Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kyrax

jestem pasztetem bez szans na miłość

Polecane posty

Gość naburmuszonozor
Nie ma sensu przejmować się rzeczami, na które nie ma się wpływu. Poza tym jest wiele kobiet, które osiągnęły "sukces" mimo obrzydliwej aparycji oraz wstrętnego charakteru. Przykład: Beata Kempa.

Gość kyrax
O proszę, mamy przykład "lepiej być debilem i nie umieć czytać niż być brzydkim" - ok, nie mam nic do dodania, nie będę dyskutować z gimnazjalistą...

Gość gość
dziecko ty dopiero studiujesz, ja jestem po 2 kierunkach, zarzadzam wlasnym biznesem mam dzieci wiec stul ten paskudny pysk

Gość gość
Ale co podajesz przykład przykład kobiet z za czasów, kiedy światopogląd i zasady estetyczne kretują wszędobylskie media? Mowa o dzisiejszych czasach, o DZISIAJ , gdzie potencjał sukcesu i szczęścia możliwego do osiągnięcia w życiu, wyznacza nasza atrakcyjność. Jesteś brzydki? Przegrałeś życie.

Gość gość
pewnie dajesz d**y menelom i to nazywasz własnym biznesem:-D

Gość kyrax
W moim wątku zabronisz mi się wypowiadać, wielka bizneswoman spędzająca czas na forum dla przegrańców życiowych? :D

Gość gość
jestem mezczyzna i lubie smiac sie z takich tematow hahaha nie d******py menelom tylko zarzadzam firma specjalizujaca sie w zabezpieczaniu systemow bankowych:) pozdrawiam przegrancow

Gość gość
Dziewczyno żałosna jesteś, widzę, że nie tylko mnie już w*******z. Ktoś tam dobrze napisał, jesteś brzydka i zrzędliwa, nikt takich ludzi nie lubi.

Gość kyrax
jesteś mężczyzną? to jeszcze gorzej o tobie świadczy że tu siedzisz... "zabezpieczanie systemów bankowych" a słownictwo jak z rynsztoka :o

Gość naburmuszonozor
Dlaczego brzydki ma od razu przegrane życie? Przecież może być zupełnie odwrotnie.

Gość gość
o moj zasob slownictwa sie nie martw jesli nie wiesz jak to sie nazywa. jedz do niemiec, niemcy luba brzydkie kobiety bo ladnej niemki to nie znajdziesz wiec tam masz szanse na powodzenie. ew. egipt

Gość kyrax
Nie jest odwrotnie, niemal zawsze spotkasz się z dyskryminacją

Gość kyrax
nie chodziło mi o zasób słownictwa, sam powinieneś się douczyć :o w Niemczech również nie mam powodzenia, w Egipcie też nikt nie zwracał na mnie uwagi ;)

Gość naburmuszonozor
A na przeciwległym biegunie masz osobę atrakcyjną, która spotyka się z molestowaniem.

Gość gość
Nie ma ładnych Niemek? Cóż za generalizacja... i ty niby jesteś przedsiębiorcą? Może, ale widać, że to nie wymaga inteligencji. W każdej narodowości są atrakcyjne kobiety, bo dobór płciowy działa tak samo wszędzie i atrakcyjnych Niemek nie jest mniej niż atrakcyjnych Polek. Co ciekawe, tylko w Polsce mówi się, że Polki są takie piękne, natomiast na zachodzie jedyne z czym kojarzy się Polki czy ogólnie Słowianki, to z tym, że są łatwe i że dla faceta z zachodu zrobią w łóżku wszystko.

Gość Bbea
gość ma rację - np. kraje arabskie to dla Ciebie wybawienie - tylko mąż doceni Twoją brzydotę

Gość prawictwo pospolite128
brzydki nie ma przegranego życia .. Ja znam kobiety brzydkie jak noc ktore maja facetów .. Fakt ci faceci tez nie są przystojni , ale nie w tym rzecz.

Gość gość
Udowodniono naukowo, że atrakcyjni fizycznie mają znacznie szczęśliwe życie i dużo większe możliwości kariery, niż ci nieatrakcyjni. Udowodniono również, że nieatrakcyjni są traktowani przez społeczeństwo znacznie gorzej, wykazano nawet taki ciekawy fakt, że atrakcyjni fizycznie są skazywani przez sądy łagodniej w stosunku do nieatrakcyjnych, którzy popełnili to samo przestępstwo.

Gość naburmuszonozor
A przy okazji kolejnych wyborów powszechnych okazuje się, że ogół społeczeństwa to debile.

Gość gość
NO DOKŁADNIE

Gość BrzydkaLeda
Witaj Miałam nie odpowiadać na ten temat ale krew mnie zalewa jak czytam te komentarze. Widocznie ludzie siedzą na kafe tylko po to żeby innym dosrac. Ja również jestem brzydka. Nie miałam nikogo i zapewne nigdy mieć nie będę. Czuję się strasznie Wiem co czujesz.

Gość kyrax
Trochę mnie to pociesza że ie jestem jedyna w tej sytuacji, ale z drugiej strony to przykre... trzymaj się 🌼

Gość gość
ja was nie rozumiem brzydkie, sama mam kolezanki w pracy i np jedna taka dziewczyna - kurpulentna pyza, okulary duże , tyłek jak u baby 50 letniej a ma faceta na serio bardzo przystojnego, wysoki, brunet a ona jest bardzo usmiechnięta, towarzyska, potrafi się zaprzyjaźnić, na pewno byli faceci którzy jej dali kosza ale jej mąż , bo niedawno za niego wyszła jest mega przystojny i zakochany w niej więc to zależy w jaki sposób patrzycie na świat, same naoglądałyscie się mega lasek z portali portali i czujecie prasje a jak jakiemuś facetowi sie nie podobasz to tak se tłumaczysz nie macie racji druga moja koleżanka z pracy.....

Gość Amida Butsu
... :(

Gość przystojny 22 cm
Haha ja to na takie pasztety to bym nawet nie splunął jak wy. Mnie wnerwia nawet jak muszę się do takiej słowem odezwać, np. w sklepie. Bzykam najładniejsze suczki na uczelni, czasem przelecę jakąś słodką nastolatkę, nie wiem jak jakiś normalny facet, mógłby chcieć patykiem tknąć takie badyle jak wy. Hrrr pfuuu w wasze szpetne ryje :D

Gość naburmuszonozor
Niby podajesz przykład "jak to brzydkiemu może się udać", a tak naprawdę pokazujesz swoje buractwo pisząc w ten sposób o koleżance z pracy.

Gość BrzydkaLeda
Ja też jestem wesoła, mam mnóstwo znajomych. Ale relacje z facetami mam jedynie na płaszczyźnie koleżanka-kolega :(

Gość kyrax
Spoko, takiego gimba też bym nie chciała więc nie będziemy sobie wchodzić w drogę :)

Gość naburmuszonozor
Ja na autora takiego komentarza nawet bym nie splunął :)

Gość przystojny 22 cm
Zdajecie sobie sprawę, że dla innych ludzi, wy brzydcy, jesteście tyle warci ile psie g***o w parku? :D Mnie aż mdli na samą myśl, że te wszystkie pasztety wokół mnie fantazjują o mnie :o