Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiemamusia

Pierwszy cykl

Polecane posty

Gość dust
Hej dziewczyny! Ja umieralam przez dwa dni, miałam takie bóle brzucha...już lepiej....chce już zacząć starania hehhe u ginekologa mam wizyte 14 na monitorinig...ma mnie za wariatke pewnie, ale trudno.powiedział ostatnio, że jak do 6mscy się nie uda to wysłać M na badania, bo moje są wszystkie ok.tyle mam teraz zmartwień, że nie wiem co ze sobą zrobić....jak coś się zaczyna psuć to już wszystko idzie nie tak jak powinno, ale co zrobić.... X Kwiatekk19 Będzie wszystko dobrze, nie denerwuj sie kochana, ja też mam astmę. Ogólnie nie biorę już leków od 2 lat, ponieważ lekarz je odstawil.dbaj o siebie i o fasolke :) X Pozdrawiam i trzymam kciuki dziewczyny. Nie pisze wiele, ponieważ ciągle jestem zabiegana, jak wracam do dlmu to nie mam siły na nic....

Gość malinka8483
Właśnie chciałam zapytać gdzie jest prawiemamusia:) gratuluję już zaciazonym. Ja zaczęłam następny cykl :-p Mam nadzieję że może się tym razem uda. Podczytuje was ale nie miałam chwili żeby pisać :-) pozdrawiam

hej! :) Właśnie u mnie z tą astmą to jest tak nakręcone przez lekarzy, że ja nie wiem tak naprawdę co ze mną. Teraz pójdę do pulmonologa specjalnie zarejestrowałam się w innym mieście baa w innym województwie :D i powiem wszystko co mi nakręcili... A ja wczoraj zobaczyłam na usg pęcherzyk ciążowy (jeszcze pusty) bo bardzo wcześnie. I teraz wariuje, nie wytrzymam miesiąca do nastepnej wizyty no nie wytrzymam!! :) A tak to przeziębiona ciągle jestem, chyba pójdę do rodzinnego w pon po prostu pogadać co zrobić bym ciągle nie była podziębiona bo teraz już nie wiem co mi wolno oprócz nospy i apapu ;)

musiałam się zalogować na innym loginie bo tamten zablokowali :) teraz już jestem na stałe. Ja czyli Prawiemamusia :P Wczoraj skonczyla mi sie @ i planuje ten miesiąc jako ostatni, dzisiaj mi się snilo ze mialam pokarmw cyckach :)

Gość gość
Czesc, to ja nuclear. Wlasnie zrobilam test i mam dwie kreski!!! Troche blada, ale wyyrazna!!

nuclear serio???? gratuluje!!! super :))) czekam na więcej info prawie mamusia - działaj dalej !!! :)

Gość malinka8483
No i ja :-) "Nucl..." gratuluję powtórz test za dwa dni i do lekarza:-)

prawiemamusia - nie tylko Ty zostałaś, wiele kobiet zostało, i próbuje dalej. A czemu teraz ostatni cykl próbujesz?

Gość dust
Hej dziewczyny :) Ja tez zaczynam nowy cykl :) moze sie uda, ale nie nakrecam sie. X Nucleardeath gratuluje :) X Co u was dziewczyny? Jakie plany na niedziele?

Gość dust
Kwiatek19 jak sie czujesz ? X Prawiemamusia nie tylko Ty zostalas kochana :) X Moze zrobimy tabelke tak jak wczesniejno tym pisalysmy ?

Gość dust
Nick..........wiek..........cykl..........termin @ Dust..........22...............2..............09.03 Dopisujcie sie dziewczyny. :)

Gość goalka 86
I ja dolaczam d tematu. Z mezem w tym cyklu zapolowalismy na dziewczyke. Okres mam dostac dzis jednak narazie go nie ma. Co jakis czas pobolewa mnie podbrzusze jednak takie pobolewanie mam odkad skonczyla sie owulacja. Piersi bola ale zawsze bolaly przd okresem. Testowalabym dzis ale jestem w gorach i dopiero jutro wtacam. Oby okres sie nie pojawil:-)

Gość goalka 86
Nuclear...tez jestem z wroclawia:-)

Gość malinka8483
Malinka.. 2....27 luty:-) Muszę zarejestrować swój Nick 2:-)

Gość malinka8483
A i wiek 30;-)

Cześc dziewczyny :D DZIĘKUJĘ! :) Ja już w domku, leżę w łóżku i stwierdzam, że na jakiś czas mam dośc wyjazdów. Jestem mega zmęczona... Malinka - wiem, wiem, jeszcze jeden mam w zanadrzu :D trafiłam w aptece na promocje 2 w cenie 1 :D haha Prawiemamusia, Dust i reszta- dalej trzymam za was kciuki. Goalka- My celowaliśmy w chłopca :) a góry jak widac dobrze działają na ciąże :P Z Wrocławia, fajnie, ja mieszkam na obrzeżu, a do centrum mam 20minut :)

Goalka i jak u Ciebie? ja dziś powtórzyłam test, dalej dwie kreski, słabe ale zauważalne. cycki dalej mnie nie bolą, szczerze mówiąc czuje się tak normalnie, że czasem zapominam o tym, że jestem w ciąży :D

Gość goalka 86
Mnie dzis obudzil silny bol brzucha wiec raczej nic z tego. Szkoda. Ja tez mieszkam na obrzezach wrclawia-kierunek oborniki slaskie. Tobie gratuluje. My sie bardziej postaramy w nast cyklu i mysle ze niebawem do Was dolacze:-)

ja od strony Długołęki :) Hmm, mnie też brzuch chwilami bolał jak na @. w dniu kiedy zrobiłam test, ból był dośc silny :/

Gość goalka 86
Okres przyszedl...ech. skoro okres spoznik sie o jeden dzien to wyszlo na to ze stosunek byl az na 4 dni przed wiec male prawdopodobienstwo. Ale maz obiecal ze w tym cyklu ostro sie za mnie wezmie wiec mam nadzieje ze niebawem pochwale sie dwoma kreskami:-)

Gość goalka 86
4 dni przed owulacja mialo byc:-)

ja również będę trzymac za wszystkie kciuki. Nuclear... czasem zapominasz? Do mnie to niedociera, że jestem w ciąży mimo, że już lekarz potwierdził :D brzuch mnie pobolewa codziennie jak na @, ale tak umierkowanie, lekarz mówił że to normalne w końcu tam się wszystko w środku zmienia :) A ja... dalej nic. No nie dociera :D Myślę, że dopiero jak zobaczę serduszko to do mnie dojdzie. :) - a ja niby czuję się dobrze, tylko zauważyłam, że często robi mi się słabo. Wczoraj byliśmy na spacerze, i w pewnym momencie, serce zaczyna mi szybko bić, robi mi się gorąco i koniec chcę do domu. Nie wiem z czego to wynika. Też kilka razy mnie cofnęło ostro, ale jeszcze ani razu pawia nie puściłam ;)

Może źle się określiłam, w każdym razie chodzi mi o to, że w ogóle tego nie czuję :D czuję się tak jakby to po prostu jeszcze nie był termin @ :D Ani piersi nie bolą, wczoraj wieczorem chwilę pobolał mnie brzuch i koniec dosłownie 2-3minuty :D W sumie to dopiero początek, ale mam nadzieję, że cycki nie eksplodują, i nie będzie wymiotów :D Jedyne co, to czasem łapie mnie zmęczenie, ale np dziś obudziłam się o 8.40 i byłam wyspana, co jest dziwne, bo ostatnimi czasy o 12 ledwo z łóżka tyłek podniosłam :D Powiem szczerze, że dawno się tak dobrze nie czułam :D Nawet humor mam lepszy no i te moje zmienne nastroje zdarzają się chyba rzadziej niż te towarzyszące @ :D

Gość dust
Temat chyba powoli 'umiera'....chociaz mam nadzieje, że jeszcze ktoś tu jestb:) Zaczelismy starania, nowy cykl nowe nadzieje, chociaż się nie nakręcam, bo znowu się rozczaruje....pełen luz :) X Co u Was dziewczyny X Jakmsie czujecie nucleardeath i kwiatek :) ?

Gość goalka 86
Hej ja tez tu zagladam a tu cisza jak na pustyni:-) dust ja tez zaczunam w tym cyklu statania i to ostre:-) bo w sumie w poprzednim cyklu seks byl tylko na 4 dni przed owulka jak sie okazalo bo okres sie spoznil o jeden dzien. Celowalismy na dziewczynke ale po porazce juz mi wszystko jedno. Nucleardearh bylas juz u lekarza potwierdzuc ciaze?

Czesc, byłam wczoraj u lekarza no i tak jak myślałam, jest za wcześnie na cokolwiek i wizytę mam w przyszłym tygodniu :) poza tym wszystko jest ok :) Starajcie się starajcie :)