Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaRtttaAaa

NIE radze sobie z moim ZYCIEM

Polecane posty

Gość eLTi
tyle długu , moze 25 lub 250

Gość MaRtttaAaa
Tak to racja, mama nie potrafi rozstac sie z tym smieciem, przepraszam ale inaczej nie potrafie o nim mowic. Jedyne co od niego cale zycie slysze to wyzwiska. Ja juz taka jestem. Szkoda mi mamy bo ja bardzo kocham. Wiem ze najgorsze co moge zrobic to uzalac sie nad soba, ale naprawde juz nie daje rady. Mam sobie za zle, ze sama sobie niszcze zycie. Te dlugi dobijaja mnie najbardziej. Miesiac temu zmarl mi przyjaciel. To wszystko sie zebralo i poprostu juz dzis nie wytrzymalam... Najgorsze jest to, ze te dlugi narobilam sobie na wlasne zyczenie, przez imprezy. Chcialam dorownac kolezanka, bylo mi wstyd ze wiecznie na nic mnie nie stac ...

Gość MaRtttaAaa
Jutro chce zadzownic do nich i poprosic o rozlozenie dlugu na raty. Pojde tez zlozyc CV do sklepu, bo aktualnie poszukuja pracownikow. Ale boje sie, ze nie dam rady... ze nie bedzie juz takiej mozliwosci abym mogla to splacic ratalnie.

Gość gość
Moja rada jest taka że przez tel nic nie załatwiaj. MNajlepiej udaj sie osobiście i złóż u nich pismo z prośbą o rozłożenie na raty,że chcesz dobrowolnie spłacać,jesteś w trudnej sytuacji i nie stać cie na spłaty całej sumy. Cokolwiek chcesz załatwić pamiętaj że wszystko musi być na piśmie. Bo przez tel jak przyjdzie co do czego to sie wyprą że była z tobą jakakolwiek rozmowa

Gość MaRtttaAaa
Oni prowadza swoja dzialalnosc tylko poprzez internet i telefon, pozyczki wplacaja na konto. Wiec musze kontaktowac sie telefonicznie.