Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet zmienił się o 360 stopni po ślubie

Polecane posty

Gość gość
już sama nie wiem o co chodzi. Na pewno zmieniliśmy się oboje ale on mimo wszytko dużo bardziej na gorsze i nie wiem co jest tego powodem. w szczególności zrobił się kłótliwy o byle bzdet.

Gość gość
"tę zmianę" a nie "tą zmianę" humanistka, ha, ha

Gość gość
Nie panuje nad swoimi emocjami

Gość gość
to humaniści nie wiedzą, że 360st to koło? No nie mów! Jako humanistka masz fatalną polszczyznę.

Gość gość
"tą" jest dopuszczalne potocznie czyli jak najbardziej na forum

Gość gość
"Jak wróci daj mu obiad, weź kąpiel, załóż koszulkę- jeśli zachce mu się kłócić niczego mu nie dasz, jeśli będzie między wami dobrze, możecie spędzić upojną noc. Użyj swoich atutów jako karty przetargowej." uhaha! wieś tańczy i śpiewa jakie to banalne! podpatrzone w amerykańskim filmie? oby facet na ten widok nie walnął śmiechem:D

Gość gość
"tą" jest dopuszczalne na forum? dziecinko, tu wszystko jest dopuszczalne... jak ktoś robi błędy to nie dlatego, że są TUTAJ dopuszczalne, tylko dlatego, że je robi po co zatem takie bzdety pisać?

Gość gość
Każda mowa jest poprawna dla danego środowiska i nie można mówić o żadnym błędzie. Jeżeli gdzieś jakiś menel powie " choćta se jebnąć kielycha" to jest to poprawna postać językowa dla jego środowiska. Chodzi tutaj bowiem o językoznawstwo moi mili.

Gość gość
Założenia tematyczne wątku były inne niż zagłębianie się w matematyczno-polonistyczne sprawy.

Gość gość
O nie! Bynajmniej. Jeśli jakiś pijak tak powie, to to będzie co najwyżej jego idiolekt, ale w żadnym wypadku nie jest on poprawny.

Gość gość
do gość z 12:22 chyba coś Ci na głowę upadło zanim to naskrobałeś/-łaś językoznawstwo? a co Ty wiesz w tej dziedzinie?!?

Gość gość
Każdy dialekt jest poprawny nie ma czegoś takiego jak nie poprawny dialekt. Ludzie jak można napisać coś takiego, że dialekt jest nie poprawny.

Gość gość
Ale to nie jest dialekt, tylko idiolekt... To dwie niezwiązane ze sobą rzeczy.

Gość gość
Autorko, zawsze daj mu kontra, nawet jesli bedzie mial racje. Zawsze mow nie nawet jak bedzie mial racje. Moze to da mu cos do myslenia.

Gość jestem gościem
tak tez zmienił sie maz mojej szwagierki, dobry spokojny i cichy. facet zaczal odłączać jej intrnet jak wychodzil.do.pracy

Gość gość
"Każdy dialekt jest poprawny nie ma czegoś takiego jak nie poprawny dialekt. " "niepoprawny" piszemy łącznie poznaj ortografię, potem się wymądrzaj