Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiemamusia

Pierwszy cykl

Polecane posty

Zmiany w narządzie rodnym następują dopiero po zagnieżdżeniu.Ok 4 tyg ciązy widoczne jest zasinienie i rozpulchnienie szyjki podobnie jak pochwy czyli po terminie @.Po owulacji jest nisko,twarda,zamknięta.Zmiany pojawiają się stopniowo.

Gość dust
Hej dziewczyny troche nie pisałam.dobrze, że jest nas coraz wiecej....nie dostalam jeszcze @, ale spokojnnie poczekam pare dni, aż ta małpa przyjdzie.nie mam zadnych objawów.cycki jedynie mam wielkie i przestały boleć,plecy mnie troche bola,i brzuch od czasu do czasu...czuje sie jak wariatka...hhahah.testu nie robię, bo nie chce się zawieść.już 35 dc. X Pzdr

Gość milka00
zrobiłam dziś kolejny test ale nie z pierwszego moczu , wyszła kreska którą widać ale jest naprawdę słabiutka trzeba sie wpatrzec lub przy oknie oglądać !! nie wiem co o tym myśleć @ powinnam dostać w czwartek !!!! zwariuje !!!

a ja już okresu nie dostane.... 2 czerwone mocne krechy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ręce mi się trzęsą.... !!!!!!!!!!!!!! SZOK. Narzeczony dumny, że złoty strzał :D

Gość milka00
super GRATULUJE !!!!!!! a jutro powtarzam bo ta słaba krecha nie daje mi spokoju !!!!

Czesc :D U mnie w sumie tylko dziwny apetyt. Jestem głodna, wchodzę do kuchni i momentalnie odechciewa mi się jeśc :D Cycki w ogóle mnie nie bolą.. nawet przed @ rwały strasznie, a teraz nic.. Jak myślicie, to dobry znak? :D Kwiatek- <3 tak trzymaj :) Milka- jak już na prawdę nie możesz wytrzymac to zrób jutro z rana :D skoro była blada kreska, jutro też powinno się coś pojawic :D

strach mnie tak obleciał....że szok... cały czas wydaje mi sie ze dostane @...

Gratuluję ! :) U mnie dziwny @ był. Trwał 2 dni tylko.

mnie co jakiś czas brzuch boli jak na @ :/ ale tylko przez chwilę i potem cisza.. cycki mam trochę powiększone, ale w ogóle nie bolą. nic. zero

Dzięki Wam Kobietki :* jasne, że z Wami zostane, tylko... jestem w totalnym szoku, że tak szybko się udało, w ogólenie brałam pod uwage, że wyjdą 2 krechy, w nocy tylko ta wysoka temp mnie zainteresowała i z rana narzeczony mi kupił dwa testy... Wiecie co? Moja reakcja to mnie totalnie zaskoczyła, zero radości... Tylko oblaciał mnie taki STRACH, że się trzęsłam, zasłabłam, wyłam jak niewiem :D narzeczony w końcu do mnie "Nie no nie wytrzymam i czego Ty płaczesz przecież Was kocham" , już mi troche przeszedł ten strach, ale mało nie zmedlaŁam rano, teraz tylko do mnie mówi "no idź opisz sobie na tej kafeterii" hahaha :)

Ale mam coraz większe wątpliwości :/ czuję się lekko przybita :/ jedyne co to sutki mam strasznie wrażliwe :o normalnie wczoraj jak mój mnie tknął to odskoczyłam na drugi koniec łóżka :D

ooo to jeszcze możesz się starać może coś tam jeszcze zdziałasz heh :D zrobiłam rano jeden test z moczu porannego i od razu 2 mocne kreski, teraz zrobiłam drugi, i wyszła jedna kreska a po chwili słabiuśka druga, ale jak poczekałam 3-4 minuty to już zrobiła się mocna jak za pierwszym razem... :) Ale fakt jest taki, że nie dociera nic do mnie, a mamuśka moja wczoraj do nas mówiła, że chciałaby być Babcią :D

- hahaha :D no to fajnie, my na razie zastopowaliśmy z tym tematem, wspomnę dopiero jak będę miała pewnośc :D ale pewnie też bym się przestraszyła. w Końcu nie wiesz co Cię czeka w najbliższych miesiącach :P - Mój nawet nie wie, że odwiedzam Kafe :P

ja nawet nie wiem jaką mam temperaturę. Kupiłam wczoraj termometr i cały czas pokazuję 34-35 C :D chyba zepsuty :D

ja się ostatnio uzależniłam, więc już się mój przyzwyczaił :) w życiu nie sądziłam, że tak szybko... Nastawiłam się na jakieś pół roku a tu nie ma @ od razu. Zawsze sobie wyobrażałam, jak mówię o ciąży mojemu... Że podaje podczas kolacji test z kokardą, albo małe buciki z wynikiem usg... W praktyce wyszło to tak: Tak bardzo ryczałam i się trzęsłam, że wbił mi się do łazienki i sam sobie sprawdził :D

W ten weekend wyjeżdżamy w góry i wtedy mam zamiar zrobic test, więc mam nadzieję, że też będę mu mogła w końcu powiedziec :)

Gość dust
Kwiattek19 gratulacje ! Dbaj o siebie i o maluszka ! X Ja dzisiaj dostalam @....jestem zła na cały świat oczywiście, ale trzymam to w sobie...nie chce mojemu M nic mówić, leże w łóżku i się zastanawiam jak będę to znosić jeżeli przez dłuższy czas będę musiała czekać na ten skarb.chyba zwariuje. X Więc przez następny miesiąc i może pare kolejnych będę jeszcze marudzić i wymyślać hahhaa.oby niedługo.... X Pozdrawiam

Wszystkim podwójnym kreseczką i tym mocnym i tym słabym jeszcze gratuluję!!! Decor może zrób test jeśli @ fakt była inna niż poprzednie... milkaoo zrób jutro test z porannego moczu 2 dni przed @ to dość wcześnie ja już pisałam że mnie kiedyś 3 dni przed @ wyszedł ledwo cień kreski a w dzień @ słabiutka druga.

a ja jutro spróbuję zrobic test.. kurde już wiem jak to jest, jak nie można wytrzymac do @ :D

Ana0408 w sumie @ miałam tak samo bolesny jak zawsze . Przez 2 dni bolał mnie tak brzuch że chodzić nie mogłam. :/ Po prostu był krótszy o dwa dni. Teraz mam plamienia tylko delikatne...

dziękuję :) rano idę na krew, zobaczymy co tam mi powiedzą :) Czy mi się wydaje, czy temat podupada troszkę?

Decor tak czy siak coś musi być innego.Ja staram sie 2 cykl poprzedni właśnie jak Ty ni z gruchy ni z pietruchy okazał się inny niż wszystkie.Zamiast 5 dni @ była 2 i taka skompa,dziwna bez bolesna.Teraz mam 16 dc i jestem po owulacji w 13dc gdzie w życiu tak nie miałam bo zawsze była 18dc.Owulacja się przesuneła,być może w poprzednim cyklui nam się nie udało bo nie było owulacji fakt prawie nie było śluzu płodnego i teraz jajniki się obudziły po tak krótkim czasie.

Kwiatek masz rację, jakoś nas tu chyba trochę ubyło :C Ja nie wytrzymałam, zrobiłam test no i ... nic.. patrzac pod światło była jakaś kreska, ledwo ledwo widoczna, ale pewnie mi się przewidziało :/ zrobię za 3 dni.. mam nadzieję, że coś się pokaże :(