Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co uważacie o mojej przyjaciółce

Polecane posty

Gość gość

Ma 27 lat, pół roku temu wróciła z Ameryki, nie ma faceta, ma nowe auto, mieszkanie ( wielka łazienka z dwuosobowa wanną, łóżko 2 m szerokie i długie na 2,5m), ubiera się w drogich butikach, torebki kupuje po 600-700 zł, ma 174 cm wzrostu, a waży coś ok. 58 kg, chodzi w wysokich szpilkach po 15 cm jak nie więcej, pracuję po 10 godzin na dobę 5 dni w tygodniu.

Gość gość
uwazam ze umie o siebie zadbac

Gość a ciekawe czy ty autorko bylas
ale co mamy uwazac ? mamy ja zwyzywac ze wydaje zarobione pieniadze czy pochwalic jej zaradnosc ?

Gość gość
a mamy uważać coś konkretnego? bo kompletnie mi je/bie co robi, ile pracuje i jak wygląda, ale jak ci się ma polepszyć samopoczucie to powiedz, a napiszę :)

Gość gość
kolo hooya mi lata twoja przyjaciolka

Gość gość
Zastanawiam się po co jej takie duże łóżko, dwuosobowa wanna, erotyczna skasowana bielizna. Po co jej to wsZystko no po co skoro jest sama ?

Dla własnego dobrego samopoczucia :) Kobieta nawet samotna lubi czuć sie piękna. A łóżko czy wanna, to przedmioty, które kupuje sie raz na 10 lat albo dłużej.

Gość gość
po co jej to ? po to by zylo jej sie wygodnie stara sie dla siebie a nie dla biednego przydupasa ktory nic nie ma nawet marzen

Gość gość
I bardzo dobrze. Chce sie czuc kobieco a do tego nie sa wcale potrzebni faceci. Ja tez mam duze lozko bo lubie miec duzo miejsca - spie na "rozgwiazde" ;) Kase i z niej korzysta...Zazdroscisz jej?

Gość gość
Uważam że autorka jest hejterem i zazdrości, to tyle ^^ Sory nie dostaniesz tu wsparcia, każdy jest anonimowy i mówi jak jest

Gość gość
Raz widziałam ją z jakimś facetem (mega przystojny), ale powiedziała, że to jej przyjaciel.

Gość gość
Ona jest wysoka i chida, ma męski wzrost i do tego szpilki-no a wiadomo, że to faceta się nie podoba, ma male cycki (B -kiedyś razem kupowaliśmy ) brak tylka...

Gość michałfacet
uważam, że wróciła ze stanów i kupiła sobie parę rzeczy

Gość wwrrr
''uwazam ze umie o siebie zadbac '' A ja wrecz przeciwnie, gdyby o siebie dbala, pracowalaby mniej, zeby organizm mial czas poradzic sobie ze stresem, i nie niszczylaby stop w takich szpilach. Reszta super.

Gość gość
nie jestes jej przyjaciolka zazdroscisz jej i nie doceniasz tego jaka ona jest szpilki, wzrost cyckiusychasz z zazdrosci

Gość gość
pracuje 5 dnie w tygodniu wiec umie o siebie zadbac jeslimarzyci sie zycie na ;poziomie bez zadnego wysilku to zycze powodzenia ale lepiej liczyc na siebie jak ona niz na wygrana w totka i nierzyeczywiste wymagania

Gość wwrrr
Spoko, nie potrzebuje nowego auta, moge miec uzywane, i lozko szerokie na dwa metry, a nie 2,5. Nie mowie przeciez, ze robi zle ze pracuje, tylko ze pracuje za duzo, skoro przy 10 godzinach dziennie ma luksusy, to ja chyba moge pomarzyc o normalnym, przyjemnym zyciu przy 8h pracy, bez wyzwisk, zem leniwa, co?

Gość gość
W pracy zawsze przez te 10 godzin jest w balerinach-zwykłych, wygodnych, ale jeśli idzie na imprezę, na miasto czy na zakupy to zawsze szpile ma.

Gość gość
a gdzie nypatrzyl/es/as/ wyzwiska uznaj ze tobie wystarcza2 metry a ona chce 2,5 metra OSADZASZ

Na impreze to jeszcze rozumiem, choc ja bym wolala wygodnie potanczyc i troche poszalec, ale takie karkolomne szpile na zakupy? Nieee. Ale co tam, nie moja sprawa, wyrazam tylko opinie.

Gość gość
Fajnie, że doświadczenie z Ameryki nie zostało w Ameryce i że w Polsce też pracuje, a nie ryczy jak większość powracających emigrantów, że w Polsce nic nie ma, żadnej przyszłości.

Jesli juz jestesmy przy osadzaniu: ''jeslimarzyci sie zycie na ;poziomie bez zadnego wysilku to zycze powodzenia'' A ja tylko napisalam, ze 10 godzin w pracy to moim zdaniem za duzo :/

Gość michałfacet
uważam, że dziewczyna wróciła ze stanów i kupiła sobie parę rzeczy. Nie powinna jedynie przyjaźnić się z tobą. Powinnaś poszukać sobie jakiejś nory i tam zdechnąć. Tak mogłabyś przysłużyć się temu krajowi. Powinnaś wyjść za alkoholika, sadystę, świnię, bo normalnemu człowiekowi, tylko zj***esz życie.

Gość wwrr
W wannie, zazdroscimy jej nieziemsko!

Gość gość
Ona mieszkanka tam 8 lat studiowala, robiła praktyke i pracowała przez jakiś czas teraz wróciła.

Gość gość
TY TYLKOA NIOEWINIATKO OSADZASZ, OCENISZA ,CZEPIASZ SIE, po co ? bo sama nie dorstasz jej do kostki u nogi ................................................ i tu cie boli zajmij sie soba i swoim zyciem

Gość wwrrr
Rany, czlowieku, co ty do mnie masz? Chyba mnie z kims mylisz...