Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marjesa

chcę zostać wróżką i wróże próbnie tutaj

Polecane posty

Gość gość
Proszę o wróżbe. Żaneta 08.08.1993 znak zodiaku lew. zrezygnowałam ze studiów w tym roku wracam ponownie na studia. Czy będe z Kamilem?

Gość Żaneta mój post
nie doczytałam jeśli 3 zdania to powiem jeszcze że mieszkam z mamą i kocham zwierzeta :p

żaneta - jesteś zdolna i studia skończone bardzo pomogą Ci w życiu nie jako wyznacznik sukcesu ale jako pomocnik w sukcesie który potrafisz odnieść chłopak z którym jesteś teraz nie będzie twoim partnerem na całe życie

Gość gość
ja agata, 19, rak, mój chlopak Michał 22 lata, skorpion. jest fanem motoryzacji, ma mlodszego brata, z ktorym mieszka. Czy on traktuje mnie powaznie i czy dlugo przetrwamy ?

Maria 25lat data ur15.07.1988.Rak Daniel 24lata ur 24.12.1989 .Koziorozec Proszę powiedz dlaczego mnie zostawil bez slowa w ciazy tak zniknal z dnia na dzien,nie mam z nim zadnego kontaktu a dzien przed zniknieciem pisal jaka jestem dla niego wazna czy jest szansa ze sie odezwie? i co robic dalej..

agata - twoj chłopak jest uczuciowy ale nie afiszuje się z uczuciami, jest skryty, można złamać mu serce, nie przebacza traktuje Cię powaznie lecz nie widać tego po nim ty nie masz skłonności do zmiany partnera choć lubisz flirt i on tez nie ma nie widzę osoby trzeciej zagrażającej temu związkowi związek jest monotonny bez akcji i przygód

Gość Żaneta mój post
Wróżko ale ja nie mam faceta, pytałam czy będe z Kamilem :D będe?

Gość gość
Witam ja marta 05.04.1991 baran lukasz 03.01.1988 kozioroyec mamy dziecko. Co u nas bedzie. I jeszcze jeden lukasz 05.05.1987 byk . Obecnie go niemam co bd jak wruci? Z ktorym bede z kim bd mi lepiej co oni czuja do mnie.

Gość gość
Sylwia 15 luty 96. Miłość i sprawy ogólne

misiak - przestraszył się zobowiązań i odpowiedzialności, uważa że nie sprosta im i nie spełni twoich oczekiwań nie zapomniał o tobie, wróc**** dłuższym czasie

żaneta - to może dobrze bo nie widziałam faceta koło ciebie , dlatego napisałam że nie będziesz z jakimkolwiek który się koło ciebie kręci z tego co wiem nie mam danych kamila

misiak - warto mu dać szansę, to facet potrzebujący kobiety która nim zarządzi

Gość Żaneta mój post
Kamil ma 27 lat i jest po medycynie, tyle wystarczy?

Gość Żaneta mój post
Kamil ma 27 lat i jest po medycynie, tyle wystarczy do wrózby?

Gość gość
ile ma mój ?

Gość gość
Anna 25 lat, bez pracy, bez perspektyw, sama, prosze na uczucia znak skorpion

Gość gość
Aleksandra, lat 38 znak waga, kiedy wkońcu urodzi się moja córeczka bo juz czekamy od 3 dni i nic...

karolina1888 - sama nie znajdziesz sobie dobrej pracy, ktoś ci musi pomóc, zwróć się do kogoś o pomoc, może znajomego, kogoś z rodziny, ktoś taki w otoczeniu jest bedziecie dobrymi rodzicami

Anna 25 lat - byłas już zakochana i związek nie przetrwał albo trudno to nazwać związkiem , raczej relacja przyjacielska nie powinnaś mieć takich problemów albo wyolbrzymiasz fakty masz zadatki na powodzenie w życiu jakaś relacja z inną osobą spowodowała obniżenie swojej wartości być może któres z rodziców - najprawdopodobniej

Gość gość
Paulina 20 Lat Koziorożec mam faceta od 4 lat ostatnio dowedziałam sie że mnie kłamie czy to prawda ?

Gość OMartyna1990
Proszę o wróżbę mam na imię Martyna mam 24 lata mój znak zodiaku to rak Jestem osoba wrażliwą o duszy romantykczki . W czerwcu wzięłam ślub ze wspaniałym mężczyzna . Nie pracuje zajmuje się domem . Chciałabym wiedzieć czy będziemy mieć dzieci i kiedy ...

z dziećmi jest bardzo trudno wróżyć , czasami widze dziecko ale może odnosić się do innej sytuacji w życiu wiele wróżek się myli przy dzieciach bardzo często

Gość gość
Aleksandra, podbijam pytanie o poród córci, na który czekamy od trzech dni.

Gość Żaneta mój post
beznadziejna z ciebie będzie wróżka, nie dosyć że nie umiesz czytać to jeszcze pomijasz pytania :)

myślę że poród córci który powinien nastąpić lada chwila powinnaś zapytać lekarza bo trudno wróżyć