Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę facetom tego że nie mają uczuć i że nie cierpią z powodu samotności

Polecane posty

Gość Ryfka     Goldman
Kup sobie whisky.

Gość jasiowędrowniczek
Wal się

Gość Ryfka     Goldman
Tylko nie Dżony Łokera. Kup sobie coś porządnego🖐️

Gość gość
fuu nie lubię whiskey :O ja wolę walić wódę :classic_cool:

Od d**y strony do tego podeszłaś. Powinnaś nam zazdrościć poczucia godności osobistej, inteligencji i zdolności do logicznego myślenia. Efektem tego jest to, że potrafimy zerwać związek z jakąś osiedlówą, szmulem i nie dzwonić do niej, mimo, że nie wszystkie uczucia wygasły. Wy natomiast z powodu braku powyżej wymienionych cech tkwicie z byle łajzą w byle związkach. Z powodu braku wyżej wymienionych cech i potrzeby ciągłej adoracji, mając nawet porządnego faceta, dajecie sie podrywać byle bawidamkowi i prostakowi.

Gość gość
fakt, faceci nie maja zadnych uczuc, no moze z wyjatkiem jakichs 10% mutantow.Jesli juz jakies okazuja to tylko jak im o sexik chodzi, wyroochaja i rzuca jak szmate. tak bym chciala poznac jakiegos z tych 10% nienormalnych

Gość Słowianka1717
Faceci tez maja uczucia tez cierpia. To nie zalezy od płci Moja droga tylko od charakteru.

Gość gość
Michall, czy to ty tkwisz na badoo i sie przechwalasz ze pracodawcy w USA bija sie o ciebie tak ze przez 3 miesiace sie zastanawiasz ktora wybrac, a jedna topmodelke wymieniasz na druga?

Gość Słowianka1717
I powiem jeszcze ze spotkałam samotnych facetów ktorzy radzili sobie gorzej z emocjami niz kobiety. Zalezy co kto jakos tam w sobie przezywa, a Ty robisz z facetów potworów bez serca

Gość gość
Słowianka1717 I powiem jeszcze ze spotkałam samotnych facetów ktorzy radzili sobie gorzej z emocjami niz kobiety. Zalezy co kto jakos tam w sobie przezywa, a Ty robisz z facetów potworów bez serca x Dokładnie tak. Ona robi z facetów potworów tylko dlatego, że takich a nie innych wybierała ale zamiast przyznać się do tego odwraca kota ogonem!

Gość Słowianka1717
Gościu ja nie lubie generalizować. Bo sa podłe kobiety,a faceci tacy ze do rany przyłozyc... Panowie tez cierpia po rozstaniu tylko moze czasem tego nie okazuja. Potrafią cierpieć miesiącami w samotnosci. Na swiecie zyje tylu ludzi... kazdy jest inny wiec dlaczego wrzucamy wszystkich do jednego worka???

Gość gość
ale faceci nie maja uczuc, sa dla nas mili tylko jak chca seksu

Gość gość
szmaty się wyibelają same rochylają uda

Gość gość
Taaa, będzie wierny jak go wykastrujesz... ten twój pies :D

Gość gość
"ale faceci nie maja uczuc, sa dla nas mili tylko jak chca seksu" no a czego mają chcieć według ciebie, co masz do zaoferowania innego? :P

Gość gość
przeciez to wy chcecie sexu

Gość gość77
niedobrze mi sie robi jak czytam że faceci nie maja uczuć :-( pomyśl czasami...

Gość gość
kobiety chcą by faceci nie mieli uczuć stąd też te ich wybierania dupków i drani. Wszystko po to by móc mówić, że faceci są źli i bez uczuć.

Gość ja 48 lat
zostawilem tydzien temu ladna co prawda pania.Placze teraz,ze dlaczego,przeciez bylam tak oddana.Poznalismy sie prawie rok temu.Mowila ze kocha,owszem tak wowila.Po prawie roku razem, zreflektowalem sie,ze tylko kasa,kasa,ciagle malo kasy.Za co? za seks.Pani nigdze nie pracuje i tak jej dobrze.Tez jestem bezduszny?

Gość gość
bzdury. faceci tak samo cierpią z powodu samotności. Życie w parach i małżeństwo to też wymysł facetów.

Gość gość
Za przyjemności trzeba płacić obojętnie jaką monetą :o

Gość gość
wiesz co, nie wiem co jest gorsze, ty przynajmniej jestes sama i wiesz co jest przyczyna twojego smutku...ja niby mam tzw. faceta a czuje sie bardziej samotna niz kiedykolwiek...on mnie nie przytula w zimowe wieczory, nie spedza ze mna czasu, nie dzwoni do mnie, ma mnie kompletnie gdzieś, a ja glupia placze i mysle, ze to pewnie moja wina --------------------mam tak samo,ja sie boje czy moj mnie nie zdradza,

Gość gość
faceci to śmieci.

Gość gość
faceci to gowna

Gość gość
faceci to dranie