Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po co stawac na glowie

Sredni z wygladu facet moze imponowac kobiecie tylko po co

Polecane posty

Gość człowieczy los
facet nie musi być przystojny tylko charyzmatyczny, jak nie masz charakteru ani błyskotliwości to możesz się zaharowywać i pocałować w d**ę. a najlepsze dziewczyny nie wybierają dresiarzy, dresiarzy biorą dziewczyny z patologii.

To jeszcze zależy kto co rozumie przez najlepsze dziewczyny. Niektórym może właśnie podobają się takie dziunie od dresiarzy :P

Gość przeciętna____
Najlepsze dziewczyny według większości facetów, to są: typowe crazy disco dziunie, celebrytki czy inne tap madl's & p.o.r.no stars, umówmy się.

Jak faceci są na tym samym poziomie to może i masz rację, ale roztrząsanie upodobań takich "panów" mnie jakoś nie interesuje.

A ja lubie naturalne, sympatyczne studentki, a nie disco dziunie. Ale tutaj tez przegrywam.

Gość przeciętna____
,,Jak faceci są na tym samym poziomie to może i masz rację, ale roztrząsanie upodobań takich "panów" mnie jakoś nie interesuje." - ci na tzw. wyższym poziomie mają bardzo podobne upodobania, ale najzwyczajniej w świecie wstydzą się przyznać, że gusta mają zbliżone do osiedlowych dresików.

Zgrabne i ładne dziewczyny podobają się wszystkim - pijane, wulgarne, półnagie idiotki tylko pijanym, wulgarnym i często też półnagim idiotom :P

Gość Adyme
" przeciętna____ Najlepsze dziewczyny według większości facetów, to są: typowe crazy disco dziunie, celebrytki czy inne tap madl's & p.o.r.no stars, umówmy się. " Zadaj pytanie brzydkiej kobiecie bez powodzenia u mężczyzn, czy gdyby miała wybór być piękna ale pustawa a inteligentna ale brzydka to jak myslisz ile wybierze pierwszą odp. a ile drugą? Kobiety brzydkie narzekają na to że mężczyźni lecą na lalki, ale gdyby tak jakoś cudem one się stały tymi lalkami, narzekanie na to że mężczyźni leca na lalki znikło by natychmiast. Kobieta która narzeka że mężczyzna leci na lale - po prostu wzdycha po kobiecemu, że sama nie ma wyglądu.

One moga miec np. nawet brzydszych ode mnie, chudych studentow informatyki, zamiast takiego ekonomicznego abnegata jak ja. Mam rozne zainteresowania, ale co do ambicji, to najchetniej bym zostal urzednikiem i mial swiety spokoj.

Gość przeciętna____
No dobra. Wszyscy lecicie na chude cycate z regularnymi dziecięcymi rysami twarzy. Lepsza odpowiedź?

tak jak kobiety lubią wysokich z szerokimi ramionami o męskich rysach twarzy, co w tym złego? Nikt nie szuka ideału.

Gość gość
temat nie ma sensu bo ładna inteligentna kobieta (nie wszystkie ładne są głupie umowmy sie) nie spojrzy na ładnego a głupka. Chyba, ze sama jest głupia i płytka i nie potrzebuje niczego wiecej. Miałam raz przystojniaka, takiego że ufff..i co z tego jak nie był w stanie dać mi bezpieczeństwa psychicznego tj perspektywa slubu dzieci, stabilizacji itd?? teraz mam faceta po prostu fajnego, ale tak cholernie o mnie dba, ze w zyciu nie spojrzałabym na innego. Podobał mi sie ostatnio strasznie jeden blondas o twarzy anioła ale gdy poznałam obecnego faceta zrozumiałam, ze tamten to przygłup bez perspektyw, taki co przestanie sie starac po miesiacu. Reasumujac, te mega ładne ale puste nie sa zagrożeniem dla fajnych ogarnietych dziewczyn bo PRAWDZIWY facet nie zwiaze sie z tzw plastikiem bo ile mozna pieprzyc o solarium i tipsach? To samo w druga strone.

A mi by naprawde starczyla sympatyczna przecietna o milej aparycji.

Ja bym na pewno czul sie gorszy, jakbym wiedzial ze moja dziewczyna byla wczesniej z przystojniakiem.

Gość Adyme
To prawda, że kobieta, która ma mądrego i inteligentnego mężczyznę NIE POWINNA SIE BAĆ konkurencji. Natomiast tak czy siak się boją, bo: 1) W przeszłosci zamieniała mężczyzn a nie oni ją, a każdy złodziej boi się że go okradną. 2) Kobiety sa spokojne jak żadna inna baba przy nim nie kręci doopą a nie dlatego, że wiedzą, że to po prostu wierny mężczyna. Kobiety w swoim ogóle nie wierzą w kręgosłup moralny bez wzglądu na okoliczności. Kobiety raczej uzależniają moralność od sytuacji.

Gość gość
człowieczy los facet nie musi być przystojny tylko charyzmatyczny, jak nie masz charakteru ani błyskotliwości to możesz się zaharowywać i pocałować w d**ę. a najlepsze dziewczyny nie wybierają dresiarzy, dresiarzy biorą dziewczyny z patologii. x To w naszym kraju są same dziewczyny z patologii :P

Gość gość
Gdzie wy widzicie tych wszystkich dresiarzy? Ja nigdzie. To kwestia miejsc jakie wybieramy.

Gość Adyme
Dres to nie kwesti ubioru tylo stylu życia.

Gość gość
Czyli jaki styl zycia?

Gość Adyme
Skóra fura komóra

Gość gość
straszne głupoty autor napisał. Ja jestem przeciętną 22 latką. I nawet przeciętny chłopak na mnie nie spojrzy. Smutne,a le prawdziwe. Jeszcze studiuje i czasami sobie dorapiam niewielkie kwoty na korepetycjach, wiem,z e to nei kokosy, ale jak na moje potrzeby wystarczające. Cały zcas poszukuje swojej pasji (oprócz studiowania, bo strasznie bym sie chciała realizowac we własnym zawodzie) Czytam dużo książek gł dla przyjemności, oglądam filmy i bardzo dużo zcytam o filamach, reżyserach, aktorach, akurat o tym mam ogromna wiedze. Lubie słuchac muzyki, ale tym az taks ie nie interesuje. Oprócz tego jestem "lokalną patriotką" udzielając sie w różnego rodzaju inicjatywach w mojej miejscowości, czytam o jej historii itd. Lubie też fitness, basen i jazde na rowerze. Ostatnio też decoupage. I ostatnio usłayszałam od faceta,z e nie mam pasji i jestem nijaka...

Gość przeciętna____
,,I ostatnio usłayszałam od faceta,z e nie mam pasji i jestem nijaka..." - gdybyś wyglądała jak Dżołana Krupa usłyszałabyś zapewne, że jesteś fascynująca, mądra, inteligentna i ambitna.

Gość autor tematu to ja
dziewczyny, skad u was tyle goryczy?

Gość przeciętna____
,,autor tematu to ja dziewczyny, skad u was tyle goryczy?" - chłopaki, skąd u was tyle zezwierzęcenia i zakłamania?

Gość gość
No ale niestety nie ejstem Dżoaną Krupą :P

Gość gość
przeciętna kobieta jest w oczach mężczyzn tak samo widziana jak atrakcyjny mężczyzna w oczach kobiet

Gość Adyme
"Oprócz tego jestem "lokalną patriotką" udzielając sie w różnego rodzaju inicjatywach w mojej miejscowości" Oczywiście dobra z ciebie dziewczyna jeśli udzielasz sie lokalnie. Natomiast powiem że znałem jedna dziewczynę co chodziła sadzić drzewka w ramach wolontariatu, a jak poznała chłopaka przez neta to drzewka i zainteresowania przyrodą się skończyły jak nożem uciął.

Gość przeciętna____
,,przeciętna kobieta jest w oczach mężczyzn tak samo widziana jak atrakcyjny mężczyzna w oczach kobiet" - to w takim układzie chyba jestem poniżej przeciętnej.

Gość ja nawet nie wymagam
od partnerki golenia c**ki. moze byc owlosiona

Gość gość
no ja nawet jak poznaje chłopak jakiego to nie porzucam tego co robie. Jednoczesnie znajduje dla niego zcas, zeby nie czuł sie zaniedbywany itd. Jestem sobą pop prostu... mam się zmienic? Zacząc puszczac zeby w koncy z kims byc?