Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porzucona córka mnie szuka

Polecane posty

Gość gość

odnalazła. mni c9rka która oddałam do adopcji. mam dzieci co robić?

Gość gość
przyjąć córkę ona też jest twoim dzieckiem to co za gadanie znalazła mnie corka a ja mam dzieci? a ona to co z nieba się wzięła to twój błąd nie jej. wstydu nie masz jak ty ja traktujesz

Gość smerfnalaseczka23
A co co serce podpowiada ?

Gość gość
dziwna jakaś że szuka. ja bym takiej suki nie szukała

Gość gość
Ja bym się poważnie zastanowiła dlaczego miałabym szukać, moje serce napewno przepełniałaby nienawiść do matki. Pomyśl kobieto, ona chce cię poznać czy sprawdzić ile straciła w życiu. Jeśli tego chce, to pozwól jej na to- tyle jesteś WINNA TEMU CZŁOWIEKOWI.

Gość gość
A tak w ogóle, myślę teraz że niektóre osoby, które oddały dziecko lub porzuciły powinny być traktowane na równi z tymi dokonującymi aborcji

Gość smerfnalaseczka23
Dlatego ja jestem za aborcją,oddasz z jakichś powodów,masz swoje życie a potem te oddane dzieciaki cię szukają i robią ci kłopot

Gość gość
no to z tego, że masz dzieci, maż i one nie wiedzą ?

Gość gość
Ja bym biologiczna matke znalazla i wylala wiadro pomyj na leb.

Gość Anja Orthodox
W zakładzie pogrzebowym: - Jest szef? - Wyjechał po towar.

Gość gość
A co do bycia katolem to akurat zagorzałym nie jestem ostatni raz w kościele byłam z rok temu:) więc się pomyliłaś

Gość smerfnalaseczka23
Walisz się po krzakach pewnie sama,a starą to masz ty i jak do wspólnoty kościoła należą takie odłamy nienawistne jak ty ,to sorry ale ja nie chce do niej należeć żegnaj.A uduś to sobie swoje dziecko jak się go dorobisz szmatko,bo pewnie dostanie takie kure wskie geny po mamuni

Gość gość
ja pieprzę... nie ogarniam takich dzieciaków z adopcji. Miałam przyjaciółkę kiedyś (nasze drogi się już dobre kilka lat temu odeszły) która była adoptowana. I któregoś dnia mi oświadcza, że ona chce odszukać swoich biologicznych rodziców. Więc ja jej delikatnie dałam do zrozumienia, że to bez sensu: jej adopcyjni rodzice ją kochają a gdyby ci biologiczni też ją kochali to by jej nie oddali. I jak się skończyło? Odnalazła ojca (bo matka okazało się zginęła w wypadku) który już ułożył sobie życie (ma swoją rodzinę) krzyknął by się więcej nie pokazywała bo jest wpadką i nie życzy by się mu teraz wpieprzala w życie. Autorko: ja uważam, ze NIC NIE JESTEŚ WINNA temu dziecku. Jeśli ta córka szuka cię tylko na zasadzie aby dowiedzieć się o chorobach przewleklych występujących w twojej rodzinie to powinnaś się z nią spotkać. Natomiast jeśli szuka "mamusi" to daj jej dosadnego kopa w doope i neich spieprza. Dałaś jej życie niech więcej od ciebie nie wymaga. A nasze społeczeństwo jej poyebane :O Antykoncepcja = źle bo Bóg zabrania Aborcja = źle bo morderstwo. Oddanie do adopcji = źle bo wyrodna matka. Źle zrobiłaś pisząc na tym forum bo cię zjedzą matki polki, mające meżów alkoholików i rodzące dzieci rok w rok.

Gość gość150
smerfnalaseczka23: takim żenującym trollom sie nie odpisuje wcale :) aż się dziwię, że miałaś tyle cierpliwości by odpisywać temu prymitywowi. Swoją drogą temat wydaje się (a nawet jestem tego pewna) być prowokacją bo autorka jakoś szybko zniknęła ;)

Gość smerfnalaseczka23
Upadnij na cyca byle nie na koszt nasz czyli podatników,pewnie masz z 5 dzieci co najmniej,mąż cię leje a tu będziesz się wyżywać.Wielka upadła gwiazda forum ,pewnie cztery zęby osiem palców :)

Gość gość
Nie bój się jestem matka polka cudowną dla mojego cudownego i pachnącego dziecka. Najwidoczniej twoja stara z****** ci dzieciństwo, że masz taki wypaczony umysł ale wybaczamy... nie wale się po krzakach jestem normalna kobieta nie to co ty ale widać po tobie że ty owszem przepadasz za tym:) Nie musisz należeć do sekty nikt nawet cie nie zaprasza. I zrób jak c**proponowałam suczkooooo skocz z okna i 1 debila mniej na ziemi.

Gość smerfnalaseczka23
Do gościa 150 ,może się wystraszyła jak zobaczyła taką falę krytyki matek polek :)oby tylko podjęła słuszną decyzję ,w zgodzie ze sobą

Gość gość
Ja tez tego nie rozumiem - albo porady: lepiej oddac do domu dziecka niz usunac, a jak sie nie chce tego dziecka i odda sie do domu dziecka, zeby "nie zabijac" to wyrodna matka ze oddala i nie chce kontaktów z dzieckiem. Mnie tez matka porzucila (zostalam z tata). wybrala wolnosc i nowe zycie, teraz ma drugie dziecko, drugiego faceta, ja mam ja w powazaniu daleko. wiec tym bardziej sie dziwie corce autorki ze jej szuka

Gość gość
HAHA le wyobraźnia tak więc ci napisze mąż i owszem ale masuje mnie po pleckach z miłości haha, nie mam 5 dzieci ufff co za odjazd. A ciebie matka musiała n*******lać a ojciec g*****ć. W sumie się nie dziwie nikt takiego debila by nie urodził...pewnie nikt cie nie kochał, a dzieci cie gównem wysmarowały jak byłaś mala dlatego ich nie lubisz...

Gość gość150
smerfnalaseczka23: nie odpisuje temu przegrańcowi! :P Mi się raczej wydaje że to prowo ;) Ale swoją drogą na kafe zawsze były takie trolle-frajerki ale teraz to ejst masakra :O chociaż jestem prawie pewna że jest tojedna i ta sama osoba co się tak rzuca na każdym temacie byleby kogoś zwyzywać itp.

Gość gość
Twoja stara tez jest matka polką, bo wydała taka zarazę na świat.

Gość gość
największy prezent jaki dajemy dzieciom to korzenie i skrzydła. Ciężko zrozumieć? pomyślcie. Ta kobieta nie dała swojej córce nic, więc wypadałoby, żeby choć jej wyjaśniła dlaczego...

Gość gość
A co tu wyjasniac? Nie chciala usunac, wiec oddala do domu dziecka. Moze chciala balowac, moze nie miala zwyczajnie srodkow do zycia. wszystko jedno. ja bym nie szukala kogos kto mnie nie chcial. to matka powinna szukac dziecka

Gość gość150
ja myślałam, że najpiękniejszy prezent od rodziców to zycie i miłość a nie "korzenie i skrzydła" ;).

Gość gość
Przegrańcowi:) dzisiaj pierwszy raz w życiu siedzę na kafe. a widać po twoim wpisie, ze jesteś częstym gościem to trzeba być przegrańcem :) żeby pół życia na kefe przesiedzieć i sie tutaj udzielać. I kto ma przegrane życie. Trole, które za przyjaciół maja komputer. haha

Gość gość
"A co tu wyjasniac? Nie chciala usunac, wiec oddala do domu dziecka. Moze chciala balowac, moze nie miala zwyczajnie srodkow do zycia. wszystko jedno. ja bym nie szukala kogos kto mnie nie chcial. to matka powinna szukac dziecka" NO DOKŁADNIE! Ja to samo mówiłam tej swojej dawnej przyjaciółce. Że powody dla których jej matka ją porzuciła nie są ważne: ważne jest to, że ona jej po prostu nie kochala a teraz ma kochających rodziców to po co ma szukać kontaktu z osobą która ją porzuciła? Ta moja dawna przyjaciółka chyba, żyła nadzieją, że tamta matka pewnie ją tak naprawde kocha, tęskni i ciagle jej szuka. A się okazało, że przed wypadkiem też założyła nową rodzinę i urodziła bliźniaki.

Gość gość
Dochodzą do władzy aby takich szkodników tępić jak ty. :)

Gość gość
Prawda jest taka ze jak matka chce i kocha swoje dziecko, to nawet w domu dziecka je odwiedza mimo,ze nie ma srodków zeby dziecko utrzymac. ale jesli ktos do tego nie dazy to najwyrazniej chce sie odciac i tyle. nie popieram odszukiwania sie po latach - ani ze strony dziecka, ani matki - to sa obcy dla siebie ludzie, z ulozonym zyciem. co tu da gadanie i rozpamietywanie przeszlosci?

Gość gość150
"Prawda jest taka ze jak matka chce i kocha swoje dziecko, to nawet w domu dziecka je odwiedza mimo,ze nie ma srodków zeby dziecko utrzymac. ale jesli ktos do tego nie dazy to najwyrazniej chce sie odciac i tyle. nie popieram odszukiwania sie po latach - ani ze strony dziecka, ani matki - to sa obcy dla siebie ludzie, z ulozonym zyciem. co tu da gadanie i rozpamietywanie przeszlosci?" Bardzo dobrze napisane :) Mam takie samo zdanie :)

Gość gość
Dzieki. Mnie wlasnie moja matka chciala odszukac, porzucila mnie jak mialam 7 lat, zostalam z tata. matka piła, poszła w długą, ma teraz nowa rodzine. po 15 latach do mnie zadzwoniła, ze mnie kocha i codziennie o mnie mysli. tylko ze 15 lat to kawal czasu, zwlaszcza jak sie jest dzieckiem. po co szukac? po co sie grzebac w przeszlosci? ktos mnie nie chcial, nagle mnie chce bo mu sie odwidzialo? Dlatego mam takie podejscie.