Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marjesa

chcę zostać wróżką i wróże próbnie tutaj

Polecane posty

Sandra - masz trudny charakter, masz mało wyrozumiałości dla zwykłych ludzi chciałabyś żyć w idealnym świecie i stąd twoje problemy pomóż sobie

Gość 0102mańka
Karolina, 25 lat, strzelec, skończyłam studia, mam prace, ktora lubie choc nie zarabiam wiele. Chciałabym zamieszkac wspolnie z chlopakiem i wyprowadzic się z domu z powodu wielu problemow rodzinnych. Czy powinniśmy zdecydować się wynająć coś czy przeczekać jeszcze i nasza sytuacja sie polepszy?

Gość gość
Paulina 20 lat dzieki że odpowiedziałaś na moje pytanie mimo że wszystko napisałam ...

Gość Ona szalona łona
Wróżka to sciemniara..wymyśla sobie odpowiedzi..jak jej pasuje. Wcale z żadnych kart nie wróży. Bo tak szybko się nie da postawić komuś kart i jednocześnie napisać mu wszystko na forum. I te 3zdania o których pisze że są warunkiem wróżby to właśnie podstawa dla niej do wymyślania odpowiedzi a nie żadnego kontaktu mentalnego. Bzdura i tyle.

Gość OMartyna1990
Mąż nie ma domu . Mieszkamy z teściami którzy obiecują , że przepiszą to na nas . I przez to są właśnie kłótnie ... bo jesteśmy tanią siłą roboczą

Gość gość
Tu Aśka. Czekam

Gość gość
jest tu ktoś?

Gość gość
lukasz 12.05.1980 byk jestem sam i czuje sie samotny i nieszczesliwy....

Gość gość
Hej wrozko. Pomuz. Jestew z facetem lukaszem 03.01.1988 lukasz koziorozec od 5 lat mamy dziecko. Wdalam sie w romans z lukaszem 05.05.1987 byk wyjechal. Co mam zrobic z ktorym bd mi lepiej? Co oni czuja mysla? Ja marta 05.04.1991 baran

Gość gość
Witam, moa data ur. to 29.09.1982 i spotykam sie z chlopakiem urodzonym 14.02.1984. Jest to luzna znajomosc, chociaz znamy sie dlugo. Jak potoczy sie dalej ta znajomosc?

Gość gość
Magda mam 39 lat pracuję mam nieciekawą sytuacje zdrowotną w domu choroby mam dzieci,

Gość bazylibazyli
witaj x aga prawie 38 lat, byk, lubie zwierzeta, mam dwa stworki w domu, u nas brzydka pogoda. Od zawsze szukalam takiej bratniej duszy, przyjaciela (nie meza, jego juz mam) do teraz mi sie to nie udalo, czy jest szansa, ze jeszcze kiedys kogos takiego spotkam? i dlaczego tak naprawde zawsze musze byc sama, inna? x dzieki :)

Gość Sandra 3356
Wrozko,nie opisalas nawet trafnie mojej sytuacji a zrodlo moich problemow jest calkiem inne.Bede musiala poszukac kogos bardziej kompetentnego,przykro mi 🖐️

Gość gość
Magda byk Magda mam 39 lat pracuję mam nieciekawą sytuacje zdrowotną w domu choroby mam dzieci co mnie czeka w życiu ordzinnym

Gość gość
Żaneta mój post napisałaś żeby podać swój znak zodiaku, nic nie napisałaś że trzeba podać też dane partnera i jego znak zodiaku to do kogo masz pretensje? nikt nie będzie sie domyślał co ma podać. jeszcze sie nieudolnie tłumaczysz ze swojej pomyłki z tym że faceta nie mam a widziałaś że mam smiech.gif żegnam, nieudolną wróżke, daj sobie spokój z kartami lapka.gif Ha ha ,no i racja :D