Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedzcie mi dlaczego jest tylu uczciwych ludzi a rządzą właśnie oni

Polecane posty

Gość gość

Efekt domina? Rządzą chamy, którzy biorą sobie do rządu ludzi swojego pokroju? jak obalimy tych na górze, będziemy walczyć z tymi niżej, bo oni będą chcieli wskoczyć na ich miejsce. Wniosek: zebrać wszystkich/większość w jednym miejscu i bomba. Nie jestem agresywna, ale jak trzeba, to trzeba. Musimy się odrodzić.

Gość uuiyiuyuiy
jak to dlaczego? bo normalny człowiek wymięka w tym wyścigu do koryta i sam rezygnuje, widząc, jakie to bagno

Gość gość
Nie wierzę, że nie ma uczciwych i silnych. Na pewno są. Ale przebija się mieszanka - nieuczciwych, silnych oszustów. Albo manipulantów.

Gość uuiyiuyuiy
są uczciwi, ale nie dają rady wytrwać w tych kłamstwach, oszustwach, manipulacji. tam nic nie odbywa sie droga prawa, nic, wszystko jest ustawione

Gość gość
mnie sie wydaje, że uczciwy czlowiek sie po prostu nie pcha do polityki. Ale na pewno jest garstka ludzi uczciwych tam tylko jak widzą co sie dzieje i jak jest ich malo, to dają sobie spokoj bo widzą, że i tak niczego nie zmienią.

Gość gość
Nie wierzę. Różni ludzie zmieniali świat. Sufrażystki, Martin Luther King i miliony innych ludzi. Trzeba po prostu przeć do przodu. Ja się nie poddam.

Gość gość
*no dobra, może nie miliony, ale setki

Gość gość
bo chamy zawsze maja najlepiej

Gość gość
takie pytania zadajesz a potem nie idziesz na wybory

Gość uuiyiuyuiy
dobrze mówisz. ja się staram zmieniac mój mały świat choć odrobine na ile moge i nie pozwalam na inne postępowanie osobom, które sa obok mnie. oczywiście nie każdemu to pasuje, bo ludzie sa wygodniccy.

Gość gość
Dlaczego twierdzisz, że nie chodzę na wybory? Chodzę, aczkolwiek ostatnio zauważyłam, że nie ma dobrej alternatywy dla PO, PIS etc. Ostatnio znalazłam partię Demokracja Bezpośrednia - ale jak poczytałam, jak tam traktują ludzi i co robi szanowny prezesik - zrezygnowałam. Dla mnie polityka to tylko i wyłącznie zmiana sposobu rządzenia i wdrażanie coraz to nowszych rozwiązań, dzięki którym państwo i przede wszystkim ludzie będą szczęśliwie funkcjonować. Myśląc o swojej przyszłości, nie skupiam się na pieniądzach. Pieniądze zresztą i tak planuję zbić na czymś innym Chcę wierzyć, że jest więcej takich ludzi..

Gość gość
bo to wszystko jest c*****e