Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona100000000

Polka nie dla polaka

Polecane posty

Gość Ona100000000

Kobietki......napiszcie dlaczego wybralyscie zagranicznego faceta, a nie jednego z naszych polskich facetow? Dlaczego?

Gość gość
ale ja wybralam polaka.

Gość gość
95% Polek woli Polaków, w tym i ja. :classic_cool:

Dlatego, ze tak wypadlo. Nie wybieram facetow pod katem narodowosci, akurat tak sie zlozylo, ze ten, w ktorym sie zakochalam jest obcokrajowcem.

Gość gość
Bo zastraszajaca liczba Polaków ma zakola

Gość tatiana21092
Swoim wyborem nie kierowałam się narodowością,kolorem skóry czy wyznaniem. Poprostu go poznałam i się zakochałam. A nasi polscy mężczyźni nie są wcale gorsi od innych.

Gość gość
Bo każdy Polak to wiesniak nawet angielskiego sie nie nauczy chyba ze "hu.ju.arr Stefan"

Gość gość
probówałam z wieloma Polakami, ale nie wychodziło mi, wpadłam w depresję,bo z innymi im wychodziło, nie chodzi tu o urodę, bo spotykałam się z przystojniakiem i on niby byl zakochany we mnie, ale coś sie szybko wypalało, to się powtórzyło kilka razy,w końcu zaryzykowalam i wyjechalam w swiat za marzeniami - najpierw ameryka pln potem moje najwieksze marzenie dziecinstwa- ameryka poludniowa! marzylam by grac w telenowelach, ktore uwielbiam, poszlam nawet na casting, ale za slabo jeszcze znalam hiszpanski, na castingu jednak poznalam slawnego, przystojnego aktora, zaintrygowalam go, on w przeciwienstwie do polakow nie stracil zainteresowania mna po roku albo po dwoch, nie musialam wodzic go za nos, bo polaki zimne ryby kochaja zimne wyniosle kobiety! a tu sie odnalazlam, poznalam wspanialego przystojnego faceta, ktory mnie kocha i wielbi, mamy podobne temperamenty, gorace :) wczesniej tez mnie podrywali na kursach i w pracy gdy pracowalam w meksyky nie narzekalam na powodzenie, bylo zupelnie inaczej niz w zimnej podlej Polsce, tutejsi ludzie weseli, czasem wkurzeni, ale jest naprawde super i moj facet, dar z niebios, w dodatku katolik, nigdy bym w Polsce tego nie doswiadczyla, doswiadczylam tylko rozczarowan ;/

Gość tatiana21092
Co wy gadacie. Wsród polaków też są fajni mężczyźni. Jestem z obcokrajowcem,ale nie znaczy to że potępiam naszych polaków.

Gość O1 zglos sie
Ciekawe skad sie tej jednej wziela ta liczba 95% woli polakow. Jakos widze cos innego. Moze 95% polakow woli Polki, bo wiedza ze u innych nie maja szans. Nie twierdze ze wszyscy sa beeee, ale kobiety, czy wy jestescie slepe? Chamy, pijaki, wieczni chlopcy, fochy I to poczucie wyzszosci nad kobietami niczym muslimy, bo maja fiutka.... Ktora normalna kobieta chcialaby sie z czyms takim zwiazac? Napewno nie ja! Ale uwazam, ze jak sie znajdzie taki super Polak, to po bija wszystkich.....tylko szkoda ze takich juz nie ma, a przynajmniej ja nie znam

Gość gość
ja mam chyba inną mentalność, nie nadaję z Polakami na tych samych falach i nie wiem w czym tkwi problem - bariera neurolingwistyczna czy co? z obcokrajowcami lepiej sie dogaduje (ale nie gadam z arabami, afrykanami i azjatami bo te klimaty mnie nie kreca)

''ja osobiscie nie znam zadnego malzenstwa 'mieszanego' tutaj w tym kraju.'' Stawiam, ze to raczej z uwagi na fakt, ze w Pl ogolnie malo jest obcokrajowcow, bo i po co... Acz sama nic nie mam do Polakow jako takich.

Gość gość
polki to tak bezwartościowe ściery,że polacy chętnie przerzucili by się na inna nację tylko niestety mają marne szanse

Gość O1 zglos sie
No chyba wiadomo ze pytanie jest do kobiet mieszkajacych poza PL. te w Pl nie wiedza ze mozna zyc normalnie....proste

Jestem z Polakiem ale przyznaję, że należy on do dinozaurów pośród mężczyzn. Jest wyjątkowym, cudownym i wartościowym człowiekiem, jedynym takim ze wszystkich, których znam. Jednak myślę, że narodowość nie ma znaczenia jeśli chodzi o charakter. Bardziej sposób w jaki był wychowany, w jakiej kulturze, religii i jakie ma wartości i priorytety w życiu. Samo miejsce urodzenia nie zrobi z faceta dupka albo gentlemana.

Gość O1 zglos sie
Kazda kobieta na swiecie wie czym " Polak pachnie". Wszystkie dobrze wiemy, ze polacy dlatego sa wsciekli na Polki zadaja w sie z innymi, bo maleja ich szanse na bzykanie, nawet tzw pasztety ich nie chca.....hahaha

Gość gość
dlaczego polki zadają się z innymi to wie dziecko w przedszkolu,notoryczne nawiedzone k********y szukają w obcokrajowcach przede wszystkim atrakcji a nie faceta,wygodnego życia i chwalenia się nim w rodzinnym kraju,dlatego zniżają się do poziomu obcowania nawet z murzynami czy arabami

Gość biurwa z up
Mój brat od 10 lat jest związany z Włoszką, kuzyn z Angielką... wasza teoria legła w gruzach, w ogóle to jakieś sfrustrowane jesteście. Chyba nawet wiem dlaczego. :)

Gość O1 zglos sie
Buma.....czy aby napewno? Jestes tego pewien? Czyli wszystkie muslimy zle traktujace kobiety po prostu zle zostali wychowani I religia nie ma tu znaczenia? A hindusi? Co ONI robia z kobietami! I tez przypadek? Wez sie ogarnij! Polacy sa tak wychowywani na szowinistow I dupkow wiec nic dziwnego, ze kobiety ich nie chca. Na szczescie juz mozemy same decydowac z Kim sie zadawac!

Nie zrozumiałaś tego co napisałam koleżanko. Nie miejsce urodzenia a właśnie religia i kultura w jakiej wychowywany był człowiek będzie o nim świadczyć. Na muslima nawet nie splunę bo nie jest tego wart! FUJ

Gość O1 zglos sie
A co w tym zlego ze kobieta chce zyc wygodnie i w dostatku? A moze a sie cale zycie meczyc z pijakiem, biedakiem I chamem? Nie umiecie dobrze traktowac kobiet ani porzadnie zarobic, to sa efekty. A tak w ogole, to co wy innego macie do zrobienia, jak tylko dobrze zarobic ? Facet ma w zyciu tylko 2 rzeczy: fiuta I wyplate. I ani jednym ani drugim sie pochwalic nie mozecie!

O1 zglos sie No chyba wiadomo ze pytanie jest do kobiet mieszkajacych poza PL. te w Pl nie wiedza ze mozna zyc normalnie....proste ] no nie wiem, czy takie to oczywiste, skoro pisane jest na polskim forum w dziale jak najbardziej polskim jak na polskie forum

Gość gość
wez pod uwagę że wy również nie macie się czym chwalić,jaki kraj tacy faceci i takie kobiety

Gość gość
nie wybrallam zadnego bo zaden mnie nie chce

Gość gość
takich tandetnych i łatwych szmat jak polki nie widzialem za granica z żadnej nacji a byłem w wielu krajach,możecie się bronić jak chcecie,ja znam temat z autopsji i nie mam zamiaru się kłocić

Gość gość
To skad az tyle par polak z polka jest w kraju. Cos tutaj kreca niektore zmijki aby w blad wprowadzic.

Znam kilku fajnych polakow, przystojni, inteligentni, ambitni, zabawni i z dobra praca ale... maja zony. Niestety najlepsze kaski bardzo szybko zostaja wyrwae a reszta to wiejskie buraczki ktorym sie wydaje ze koszulka bez rekawow i pstrokate adidasy to najnowszy krzyk mody :) Zawodowka to dla nich jak studia a robota na budowie to szczyt osiagniec... No wybaczcie, ale na takiego nie poswiece nawet minuty mojego cennego czasu.