Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam duży odstający tyłek

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie jestem dość szczupła, taka budowa z tym tyłkiem. Ale zaczynam chodzić na siłownie i czy są jakieś ćwiczenia, których powinnam unikać aby mój tyłek nie stał się jeszcze bardziej duży/odstający? :P Bo teraz jest okej ale stanowczo nie chcę aby stał się bardziej rozbudowany

Gość hfgjhgkfgjfg
ćwiczenia rozciągające rób

Gość gggggggggosc
a ja mam płaski buuu zeby tak troszke odstawał

Gość gość
to słodkie

Gość indyk myslal o niedzieli
ja mam plaski jak stol, okragly zreszta co w zwiazku z tym?

Gość gość
no nic w związku z tym, po opisie mojego tyłka jest zadane pytanie na które chciałam uzyskać odpowiedź :) gggggggggosc - Na płaski tyłek polecam robienie mnóstwa przysiadów, koleżanka stosowała i widać efekt :P

też mam odstający i duży tyłek co akurat mi się podoba. Zawsze odstający (naturalny oczywiście) wygląda lepiej od małej, płaskiej pupy także ciesz się bo mogło by być gorzej, najważniejsze jest, żebyś była zdrowa i dobrze się czuła ze sobą. Unikaj przysiadów i wymachów nogami ale też unoszenia bioder w górę w pozycji leżącej.

Gość gość
ludzie są posrani, laska pisze, że ma duży tyłek i jak ma ćwiczyć zeby nie był jeszcze większy a jakiś debil pisze "to słodkie" :D

Gość gość
Buma - dzięki za odpowiedź na temat :) Też uważam, że mam fajny tyłek jednak zdaję sobie sprawę, że jakby się zrobił jeszcze większy to już nie wyglądałby tak fajnie :) Szczególnie, że poza tym jeszcze jestem szczupła i niska. A mała, szczupła z tyłkiem jak Kim Kardashian to już nie wyglądałabym wcale fajnie :D

Gość gość
widze słodkość w twojej pupie:-)

Gość michałfacet
Najlepsze ćwiczenia na taki tyłek to sex od tyłu. Nic innego. Lubię takie tyłki. Szczególnie jak są bez majtek i widzę je od tyłu a partnerka jest złamana w strzelbę.

Gość iooioi
fota?

Gość gość
juz sie jakis prawik desperat znalazl. na necie sobie fotek poszukaj przegrywie :D

Gość gość
Doskonale :D ale chodziło mi o niekoniecznie takiego rodzaju "ćwiczenia", raczej takie które mogę sama wykonywać w miejscu publicznym typu siłownia ;) Nie rozumiem po co miałabym wrzucać tu fotę swojego tyłka, jak chcesz sobie pooglądać damskie pośladki to w internecie masz pod dostatkiem zdjęć tego typu ;)

Gość uiiuiuiuiui
żenada z tymi prawikami, w każdym temacie w który będzie wspomniany tyłek/cycki czy figura ogółem to żebrzą o fotę, no porażka totalna :D

Gość iooioi
a myślałem że będzie nowy fap materiał :(

Gość gość

ja też mam duża pupę , ale się tym już nie przejmuje i nawet podkreslam jej kształty 🙂 110 w biodrach , 83 w talii więc odznacza się dość, na pewno spoglądają faceci , a jak się komuś nie podoba niech nie patrzy , chodzę w opinających jeansach i czuję się ok z tym