Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marjesa

chcę zostać wróżką i wróże próbnie tutaj

Polecane posty

marjesa-proszę powiedz jak poradzić sobie z obecną sytuacją,jak wiesz teraz jestem sama,szukam pracy a niedlugo nie bede miala gdzie mieskac bo Daniel zostawił mnie na lodzie bez niczego.Miesiac bedzie jak go nie ma a z dnia na dzien jest coraz ciezej mi..kiedy to sie zmieni?

tak, pomijam pytania jesli ktoś nie dostosowuje się do moich założeń, twierdzisz że nie umiem czytać a gdybys ty umiała to wiedziałabyś że musi być znak zodiaku nie będę przypominać o tym co drugi post przykro mi bardzo

Ludzie ogarnijcie się marjesa wrózy z dobrych checi jka komus nie odpowiada to nikt na sile nie trzyma

Gość OMartyna1990
Nie wiem czy pamięta pani mój post więc pisze jeszcze raz. Imię Martyna lat 24 znak zodiaku rak jestem wrażliwą romantyczka w czerwcu wzięłam ślub ze wspaniałym mężczyzna . Ja zajmuje się domem i ogrodem ... Jakie będą moje relacje z teściami , a męża z rodzicami ? Zostać tu gdzie mieszkamy czy się wyprowadzić ?

misiak - powiem ci tak,będzie ci się teraz ciężko żyło i będziesz borykała się z problemami i wydaje mi się że nie zdajesz sobie sprawy z tego bedziesz mieć radykalną poprawę życiową , materialną po 35 do 40 roku życia, będziesz inną osobą, przypływ finansowy, może wygrana, może spadek

Gość Żaneta mój post
napisałam żeby podać swój znak zodiaku, nic nie napisałaś że trzeba podać też dane partnera i jego znak zodiaku to do kogo masz pretensje? nikt nie będzie sie domyślał co ma podać. jeszcze sie nieudolnie tłumaczysz ze swojej pomyłki z tym że faceta nie mam a widziałaś że mam :D żegnam, nieudolną wróżke, daj sobie spokój z kartami 🖐️

Gość Żaneta mój post
napisałaś żeby podać swój znak zodiaku, nic nie napisałaś że trzeba podać też dane partnera i jego znak zodiaku to do kogo masz pretensje? nikt nie będzie sie domyślał co ma podać. jeszcze sie nieudolnie tłumaczysz ze swojej pomyłki z tym że faceta nie mam a widziałaś że mam :D żegnam, nieudolną wróżke, daj sobie spokój z kartami 🖐️

Gość gość
Tu sylwia. 15 luty 96-wodnik miłość i sprawy ogólne

Gość gość
chcę zostać wróżką zamiast wróżka zostałaś idiotka

Gość OMartyna1990
maz ma 25 lat na imie Jacek i jest strzelcem

Gość gość
Joanna 30 maj 96. Miłość czy znajdę chłopaka, ogólnie co mnie czeka

Gość gość
Alicja 18 lat, waga, Uwielbiam czytac książki. Jestem blondynka. Wyznaje w życiu zasade, by plakac na treningu a śmiać się podczas walki. Jak sie potoczy moje zycie uczuciowe ? Aktualnie singielka.

Martyna - dobra z was para , pasujecie do siebie twoje relacje z teściami są dobre, oni ustępują na twoją rzecz, kochają syna twoi rodzice mają jakieś zastrzeżenia do twojego męża, chcieliby innego życia dla ciebie , z większymi aspiracjami mąż ma lub chce mieć dom , własny, zbuduje go niekorzystnie wygląda gdybyście mieszkali z twoimi rodzicami związek jest spokojny , ty jesteś zazdrosna o męża

Gość gość
ten grzech sprowadza cierpienie jest to bałwochwalstwo za ten grzech wy i wasze dzieci będą cierpieć do 4 pokolenia a po za tym wierzycie demonom które kłamią powiedza 90% prawdy a resztę skłamią i to w tych istotnych sprawach

Gość gość
nic dobrego was nie czeka, nie trzeba być wróżką by to wiedzieć

Gość gość
Magda , 18 lat , zakochana w swoim szefie starszym o kilka lat :)

Gość gość
Agnieszka, 25 lat, koziorozec w zeszlym roku skonczylam studia, znalazlam pracę drugi rok mieszkam z mezczyzna jednak czuje ze cos jest nie tak jestem dosc ambitna, powazna, a jednoczesnie bardzo skryta czy moge poprosic o wrozbe jak nam sie ulozy i co on do mnie czuje? Agnieszka, 15.01.1989 dziekuje:)

Gość OMartyna1990
Wróżko mimo wszystko dziękuje za dobre chęci . Mój mąż ma idealne relacje z moimi rodzicami szczególnie z moim tatą się dogaduje , są zadowoleni z zięcia . Rzeczywiście z mężem się bardzo kochamy ale to on jest bardziej zazdrosny niż ja . A jeśli chodzi o teściów to rzeczywiście mam z nimi dobre relacje raczej miałam a od kiedy mój mąż nie może się z nimi dogadać to się wzwyżają na mnie mając nadzieję że stanę po ich stronie ale to tak nie działa ... teraz jak znasz dogłębniej sprawę to co mi powiesz .

Gość gość
Maria 60 lat rak chcemy kupic mieszkanie czy lepiej budowac dom prosze o rade... czy jest sens ? i czy to sie uda ??? dzieki pozdrawiam

Gość gość
Sandra,27 lat,lew Lubie spiewac,rysowac,jestem wrazliwa Przechodze teraz przez bardzo trudny okres w moim zyciu i chcialabym wiedziec,czy jakos z tego wybrne i bede jeszcze szczesliwa

Gość monikkkka
monika11 3 85 ryba spokojna , co mnie spotka w najblizszym czasie

Gość Jolka 13 12 93
Wiem że mi już odpowiedziałas ale spytałam jeszcze czy on ma teraz kogoś,czy jego uczucia wygasły całkiem do mnie i czy sam do mnie się już nie odezwie?

Martyna - to dobrze że piszesz jak jest , może odczytałam relacje jego i twoich rodziców na odwrót a czy dom sie zgadza , bo widzę że mąż ma swój dom

Gość natatalia
natalia, 29.11.1991 strzelec mam prace, studiuję, jestem sama. czy przy mnie, gdzieś teraz jest mężczyzna, z którym coś stworzę? czy po studiach, zmienię pracę? dziękuję :)