Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiemamusia

Pierwszy cykl

Polecane posty

Fajnie że mnie przyjmujecie do swego grona razem raźniej:)ja dziś mam 11 dc zaczeliśmy staranka choć sama nie wiem kiedy ta owulacja bedzie.zawsze była 18dc a tu od wczoraj płodny śluz,i szyjka wysoko czyżby w tym miesiącu była wcześniej?

Gość malinka8483
No to zaczynam na nowo:-p właśnie mnie zalalo

Gość gość
trzeba będzie zmienić nazwę na "Drugi cykl" hahah :)

Gość malinka8483
Ana owulacja może się przesunąć i wystąpić wcześniej jedyne co jest pewne w cyklu to.... to że po 14 dniach od owulacji występuje. @ ja tak w tym cyklu miałam jak w zegarku

Prawiemamusia - dla mnie pomarańczowy :D Ana- właśnie dołączyłaś do grona wariatek, które przeżywają swoje zapłodnienie :D dopiero 11dc? jeszcze sporo czasu przed Tobą, jak Ty to wytrzymasz? :D Malinka- Szkoooda :C Popływałam dziś chwilę na basenie, mam nadzieję, że w końcu się wyśpię :D

Gość gość
nucleardeath zapisałam w kalendarzu :) A ja nadal zmagam się z moimi cyckami rozmiar E, które nie dają mi żyć i bolą i ciągną strasznie. Witamy nową staraczkę i trzymamy kciuki. Ja już opracowuje plan na nowy cykl gdyż moj mąż powrócił dzisiaj na kolanach.

Gość gość
jestescie? kurcze ja pisalam wczesniej, że strasznie przezywacie to ja :P ale wiecie co... mam okres dostać ok. 3.02 a tak mnie cycki bolą i dziś wstałam o 15!!!!!!!!!! nie mogłam, narzeczony mi do łóżka przyniósł jedzenie, nie moglam wstać. I mialam dziś dzień jakiegoś strachu... a jeśli naprawdę będę w ciąży?????? nie wiem dlaczego dziś mnie strach aż sparaliżował nie rozumiem :(

prawiemamusia1990 - wiem co czujesz ja mam cycki rozmiaru 75 F . :P malinka8483 - mam nadzieję iż mimo wszystko z Nami zostaniesz :) nucleardeath - masz rację, że jesteśmy wariatkami, ale dobrze mi tu z Wami, bo nie jestem normalną osobą. :D Ana - Tylko nie wariuj jak my :P :D

Gość gość
nieee, ja kilka dni temu pisalam że sie za bardzo rozkręciłyście, ale Was rozumiem nawet ;)

przed chwilą pisałam jako gość teraz pisze juz zalogowanym nickiem :) nie wiem czemu ale się zaczynam troche bać.. tego co będzie jesli nie dostane okresu. Ciekawe czy 3 dni przed test by coś pokazał. ;)

Kwiatek - myślę że lepiej poczekać do @. U mnie jeszcze 4 dni. Ogólnie nie wiem czemu, ale chciałbym być w ciąży latem. Pojechać na plażę w zwiewnej letniej sukience. :P I na wigilię już mieć dzidziusia. Tego sobie życzyliśmy w te święta z moim M.

A mnie właśnie moje B nie boli :v ostatnio coś mnie przez chwilę rwało i tyle.. Decor- spotkałam się kiedyś ze stwierdzeniem, że "Tylko wariaci są coś warci" :D no i te święta spędzisz z dzidziusiem miejmy nadzieję :D Mój od samego początku chciał dzieci, ale ja zawsze byłam na nie, nigdy nie lubiłam dzieci, żadnych porodów, pieluch itd.. a tu nagle taka odmiana :D i czekam z niecierpliwością do @ żeby zrobic test :D Kwiatek- jak co będzie? dzidziuś, szczęście i wymioty :D Dziewczyny, idę spac, a przynajmniej próbowac, chociaż już wiem, że znowu będzie ciężko :/ Dobranoc :)

Powitać drogie Panie:DKolejny dzień cyklu się zaczyna:)mowicie żeby nie przeżywać haha kto tak umie to proszę,ja poprzednie zapłodnienie przezywałam strasznie co dzień analizowałam objawy płodności,robiłam obliczenia ,a teraz chyba jest gorzej.Myślę ze dla tego, że się nie udało od razu nie wiem dla czego czy nie było owulki czy hormony wariowały eh...

W ogóle to zakupiłam testy owulacyjne miałam je robić od 15dc i nie wytrzymałam bo pojawił sie śluz płodny i zaczełam robić od 10dc:/do tego mierzę co dzień tempke robię wykres na ovufriend i badam szyjke:)co by nie przegapić cennego czasu. Słuchajcie a mówicie swoim M ze to te dni i trzeba działać?bo ja mam problem ostatnio jak tylko powiem że akurat trzeba bo to te dni to on się spina i eh ni jak nie idzie go do pionu postawić i od razu mam stres że dni uciekają przytulanko się nie udało i dupa blada.Normalnie nie ma problemu żadnego powiem nawet że idzie to aż za szybko czasami.macie na to jakąś radę?

Ja w żartch mu w ciągu dnia mówie, że dzisiaj robimy dzidziusia a wieczorem jakies kizi mizi i idzie :P No ja jeszcze nie mierze, nie licze i nie macam. W tym miesiącu celowałam na oko:):):)

Ah prawiemamusia1990 żeby dzisiaj to kizi mizi pomogło test owulacyjny wyszedł na + z tego wniosek że owulacja się zbliża wielkimi krokami jeśli oczywiście do niej dojdzie....

Nie ma bezpośredniego wpływu na płodność,ale może utrudniać współżyci a tym samym zapłodnienie.Napletek nie może się zsunąć,po za tym może powodować ból,zbierający się mocz i ewentualne nasienie które nie ma odpowiedniego ujścia mogą powodować stany zapalne co pogłębia stulejkę.

Hey Ho! Znowu się nie wyspałam :D Ana- ja mojemu nie muszę przpominac, to on czasem przypomina mi kiedy będę miała @ :D Jadę zawieźc dary dla schroniska. odezwę się później :)

Wracam dopiero do domu i normalnie zasypiam na stojaco :D brzuch mnie cos pobolewa co jakis czas :/ a Wy jak sie czujecie? :)

Dziewczyny, ja odpadam. Dostałam @. Cztery dni szybciej... Trzymam za Was kciuki. :*

Gość gość młoda małolata 23
kurcze a ja dla odmiany jestem SUCHA. Zawsze ale to zawsze miałam wydzieline, czasem nawet upławy, a od wczoraj jestem sucha, może kropeczka w ciągu dnia, aż się kochać nie mogliśmy - pierwszy raz w swojej karierze!!! :D Bolą mnie piersi, podbrzusze i kręgosłup. Ale tak samo boli mnie również na okres, więc nie uznaje tego za objawy ciąży... Raczej niecierpliwie czekam do poniedziałku...

małolata 23 to ja... tragedia, nie wiem czy to pogoda, czy @, czy coś się dzieje na rzeczy. Wstałam o 13 zrobiłam obiad i obecnie zasypiam, jakbym nie spała, no cóż, trzeba jakoś przeczekać te dni ;)

Gość milka00
zrobiłam dziś test w 25dc i wyszła jedna kreska, więc wlałam sobie lampke winka na pocieszenie a teraz czuję się jakoś dziwnie i jest mi niedobrze, a i pobolewa mnie moja mała :) nie wiem co o tym myśleć !!!

Hej dokąd nie ma @ to ciągle jest szansa głowa do góry 25dc to za wcześnie chyba że masz krótkie cykle...ale wiem że ciężko sobie odmówić tych wcześniejszych testowań,ja w poprzednim cyklu zrobiłam ich 6 choć wiedziałam że robie zbyt wcześnie.W ciązy 11 dni po owulacji wyszła mi niby kreska a właściwie cień drugiej prawie niewidoczny jedynie pod lampą i pewnym kątem ją widziałam,po 3 dniach była druga ale słaba a to byl termin @.Ciąża była a teraz ma 2 latka:)

Gość malinka8483
decor- mam nadzieje ze ty tez zostaniesz :) i postaramy sie 2gi cykl :)