Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam Michnik

Nazywam się Adam Michnik i odpowiem na wasze pytania

Polecane posty

Gość Adam Michnik

Słucham więc.

Gość fotel
kim był twój ojciec? i czy znasz kogoś ze Szwecji?

Gość Adam Michnik
Moim ojcem był polski patriota Ozjasz Szechter. Mam brata w Szwecji, który musi tam mieszkać, bo nie doceniono jego walki o demokratyczną Polskę.

Gość Ruben
wiadomo, że Polak wysysa nienawiść do pejsatych z mlekiem matki, a jak może z****** pejsatego to go zaj***e. Tak było w czasie DWS.

Gość fotel
jezuś maryja ,adaś to naprawdę ty!!!!!!!.

Gość fotel
od zawsze wiedziałem że siedzisz na kafe ,ale nikt mi nie wierzył.

Gość gość
moj maz trzy lata przebywal w stanach bez zjazdow, nurtuje mnie czy byl mi wierny tak jak przysiega , mowi ze nie mogl by mnie zdradzic bo wie jak bym sie czula , bo on by sie tak czul jagbym ja to zrobila i niepowiedziala i za bardzo mu na mnie zalezy zeby tak ranic,po za tym mowil ze jak by to zrobil to by mi powiedzial ,bo wie ze ja bym mu wybaczyla i jest tego pewien, teraz tez wyjedza za granice ale na dw mce i wraca na 3 tyg i tak caly czas juz tak 5 lat wiec skoro jak wciaz go drecze czy jest mi wierny a on odpowiada jak pies kochana bordzo cie kocham , to czy mu wierzyc , powiedzcie prosze tylko bez kpin zadnych prosze darujcie sobie zlosliwosci ja potrzebuje modrych i inteligetnych rad,

Gość Adam Michnik
Generał jest wielkim patriotą i człowiekiem honoru. Nie mam za złe jemu i jego kolegom, że siedziałem trochę lat. Wiem co to jest sztuka przebaczania.

Gość genetyczni antysemici szczują
na pejsatych a ludek polski szczeka i obsrywa ich ciesząc się niebywale

Gość Adam Michnik
Planuję wykupić ten portal.

Gość hot dog z
szarik,to wszystko tylko żeby se p******ć?!

Gość spaślak_
a moze o jerzym targalskim cos napiszesz i sie w neigo wcielisz :D ? nie potrafisz bo w gazecie polskiej nic nie pisza na jego temat :D a ty tylko powielasz czyjes informacje ?

Gość gość
Czy należy wypuścić Trynkiewicza?

Ludzie wyłączcie telewizory.Spostrzeżecie,że otacza nas paranoja.

Gość G I
mama wykochała mnie dla ciebie!

Gość gość
Jasne, ty sobie możesz być ponad to, bo tobie on nic nie zrobi ani nie będzie mieszkał w twoim otoczeniu.

gość Jasne, ty sobie możesz być ponad to, bo tobie on nic nie zrobi ani nie będzie mieszkał w twoim otoczeniu. x "ponad to"to tylko motto,rzeczywistość jest inna.

Gość spaślak_
dobrze ktos napisal w ostatnich latach wyszlo 180 pedofili al;e w telewizorni o tym nie gadali i byl spokoj a z trynkiewicza robia wielkie hallo. ilus tam ludzi w szpitalach zmarlo ale jeden ojciec zadzwonil do tvp info i juz afera to samo z pijanymi kierowcami tyciace ich ale nikt tego nei zauwazal dopoki w tv nie mieli o czym gadac i ten temat stal sie numerem jeden. az dziwie sie ze po ostatnim wybuchu gazu ludzie rurociagow nie wykopuja :D

Wiadomości w tv nie są wiarygodne,wszystkiego można dowiedzieć się z internetu dużo szybciej.

Gość maratonczyk z toni
ale to ja pierwszy obrałem si,,,,,e ze skórki taka kolej rzeczy,ale dumny jestem szmato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
no to powinni wychodzić c***edofile czy nie? może ich przypadki nie były tak drastyczne, nie wiem bo nie mam się skąd dowiedzieć, kto wyszedł i gdzie mieszka, a szkoda.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))),całujcie mnie...

Gość spaślak_
oczywiscie ze powinni skoro odbyli kare. nie mzona karac dwa razy i pod presja telewizji tworzyc prawa ktore pozwala kazdego zamknac w psychiatryku. trynkiewicz zgodnei z prawem zostal uznany za zdrowego posychicznie i dlategop zostal skazany na kare smeirci a nie na pobyt w szpitalu. idac tokiem tej ustawy to kazdego po odbyciu kary mozna uznac za niezresocjalizowanego i trzymac go do smierci w psychiatryku. zamiast durne tematy tworzyc wez sobie ogladnij lot nad kukulczym gniazdem i pozniej zastanawiaj jaki ma zwiazek z tym tematem :D

Gość pedofilzprzypadku
mam córkę

Dziec***ilnujcie ludzie,tyle w temacie zbok·ów.

jak qrwa można ocenzurować słowa dziec***ilnujcie???

Gość szaman wielki
kończę jak chcę,spuszczam się albo nie!

Gość gość
jeszcze co do trynkiewicza: dostał 4 x 25 lat więc nie powinien być na wolności, a "dziec***ilnujcie" to nie jest żadna rada, bo zarówno dzieci jak i dorośli powinni żyć normalnie, a nie w psychozie strachu z powodu 1 zwyrodnialca który im zagraża.

Gość spaślak_
zagrazaja im tez pijani kierowcy, przechodzenei przez jezdnie itd. wiec prosciej abys sie troszczyla o swoje dzieci niz wszyscy inni maja dbac o to aby im chodzacym samopas nic sie nie stalo. normalne dziecko normalnych rodzicow nie idzie z obcym w las bo obieca mu gre na komputerze czy cukierki. dostal 25 lat w polsce nie ma czegos takiego jak podwojne wyroki.