Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy ile wydajecie na swoja D U P Ę

Polecane posty

Gość gość

kieruje do mam które nie pracują i które mają do dyspozycji niewielkie pieniążki, konczy mi sie kuroniówka pracy ani widu ani slychu, to nie jest tak ze nie chce pracowac, ale jedyna dostepna robota to umowa zlecenie i sklep na 1/4 etatu. nawet na nianię nie zapracuję, a co zapracuje to oddam. marzeniem moim jest praca na etat, gdzie wynajmuje opieke za 800zl, a mi zostaje 300. marzy mi sie tez staz, ale musze poszukac go, a potem jeszcze podyplomowka dochodzi, moze jak skoncze to poszukam... mamy pensje 1500, oplat grosze bo u rodzicow to 200zl jak damy to szał, dwie komorki, media... co kupuję sobie/dezodorant, szampon, balsam,krem do rąk, podpaski,tampony,tran,witaminy. od swieta buty i torebke ale to raczej w pepko,w rayu na promocji... zmieszcze sie w stówie?

Gość gość
Dzieci masz?

Gość gość
jedno 1,5 roczne

Gość gość
Co miesiac 800zl czyli cala moja""ogromna" wyplate. Maz jest od tego zby utrzymac dom a nie ja!!!!

Gość gość
nie mąz a oboje jestescie od utrzymywania, jak patrze na rachunki to wcal sie nei dziwie ze nie ma pieniedzy, 3 wizyty w supermarkecie i nie ma 500zl