Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojskowy zawodowy

Wychowanie dzieciaka tylko wojskowa dyscyplina i dryl

Polecane posty

Gość wojskowy zawodowy

Kto normalny z rodzicow pozwala korzystac caly dzien z telefonu ? idioci tylko .Kretyni debile .Tak samo rodzice debila pajace ktorzy sami posiadaja dotykowe telefony . telefon jest aby rozmawiac , czasem sms , do internetu sa laptopy lub komputery.Jak widze pajacow z dotykowimi telefonami to smiech mnie ogarnia 1 dzien bateria trzyma , caly dzien taki pajac grzebie w telefonie bawi sie nim. A smarkacze cale dnie bawia sie telefonkiem graja i potem slabe to choruje . Trzeba jak najwiecej na swiezym powietrzu przebywac , marszobiegi po 30 km w lesie . Cwiczenia na powietrzu , spacery – a nie kretynskie zabawy telefonem . Jak mam wolny dzien to zawsze jade na ryby , lub do lasu 20 -30 km marszobiegi , cwiczenia ciezarki hantle . Synowie moi takze maja zaprawe codzien po szkole boks , koszykowka . Tak ze w domu sa o 20 tej – godzinka internetu wyliczona i do spania. W lecie 2 miesiace w bieszczadach organizuje im szkole przetrwania bez radia tv telefonu w namiocie w dziczy 2 miesiace . A nie jak smarkacze dzis niektore cale dnie kretynskie gierki na komputerkach i telefonkami zabawa i potem jak to wyglada – chudzny nedza slabe to choruje i ledwo idzie . Cale dnie na dworze a nie siedzenie gnicie w domach przy komputerze i zabawa telefonkami . Dalej szczeniak ma sluchac rodzica jak wzor autorytet - karny byc i grzeczny , tak jest tatusiu kochany ma odpowiadac , tak jest mamusiu . Oczywiscie tato , mamo . Ma uczyc sie gotowac obiady - dzieciar w wieku 13 lat juz powinien swietnie gotowac obiady , piec sam ciasta . Moje sa nauczone 12 ,13 ,14 lat i juz same obiady robie i ciasta pieka. Sprzataja mieszkanie . i jeszcze jedno - najgorsze parchy rodzice z rynsztoku chowaja dzieciara na kretynskim hip hopie i potem rosnie mala menda prostak lump pajac smiec . Dziecko ma byc wychowywane na muzyce spokojnej przyjemnej typu . bajk , krzysztof krawczyk , trubadurzy , presley , sinatra itp.

Gość siwa88lnd
Wojskowy zawodowy...zaraz to pewnie tlum krytykow sie zwali....ja mam 25 lat, jestem osoba otwarta, aczkolwiek uwazam, ze taka metoda wychowawcza jest swietna!

Gość oczywiście autor odleciał
prowo, ale jest w tym troche racji :D NA CO DZIECIOM 6-letnim TABLETY? :D:D:D no sikam ze śmiec****ak widze takie ewenementy. gdyby mamuśka nie podsadziła tabletu z gierką pod nos to dzieciak by nawet nie wiedział co to jest. . Kiedyś dzieci jak tylko spadł śnieg SZALAŁY! Spocone całe pod ubraniem od wbiegania z sankami na górke. A dziś siedzą w laptopie BO ZIMNO :D

Gość gość
a co,te twoje dzieciaki matki,ojca nie mają? ogarnij sie człowieku z tym gotowaniem,pieczeniem dziecko ma mieć dzieciństwo,nie zabieraj im tego widzę,ze ty go nie miałeś,tresuj psy a nie dzieci

Gość gość
zażyj relanium...

40 lat temu mój kuzyn zachowywał się jak typowe dziecko z adhd .. dzięki wojskowej dyscyplinie wujka przebrnął przez najgorszy okres i wyszedł na ludzi. Jakby wujek się z nim cackał to kuzyn pewnie nie miałby skończonych studiów, nie miał dobrej pracy, nie wybudowałby domu itp itd 40 lat temu to nawet nie wiedzieli co to adhd i jakoś sobie z dziećmi radzili.

Gość gość
Podoba mi się ten sposób wychowywania. Tylko mam małe spostrzeżenie: 3o km dziennie to chyba nierealne gdy dzieci chodzą do szkoły.

Gość gość
autor ma rację prawie całkowicie na co gówniarzom tablety i komórki???? takim od małego mieli sie mózg potem rośnie taka niedojda która nie wie co ze soba zrobić

Gość gość
Łowienie ryb mi tu nie pasuje, to zajęcie dla emerytów, lub ludzi z upośledzeniem ruchowym, a nie dla wojskowego drylu. Marszobiegi spoko.

Gość gość
Kto jak kto, ale wojskowy o drylu i porządku pojęcia nie ma. Polska armia to ostoja dla pasibrzuchów, alkoholików i nierobów o zerowej zdolności bojowej. Więc stul mordę.

Gość gość
zgadzam się z autorem. bachora trzeba wychować w dyscyplinie i taki gowniarz 13 letni juz powinien gary myc i sprzatac a i przy obiedzie pomoc moze. dziecinstwo to oni maja do 10 roku zycia a potem normalne wlaczanie sie w zycie rodzinne czyli pomaganie rodzicom. teraz to same kaleki z tych gowniarzy, tableciki, komoreczki i gowna slabe sa ze nawet taczki drzewa nie przewioza.

Wooow, fajna prowokacja zwłaszcza ten wpis powalił mnie na łopatki """Dziecko ma być wychowywane na muzyce spokojnej przyjemnej typu . bajk , krzysztof krawczyk , trubadurzy , presley , sinatra itp." pewnie ,ze przeginka co nie co w glownym teacie przez trolla, ale osobiście sadze ,że umiarkowana dyscyplina nie jest zla. Dyscyplina musi być, wychowywanie dzieci bez rozsądnej dyscypliny ( nie mylić z przemocą) przynosi opłakane efekty ,dziecko całkowicie pogrąża się w bezkarności - fatalnie