Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ee watpie ze ta mature zdam

Polecane posty

Gość gość

gdybym z jezyków był dobry np polskiego i angielskiego to bym tylko na matme musiał sie uczyć prawie a tak to chyba rady niedam a tak chciałem poznac jakas kobiete na studiach :(

Gość gość
coza bejsens pisac oczymś oczym sie nic niewie

Gość gość
ja chyba nawet nie podchodze. Za głupia jestem na mature.. o ile polski i angielski nawet bym zdała to matematyki nigdy w zyciu..

Gość gość
Kurna ja próbne matury z fizyki pisałam na np 4%, potem leżałam w szpitalu a ostatecznie napisałam najlepiej w szkole! Trzeba próbować.

Gość gość
W ogóle nie tylko fizyka, ale polski na 20% kiedyś napisałam :D Miałam podstawowy angielski, nie uczyłam się do rozszerzenia, napisałam tylko może z 2 wypracowania i dobrze zdałam :) Z matma to w ogóle już były jaja. A jestem teraz na trudnym kierunku studiów i daję radę.

Przecież matura jest prosta.... Ja bez nauki z rozszerzonego angielskiego i polskiego zdałam na 91% i 72%... Musieliście w ogóle sobie przebimbać całą szkołę.

Gość gość
Ludomiła, matura jest prosta ale oni się stresują nie potrzebnie. Po za tym nie maja porównania, jaki trud ich czeka na studiach czy w ogóle w życiu więc tragizują :) Chociaż na polskim miałam takie bzdety, że polonistka się za głowę złapała.