnie, moja zazdrość, tyle się czyta o romansach takich kolesi którzy na wyjeździe czują się jak single ..

Gość gość
Pisałem już że nie wierz nigdy facetowi on wytrzymuje długo,ale nie zawsze.Poza domem nie ma szans się utrzymać bez ... :) Jestem też z krwi i kości facetem co ...

Gość gość
gosciua123--a myslisz ze twoj jest swiety,on tez te tiruwki do kabiny bierze i rypie je rowno

Gość gość
Znajdzie sie tu jakas kobieta na sex dzisiaj jestem z krakowa moge dojechac kamel2@onet.pl

Gość gosciowa 123
Czy tirowy to nie wiem, jest młody i przystojny, więc myślę ze stać go na coś lepszego i nie za pieniądze jak coś:-) myślę ze dużo innych dziewczyn poznaje:(

Gość gość
gosciuwa123---- a jak ty sobie radzisz,czekasz jak przyjedzie czy masz cos interesujacego w zapasie i spotykasz sie dyskretnie

Gość gosciowa 123
Oczywiście ze czekam! Kocham go bardzo, poza tym jestem w ciąży, nie w głowie mi inni faceci

Gość gość
gosciowa123- nie kreci cie teraz zeby cos innego sprobowac,jak jestes w ciazy to jest bezpiecznie,bo ja bym jakiegos dyskretnego i przystojnego na chate sciagla i bym sie z nim pobawila

Gość gość
I po raz kolejny odzywaja sie kobiety ktore "swedzenie dupska" usprawiedliwiaja tym,ze " facet i tak zdradza". Nie mierzcie wszystkich swoja miara.

Gość gość
moj przyszly maz pracuje juz drugi rok za granica, w tamtym roku poznalam faceta dwa lata starszego o demnie i od tego czasu zawraca mi glowe juz pare razy bylam z nim w resteuracji na kolacji byly juz male pieszczoty w samochodzie,ale on chce wiecej bardzo mnie pociaga ale ja sie jeszcze zastanawiam i nie wiem czy nie robie bledu bo nie wiem ktorego wybrac

Zastanawia mnie dlaczego jego podejrzewasz, skoro sama umiesz wytrzymać? Czy to takie trudne że facet też wytrzymuje? robienie mu scen zazdrości akurat może przynieść odwrotne skutki.

Gość gosciowa 123
Hahaha a teraz coś nie na temat. Mój jutro wieczorem wraca do domu. Poklocilismy się w smsach i napisał mi "mam nadzieję ze urodzisz i umrzesz k******** " I na taki szacunek sobie zasłużyłam swoją wiernością i miłością. Wiece co kobietki ? Róbcie w ch..a tych dębicki bo jak widać wierność chyba jest nie na czasie. Mój mi też napisał ze wolał swoją była która go zdradziła na wczasach z turkiem (!!) Niż mnie wierną.

Gość gosciowa 123
Ardek , chociażby przez to jak mnie traktuje.

gosiowa - Ty mu wmawiasz d u p c z e n i e na boku to co się dziwisz ze on zaczyna cie traktować z góry

Gość gosciowa 123
Ardek , ale czy jakby kochał to nie próbowały jakoś inaczej ze mną pogadać? On wie ze nie ufam, mój tata zawsze zdradzał mamę, brat każda dziewczynę (ten to ma harem ), jestem po przejściach.

Gość Draiwer
Gosciowa 123 musialas niezle go wkurzyc ze ci tak napisal. Ale uwierz mi ze to nieprawda to co pisza na portalach ze kierowcy tirow zdradzaja ze czuja sie singlami. Pisze to bo wiem jak to jest sam jestem kierowca tira i dla przykladu tez spedzam wekend na parkingu tak jak dzis.

Gość gosciowa123
Mój też ma teraz postój na jakimś parkingu, ale już w pl, rano rozladunek i wraca.. wkurzylam go tym, ze podejrzewałam ze mnie oklamal z kontem na fb (ze ma ale mnie zablokował) , mniejsza z tym, on ogólnie jest bardzo wybuchowy i agresywny. Łatwo go wytracic z równowagi. Jestem podejrzliwie też dlatego, ze kochany jak dowiedzial się o ciąży to kazał mi usunąć, zerwał ze mną, ogólnie zachował się okropnie. Później przeprosił, ale za jakiś czas znów to samo i tak od 3 miesięcy w kółko. Jakbym go tak nie kochała to byłoby mi może łatwiej. Ogólnie nasza historia jest zakrecona , ale jego praca i zycie na odległość nam nie pomagają

Gość Draiwer
Co za debil!

faceci nie lubią jak się im wmawia zdradę, dlatego postanowił cię wkurzyć i tyle w temacie. przestań go posądzać bo w końcu na złość Tobie pójdzie do d******** Mam podobnie upierdliwa żonę jak tyi zawsze jej powtarzam że kiedys na złość jej pójdę za kasę

Gość Nie znoszę samotności
Witajcie. Niedługo i ja będę żegnać męża na lotnisku. Zostaję sama z trojgiem dzieci. Boję się potwornie,że sobie nie poradzę, bo już na samą myśl dopada mnie depresja.

Gość gość
a znajomych nie masz

Gość gość
ja bym sobie dyskretnie adoratora poszukala do ktorego bym mogla sie przytulic,a jak by dzieci spaly to bym go czasami miedzy uda wposcila zeby mi troche kasie ozywil