Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM HIV jesli macie jakies pytania piszcie

Polecane posty

Gość gość

kobieta lat 26 z hiv

Gość gość
poprzez kontakty seksualne bez prezerwatywy z partnerem w wieku 17 lat

Gość gość
Czy twoi znajomi wiedza ze masz hiv?jeśli tak to jak zaregowali.

Gość gość
utrzymuję to w tajemnicy, nie wie nawet najbliższa rodzina. Boję się odrzucenia, ich reakcji i obaw o to że och zakażę przy choćby podaniu ręki - rozumiem te obawy.

Gość gość
Jak sie czujesz , czy uwazasz zeby nie zarazic innych ????

Gość gość
Jak się dowiedziałaś ze jesteś chora?

Gość gość
Czy leki na hiv są darmowe? Dlaczego ukrywasz przed najblisza rodzina?przecież to rodzina?czy uprawiasz sex?

Gość mam ___ HIV
mieszkam na stancji z koleżanką w jednym pokoju. Ona nie wie o zakażeniu. Swoja szczoteczkę do zębów i przybory higieniczne trzymamm zamknięte w osobistej kosmetyczce. Na deskę sedesową kładę papier. Nikt się na pewno ode mnie nie zakaża.

Gość gość
nie boisz sie smierci? czy uprawiasz sex albo czy kiedys bedziesz uprawiac? i czy powiesz partnerowi?

Gość liza nie zabezpieczona
A mi to nie przeszkadza. Wazne ze jestes fajna i mila osoba:)

Sluchaj, fajnie ze uwazasz ale hiv to przez krew i wspolzycie. Nie tak latwo to złapać. Nie sluchaj innych, nie jestes gorsza.

Gość mam ___ HIV
Leki sa refundowane. Oczywiscie bogatsi ludzie wykupują sobie lepsze leki ale musza za nie płacić. Dowiedziałam się - powiększone wezly chlonne pachy gardło, wybroczyny na jezyku

Chciala bym z tobą pogadać... Chcesz mój nr? Mam z plusa.

Gość mam ___ HIV
Nie mam partnera z wiadomych powodów. Uczestnicze w wielu forach ludzi seropozytywnych, mam nadzieje ze tam znajde miłość także człowieka zakażonego.

Gość mam ___ HIV
Bardzo boję się śmierci. Nie uprawiam, ale zamierzam gdy znajdę partnera seropozytywnego. Chciałabym z nim założyc rodzinę

Nie musi byc zakażony. Sex to nie wszystko, normalny facet pokocha cie taka jaka jestes.

Gość gość
czy jestes atrakcyjna i czy faceci cie podrywaja? Jesli tak to nawet jak ktos ci sie podoba to odmawiasz spotkania itd przez hiv??

Chcesz mój numer?

Gość gość
ile sie zyje z hiv?

Gość mam ___ HIV
Leki antyretrowirusowe (najprosciej mozna wyjasnic - nie pozwalają się namnażać wirusowi) które przyjmuję powodują wybroczyny skórne oraz osłabienie. Regularnie odwiedzam "klinikę leczenia hiv" ta nazwa mnei wkurza bo na hiv nie można wyleczyc- mozna jedynie LECZYC

Moze lepsza opcja jest staranie sie żyć jak gdyby nigdy nic.

Gość mam ___ HIV
nie dziękuje za numer;) Prosze tutaj pytac ja odpowiadam. Z hiv można zyc nawet do 70-tki ale zwykle wirusa wykrywa się tak poźno - gdy zaczyna się AIDS że organizm jest juz wyniszczony ja mysle ze zostało mi jakies 20 lat zycia.

Gość gość
nie mam nic do ciebie ale skoro chcesz miec faceta takiego zakażonego i założyć rodzinę czyli rozumiem urodzić dzieci to chyba nieodpowiedzialne z twojej strony bo te dzieci tez będą chore...no sorry to już przegięcie. Wydalać na świat potomstwo, które z góry jest przegrane na starcie samolubne podejście. Jak pisałam nie mam nic do takich osób ale dzieci to juz inna sprawa.

Gość gość
A myslisz ze zarazilas kogos ? Od razu po wspolzyciu nie wiedzialas, ze jedtes chora

Gość mam ___ HIV
Pewnie wiele osób uzna że sciemniam ale jestem atrakcyjna szczupła i wysoka męzczyźni czasem zagadują niestety zwykle prostaki. nigdy się nie umawiam. Czekam na miłość seropozytywną, jak juz keidyś wspomniałąm. Nie wyobrażam sobie związac się z kimś zdrowym bałabym się że go zarażę, bałabym się że on się rozmyśli ze będzie żałował

Gość mam ___ HIV
mogę mieć dzieci które będą zdrowe. Wystarczy poród przez cesarskie cięcie i karmienie butelką mlekiem z banku mleka albo modyfikowanym. Chcialabym miec dziecko - jesli lekarze stwierdza że ryzyko zakażenia dziecka jest za duże - chcialabym mieć pieska meic kogos kim mogę się opiekować.