Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiemamusia

Pierwszy cykl

Polecane posty

Gość malinka8483
mi się to nie wydaje dziwne hmmm nawet powiem szczerze żałuje ze w twoim wieku się nie zdecydowałam na dziecko bo teraz z czasem ciężej :)

Cieszę się :) na prawdę obawiałam się fali krytyki, zwykle się słyszy "zmarnujesz sobie życie", "teraz masz jeszcze czas żeby się bawic".. Ale jak dziecko może zmarnowac komuś życie? Prędzej nauczy większej odpowiedzialności, niezależności i pozwoli wydoroślec.. Fakt faktem ciąże w wieku 15-16 lat nie są darem z niebios dla takich ludzi, ale w większości te dziewczyny potrafią wziąc się za siebie i nie idąc na łatwiznę biorą za siebie odpowiedzialnośc i nie nafaszerują się jakimiś prochami żeby się pozbyc brzucha :/ Ja mam o tyle dobrą sytuacje, że wszyscy akceptują naszą decyzję :)

No hej dziewczyny :) Mąż pojechał do pracy i powiedział, że nie wie czy wróc****omarudził znowu że jestem darmozjadem i na nim żeruje i to na tyle. Chyba potrzebuje nabrać dystansu. Nie martw sie wiekiem, moja mama miala 17 lat jak zaszla ze mna w ciąże i dobrze dała sobie rade i teraz ja się bardzo ciesze że mam taką młodziutką mamusie <3 Dobrze, że przyjechała do mnie koleżanka bo nie dość, że zamartwiałam się tym @ to jeszcze teraz ten czub się na mnie wypiął. I w ramach zachcianek zamówiłyśmy pizze pepperoni :P

Gość malinka8483
zrobiłam test wyszedł negatywny czyli dalszy ciąg starań :)

Gość milka00
malinka a który to dziś dc?

Gość malinka8384
26 a cykle mam 26-28

Prawiemamusia - agrrh, próbowałaś z nim rozmawiac? Malinka, poczekaj jeszcze parę dni i i jak się nie pojawi @ a test dalej będzie negatywny to pędem do lekarza :)

Gość gość
powtórz test, mi wykazał już w 26 dc

Hej dziewczyny moge sie dołączyć?Staramy się 2 cykl poprzedni nie był tym szczęśliwym.

Gość gość
prawiemamusia1990 jak sie tak bedziesz podniecac staraniami i za kazdym razem przezywac to jak mrowka okres to napewno sie nie uda wyluzyj laska:/ i moze rzeczywiscie wez sie za robote a nie jestes pasozytem :/;/:/ starania ci juz calkiem mozg zlasowaly:/kretynka

Chyba prześpie dzisiaj cały dzień taka jestem padnięta :) A wczoraj oglądałam "O matko" z Kasią Bosacką i byłam zachwycona, kilka odcinków od testu ciążowego do porodu z narracją Zamachowskiego. No bajka, i te zabawne teksty i wypowiedzi ginekologa i mity na temat ciąży :) polecam

Czyli nie tylko mnie męczy sen :D Od 3 dni słabo sypiam, a rano nie mogę się podnieśc. Budzę się o 12 i jestem padnięta :o Dzisiaj obudziłam się o 11, a z łóżka wstałam o 13.30 :D

Hej Mamuśki. :D Ja dziś dostałam ból brzucha jak na @.. Coś czuję że ten miesiąc nie będzie owocny. Czy wy też macie taki mleczny śluz, duużo białego mlecznego śluzu?

Korzystam póki mogę. Ale szybko wzięłam się za siebie, ogarnęłam mieszkanie i wróciłam do pozycji leżącej :D Mnie co jakiś czas kuje podbrzusze :D I co chwilę mam wrażenie, że coś mi cieknie :D Decor- takie pobolewania i śluz są podobno normalne we wczesnej ciąży :D

Jak wszystkie będziemy w ciąży, to się będziemy niedługo z tego śmiać :D