Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to co robi jest normalne

Polecane posty

Gość gość

czy to normalne ze moj facet pisze wieczorami do kolezanki z pracy smsy jak sie czuje bo mowila mu ze ma okres itd? i milego wieczoru i co robi i ze ma nadzieje ze u niej wszystko ok i zeby byla grzeczna na imprezie? ja uwazam ze to nienormalne

Gość gość
koleżanka pisze że ma okres hehehe to nie koleżanka. tym bardziej jak on jej pisze żeby była grzeczna na imprezie!!! nie to nie jest normalne i widocznie coś ich łączy, albo on chciał by aby łączyło.

Gość gość
tez tak mi sie wydaje ja swoim kolegom z pracy nie mowie ze mam okres

Gość gość
zależy. faceci też mają potrzeby przyjaźni i koleżeństwa normalnego, a nie tylko chlania w barze widać ją lubi, tylko w jaki sposób?...jak nie ukrywa tego przed Tobą, przy Tobie jej odpisuje, opowie Ci czasem coś to myślę, że nie tak źle. może poznasz ją kiedyś? moze się okazać, że to jakaś pokręcona istota która w żaden sposób nie tworzy zagrożenia dla pewnej siebie kobiety którą się kocha

Gość gość
z tego co wiem to jakas przyglupia szeregowa pracownica i tyle nie odpisuje przy mnie, odczytalam to przypadkiem teraz jest obrazony bo przeciez mialam zakaz dotykania jego telefonow to akurat bylo na sluzbowym wiec co dopiero musi sie dziac na jego osobistym ale tego sie nie dowiem bo ma haslo, tak samo zreszta jak na kompouterze robi sie problem nawet kiedy przekladam jego telefon przy sprzataniu bo mam nie ruszac to jest jakas gowniara mieszkamy ze soba od roku strasznie sie zdenerwowalam dzis zreszta idzie na spotkanie z pracy, oczywiscie ona tez bedzie i ktos jeszcze

Gość gość
ulala, to ja dziękuję bardzo. nie są normalne takie awantury jak w ogóle tkniesz jego telefon. pogadaj z nim i patrz na jego zachowanie, czy od razu będzie się bronił i przejdzie do ataku na Ciebie, czy serio będzie zdziwiony o co Ci chodzi i zobacz jak się wtedy będziesz czuła, związek przy braku zaufania raczej kiepski jest

Gość gość
:( od razu byl atak ze grzebalam i mam wiecej nie dotykac i co ja sobie wyobrazam

Gość gość
a grzebałaś? czy otwarte akurat na ekranie to było? no ja też bym zła była jakby facet mi zaglądał w korespondencję, ale generalnie jakby chciał to wszystko mógłby mi przejrzeć, nie zabezpieczam się przed tym

Gość gość
Jestem zla i to nie ujdzie mu ma sucho Ciesze sie ze to przeczytalam, przynajmniej wiem co robi Teraz jest z nia na spotkaniu, z nia i z kolega Jestem zla

Gość gość
Nie jest to normalne, nie wierz w to, co mówi :)

Gość gość P
Powiem Ci z własnego doswiadczenia jesli facet nie pozwala tykac telefonu to to oznacza tylko jedno, pisze z laskami i ma cos na sumieniu. Mój tak miał.

Gość gość P
w dodatku tysiac razy obiecywał ze juz nie bedzie a i tak dalej robił swoje. Ten typ tak ma. Nic nie pomaga, jak go kontrolowałam to założył drugi telefon i nawet nie trzymał go w domu , tylko w pracy.

Gość gość
Tez tak mysle ze ma cos do ukrycia bo niestety takie reakcje nie sa normalne , niby kolezanka tylko a gadka o okresie .Okres to raczej osobiste dosc no sory .Badz czujna ale kiepsko to wyglada ... .

Jasne, że nienormalne. Wzajemnie się adorują i podniecają efemeryczną atmosferą erotyzmu. Póki co może nic z tego nie wynika. Ale wiesz jak jest. Facet nie wie, co jest w życiu ważne. Chyba głupi jeszcze jest. Takie rzeczy robi się tak, by partner nie wiedział, a najlepiej nie robi się ich wcale. Więc twój facet to głupek, bawidamek i mały kłamczuszek. I co zrobisz? Zostawisz ciula? W zasadzie wszyscy są tacy. A ci którzy nie są, to tylko dlatego, że żadna laska koło niego się nie zakręciła. Jak się jakaś zakręci, to w zasadzie każdy głupieje. Z wami jest IDENTYCZNIE, a nawet gorzej. Jak byle frajer was adoruje, to mało się nie zesracie ze szczęścia.

Dopiero przeczytałem resztę Twoich wypowiedzi :) Na 100% robi cię w c***a. Znam się na tym. Sam jestem starym lisem.