Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziwna2013

Straciłam nadzieję

Polecane posty

Dodaję nowy temat ponieważ na pozostałe brak odzewu :( rozumiem tez że nie wszystkie na forum klikają ... Zacznę konkretnie 6l. temu miałam ciąże pozamaciczną ,którą strasznie przeżyłam. natomiast rok po tym,czyli już 5l. temu urodziłam dziecko była to ciąża trudna ,3 razy na podtrzymaniu a później na wywołaniu, gdyż rodziłam w 41-42 tyg . Pózniej chorowałam na zapalenie przydatków ,które od razu leczyłam ! Brałam tabl. antykoncepcyjne , ponad rok temu odstawiłam ,zaraz pojawil się pęcherzyk torbielą po który nie ma śladu. Chodzę regularnie do gina nie kiedy raz w miesiącu . Lekarz nie widzi zadnych przeciwwskazań ,mowi ze wszystko jest dobrze a mimo to nie mogę zajść w ciąże . Ostatnio też zauważyłam obojętność mojego partnera do mojej osoby i prawie nie rozmawiemy . Dodam ze to nie jest ojciec mojego dziecka ,tylko ojczym . Nie wiem jak z nim rozmawiać i stracilam wszelkie nadzieje na ponowne maciezynstwo :(

Skup się na dziecku, które masz. Jeżeli nie wychodzi ci z facetem, nie zachodź z nim w ciążę na siłę. Dziecko nie jest sposobem na ratowanie związku.