Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caly czas sama przez zycie

NIKT mnie nie chce caly czas sama nikt sie mna nie interesuje nikt nie Zabiega

Polecane posty

Nikt mnie nie chce ,nikt sie mna nie interesuje,nie zabiega... caly czas sama musze wszytsko robic.. sama zyje,sama zakupy targac itp... a llatka leca...smutno mi.. Nie jestem brzydka,normalna,zadbana ,mam 31 lat.

Gość gość
To troszkę Ty pozabiegaj, pokokietuj, pouśmiechaj się. ;)

nie wiem ,sama boje sie odrzucenia..:(

Gość gość
nie zabiegaj, pamiętaj to facet musi zrobić pierwszy krok! czekaj cierpliwie

no wlasnie nie chce zabiegac,podrywac faceta...bo nawet z moich obserwacji oni wbrew pozorom nie lubia tego..a poza tym to nie w moi stylu,nie potrafie...

Gość joker z batmana
wspolczuje ci słonce, wiecej sie usmiechaj, pewnosci siebie, na pewno znajdzie sie jakis fajny facet, bedziwe dobrze, wychodz wiecej do ludzi

co poznam ludzi to okazuja sie falszywi..interesowni tylko-jak cos potrzebuja to sie odzywaja zabiegaja ,a jak nie ,albo jak ja cos potrzebuje to nigdy nie moga ..:) ...ze sie odechciewa nawet..

ja rzadko prosze o pomoc a jak juz poprosilam to mi w mily,wymigujacy sposob odmowiono ze niby nie mogla kolezanka..:) ehh

Gość joker z batmana
ide spac, ale wierze ze dla kazdego jest ktos przeznaczony, nie szukaj na sile bo trafisz na jakiegos poparanca jeszcze, wyluzuj i rozgladaj sie wiecej, powodzenia

Gość joker z batmana
ide spac, ale wierze ze dla kazdego jest ktos przeznaczony, nie szukaj na sile bo trafisz na jakiegos poparanca jeszcze, wyluzuj i rozgladaj sie wiecej, powodzenia

Zawsze tak bardzo chcialam ,pragnelam milosci..no niestety nie spotkalam jej do dzis..a wczesniej to bylo naiwne takie ,facet mnie wykorzystal ,niby udawal ze kocha.,ale tylko dlatego zeby mnie wyorzystac..ehh I wole byc sama niz ktos ma mnie zranic znow odrzucic..bo bardzo wczesniej cierpialam,,tak mnie odrzucono..(:

Gość joker z batmana
słuchaj, wiem ze syfu wsrod ludzi jest nia mało, ale trzeba szukac ludzi swojego pokroju, daj sobie szanse, nie daj sie gnoic przez jakiegos frajera

nie daje sie juz nie dam i jestem sama..chodz nie jest latwo sammeu byc samemu wszystko robic..

Gość joker z batmana
idz spac, nie mecz sie po nocy na tym durnym portalu, bedzie dobrze, zmien tylko nastawienie, na pewno jestes warta uwagi, uwierz w to

Gość niewyspanymaro277934
nie moge spac bo zona chrapie jak niedzwiedz a z rana do roboty!!! ciesz sie ze chociaz sie wysypiasz, po latach przychodzi rutyna i nic nie jestckolorowe wiec zauwaz pozytywy

tak ,ale ta presja tez otoczenia ze niby jestem po 30 stce powinnam juz zakladac rodzine... ale mi nawet chodzi zeby miec kogos moc zaufac tej osobie,zeby byla przy mnie,,a nie caly czas sama siedze,,,:( wszedzie sama laze..

tak ,ale ta presja otoczenia ze niby jestem po 30 stce powinnam juz zakladac rodzine... ale mi nawet chodzi jak na razie zeby miec kogos moc zaufac tej osobie,zeby byla przy mnie,,a nie caly czas sama siedze,,,:( wszedzie sama laze..zeby pokazla mi ze akceptuje mnie taka jaka jestem kocha powimo wad,zalet..:(

no i moja zona chrapie teraz jak niedziedz i upodobnila sie do niedzwiedzia przytyla.. a taka laska zgrabna byla kiedys ,a teraz...

Gość gość
Chcesz to sie odezwij mio.mio123LG@gmail.com

przeciez 31 lat to wcale nie duzo tak naprawde ,to sredni wiek,a co ma powiedziedz kobieta 55 lat ... 31lat 55 lat ?

jakas swinia sie podszyla. autorko znajdziesz jeszcze zobaczysz a presje miej glsboko w d***e. dostrzegaj pozytywy swojego stanu. ze jestes niezalezna, robisz ze swoim zyciem co chcesz i nie mudisz sie pytac nikogo o zdanie....

moja zona roztyla sie dopsko am teraz jak jakies zwierze -slon..hipopotan ,a nie jak prawdziwa kobieta z Jedrna zgrabna pupka...marzenia prysly ..i tyle mam z tego malzenstwa,teraz otylgo babola z nadwaga..:(

Gość Swojewiedząca
Oj, ciężko tak samej...(A z drugiej strony dobrze...) Nie szukaj na siłę, wrzuc na luz, póki co, przytul pluszaka i sie porządnie wypłacz a potem wyśpij, a rano... uśmiechnij sie do siebie, nie myśl o sobie jako o samotnej, tylko o singielce (brzmi lepiej, nieprawdaż?) weź życie za łeb, zainteresuj się czyms, zadbaj o siebie i wyjdź do ludzi jako człowiek, a nie jako kobieta poszukujaca miłości i wsparcia tego jedynego... Faceci mają nosa do zdesperowanych kobiet i jak tylko wyczują taką żałosną( ich zdaniem ) kobiete, uciekaja, gdzie pieprz rośnie! Powinnas być uśmiechnięta, zabawna, lekko wyniosła, ale bez przesady, dac facetom do zrozumienia, że Ci jakoś specjalnie nie zależy, no, ale może zrobisz wyjątek, jesli on tego bedzie wart...Zobaczysz, jak będą na Ciebie lecieli,to w końcu niezbyt skomplikowane istoty! Aby byc dostepna, musisz być niedostępna. I lekko tajemnicza. Taka kobieta-zagadka ;) Niech sie domyślają, ze masz kogos, a wtedy na zasadzie psa ogrodnika (sam nie zje, ale i drugiemu nie da) sami zleca sie do Ciebie. Wiem, ze tu potrzeba troche aktorstwa, ale czy kobieta nie potrafi..? Wierzę w Ciebie!!!

Gość gość
Ale wymyslilas,po co komu zagadki. Do zycia jest potrzebna normalna zdrowa baba anie zagadka.

niby jestem taka niedostepna ,ale tez uparta na facetow..i raczej nie sprawiam wrazenia desperatki ,traktujr facteow raczej olewajaco.. ehh nawet nie mam z kim porozmawiac szczerze.. dobrze ,ze istnieja takie forma.. przynajmniej mozna sie wygadac..tylko to mi zostaje..

Gość gość
Dalem ci adres czemu nic niezapiska? Chyba niechcesz pogadac z misiaczkiem.

nie bede z jakims obcym facetem moze desperadem gadala..

Gość gość
Tak to nikogo niepoznasz bo kazdy jest obcy.

nie chodzi mi zeby tutaj kogos poznac..

Gość gość
czemu Ty nie spisz kbieto, tylko marudzisz cala noc wkolko to samo :O