Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marjesa

chcę zostać wróżką i wróże próbnie tutaj

Polecane posty

Gość marjesa

napisz swój wiek, Imię , minimum 3 zdania o sobie a odpiszę Ci robię to na próbę chcę być wróżką i zobaczyć czy się sprawdzę

Gość 100tny gosc
Lukasz 12.05.1980

Gość gość
pocałuj mnie w d**e k***a d***** wez sie za jakąs robote a nie k***a tu takie k***y cisniesz idz ty w h**a k***a ****** k***a

Gość 100tny gosc
1 co bedzie w milosci 2 pracy 3 co bylo u mnie w przeszlosci

Gość gość
Daj sobie spokoj z tymi glupotami szatanskimi...

Gość 100tny gosc
a co mam napisac o sobie? :P

lukasz czy oprócz podania imienia, daty i pytań mógłbyś napisać jakies trzy zdania, niekoniecznie o sobie

Gość 100tny gosc
Wpadlem na to forum dla zabicia czasu. Jestem bardzo ciekaw co wyjdzie, Skup sie i powroz :P

Gość gość
no w h**a sobie k***a lecisz w*********j tond juz k***ajazda na co d***** kruwa ejszcze czekasz neiwyraznie mowie i po co to k***o czytasz wypeirdalaj ale juz kruwa ****** k***a

jeszcze raz napiszę imię wiek znak zodiaku 3 zdania pytanie , najlepiej jedno bo wtedy wyjdzie najbliżej prawdy potrzebuje takich danych , dochodzi jeszcze znak zodiaku

Gość 100tny gosc
powinnas sie uczyc z samego imienia i daty wrozyc, niepotrzebnie te schody

Gość gość
Jesteś cyganką??

Gość gość
Jola 13.12.93 Mirek 15.05.92 No więc tak bylismy razem 2,5 roku i gdy wyjechaliśmy za granicę odkryłam w jego tel że mnie oszukuje pisał z innymi strasznie mnie to zabolało i zerwałam wróciłam do Pl. On płakał żałował, po jakimś czasie chciałam mu dać szansę i wrócić wtedy gdy zobaczył że pękłam powiedział że mam zapomnieć o nim bo to nie ma sensu i zerwał ze mną kontakt od tamtej pory mija prawie rok a my nie mamy żadnego kontaktu. Wiem że jego rodzina ma do mnie żal ze go zostawiłam. Ale niewiem co z nim. Bylam jego pierwsza miłością.. Nadal go kocham i myślę o nim ale nie szukam kontaktu z nim bo się boję odrzucenia. Powiedz mi co między nami widzisz? Czy on się do mnie odezwie, czy ma kogoś, czy będziemy znów razem kiedyś?

Gość gość
to wyżej to ja, powiedz coś o uczuciach

Gość gość
Tu Jolka. Znak zodiaku STRZELEC :)

Jola - jesteś dziewczyną która bardzo przywiązuje się emocjonalnie do mężczyzny i chcesz trwać w związku Mirek to mężczyzna który jest wrażliwy na urodę kobiet i nie potrafi odmówić On Cię naprawdę kochał , po upływie czasu ochłonął i spojrzał trzeźwo na życie jeśli sie zwrócisz do niego będzie utrzymywał z toba kontakt ale wspólne życie nie jest wam pisane

Gość 100tny gosc
znak zodiaku Byk

nie trzeba tak szczegółowo opisywać swojej sytuacji wystarczy imię znak zodiaku wiek pytanie 3 zdania np kupiłam w sklepie żelki albo lubie grać na kompie, cokolwiek żebym załapała kontakt mentalny z ta osobą

Gość Jolka 13 12 93
Yhym..tzn sam już się do mnie nie odezwie? A ma kogoś już?

Gość gość
Agata 19, rak, Wlasnie rzucilam studia. Mam chlopaka michala. Mieszkam z rodzicami. Czy dobrym wyborem bylo rzucenie studiow? Czy moj chlopak mnie kocha?

Gość 100tny gosc
tak jest juz z namietna niska brunetka

Łukasz -dostałeś kosza od kobiety w której byłeś zakochany trochę zwątpiłeś w miłość jesteś dobrym spokojnym człowiekiem kobieta przeznaczona dla ciebie jest blisko ciebie, w twoim otoczeniu

Gość 100tny gosc
dobra jestes, cwicz dalej, powodzenia! ;)

Agata - masz problemy z nauką , słabo ci wchodzi wiedza masz burzliwą gospodarkę hormonalną co do uczuć uczuciowo ustatkujesz się w późnym wieku studia nie pokrywały się z twoimi zainteresowaniami jestes zauroczona chłopakiem i nie widzisz świata poza nim nie moge powiedzieć o chłopaku bo nie mam jego danych

Gość Jolka 13 12 93
Mogę liczyć na odpowiedź?:)

Gość gość
ja agata, 19, rak, mój chlopak Michał 22 lata, skorpion. jest fanem motoryzacji, ma mlodszego brata, z ktorym mieszka. Czy on traktuje mnie powaznie i czy dlugo przetrwamy ?