Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panienskie siostry i ja

Polecane posty

Gość gość

Witam was . Otóż sprawa wyglada tak . Siostra bierzee slub w sierpniu . wraz z narzyczonym jestesmy zaproszeni . ale wczesniej ma odbyc sie jej panienskie nad morzem ktore organizuje jej kolezanka ktoras wziela na swiadka . Choc ma 3 siostry wziela kolezanke a ja jestem wlasnie w 8 tyg ciazy wiec w lipcu bd 7 ms ciazy i dzis powiedziala mi ze nie bierze mnie wgl pod uwage na swoim wieczorze no bo jak . Tak mi powiedziala . Co mam myślec ?? a Zaprosiła 14 kolezanek . Czuje sie zle z tym jak mnie potraktowała .

Gość gość
Powie mi ktos co mam przez to rozumiec ??

Gość gość
Najprawdopodobniej to, że Cię tam nie chce.

Gość gość
głupią masz siostre i tyle

Gość gość
A co to ma do rzeczy że jesteś w ciąży? Powinna cię zaprosić niezależnie od tego. Ja chciałabym żeby moja siostra była na moim wieczorze panieńskim. U mnie jest ten problem że ja mam jeszcze siostrę niepelnoletnią (ma 16 lat ale chyba ja wezmę bo to będzie w domku nad jeziorem) ale nie powinna tak się zachować

Gość gość
Durna jakas ta siostra,to jak urodzisz i będziesz robic chrzest,to tez możesz w odwecie nie zaprosić,bo niby czemu.....a uwierz ze poczuje ten gorzki smaczek,ktory teraz Ty masz

Gość gość
A gdzie siostra robi wieczór panieński? Bo jeśli gdzieś w dyskotece, to wcale się nie dziwię, że nie bierze Cię pod uwagę.

Gość gość
Wiesz, na wieczorach panieńskich czesto jest striptizer i jakieś macanki lub nawet normalny stosunek. Myslę, że kobieta w ciązy nie powinna w tym uczestniczyć.

Gość gość
inne siostry są zaproszone na panieński?

Gość gość
gość Wiesz, na wieczorach panieńskich czesto jest striptizer i jakieś macanki lub nawet normalny stosunek. Myslę, że kobieta w ciązy nie powinna w tym uczestniczyć Pierwszy raz słysze takie brednie,że kobieta w ciąży nie powinna w tym uczestniczyć-no uśmiałam się do łez:) nieźle świadczy o młodej czy młodym oraz świadkach jak takie orgie organizują....ech ciesze się,że nie chodze na takie durne spotkania i ciesze się ze moja swiadkowa i świadek meza nie wpadli na tak durne pomysły....ok,rozumiem panieński,pobawic się,ale to już nie ma smaku a striptizer i macanki to już wogole przeżytek......

Gość gość
U mnie był striptizer. Ale była mega zabawa. :D

Gość gość
boi sie ze z wrazenia urodzisz przedwczesnie i tyle:D i wtedy nikt nie bedzie pamietal o super wieczorze panienskim tylko o akcji porodowej :D no i prawda jest taka...troche to 'brutalne' ale kobiety w ciazy zachowuja sie oglednie mowiac jakby byly pępkiem swiata:) maja swoje 'fochy' i bywa ze ni z tego ni z owego wsio zaczyna sie krecic wokol nich... ciaza to taki stan ze z jednej strony taka kobiete nosi sie na rekach a z drugiej ma sie jej dosyc:D :p

Gość gość
u mnie też był striptizer i takie akcje, że długo by opowiadać

Gość gość
na moim panieńskim, moja przyjaciółka była w ciąży i nie wyobrażam sobie żeby jej nie było. W Twoim wypadku jest to siostra więc jeszcze bardziej wypada jej Cie zaprosić, a nawet więcej Twoja obecność powinna być czymś oczywistym! U mnie najpierw impreza była w mieszkaniu siostry i tam były wszystkie moje koleżanki i zaproszone dziewczyny, później szłyśmy do dyskoteki gdzie miałyśmy loże itd i moja przyjaciółka mimo widocznego już brzuszka poszła z Nami, a o północy po części z moim tortem i prezentami, pożegnała się i pojechała do domu. Dla mnie to najnormalniejsza w świecie sytuacja, na wieczorze była, tort i toast sokiem wzniosła i było świetnie. Nawet gdyby przed pójściem do dyskoteki chciała wyjść to nie miałabym tego za złe, bo różnie można się w ciąży czuć i nie każdy chętnie będzie biegał po imprezach. Ale nie wyobrażam sobie nie zapraszać jej, ze względu na ciąże. No paranoja! Domyślam się, że strasznie C**przykro i nie rozumiem toku myślenia Twojej siostry.

Gość gość
wieczor panienski bd w wynajetym domku w miedzyzdrojach. nawet jesli bylaby dyskoteka to co ?? kobniety w ciazy nie maja tam wstepu?? Niewiem czy zaprosi siostre jeszcze z nia nie rozmawiala . ale pewnie niee . Wiecie co powiem jej ze nie potrzebuje jej super extra wystrzalowej imprezy jak twierdzi . spedze sobie ten czas razem z partnerem . Dzieki dziewczyny !

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Wiesz, na wieczorach panieńskich czesto jest striptizer i jakieś macanki lub nawet normalny stosunek. Myslę, że kobieta w ciązy nie powinna w tym uczestniczyć. """""" TO SIĘ NAZYWA DNO I PATOLOGIA Normalny stosunek k***a

Gość gość
Byłam na panienskim u mojej kuzynki. Wieczór w klubie, sala dla vipow i striptizer ;), bez orgii. Tylko tańczył i sie rozbieral :P. I miedzy innymi były dwie dziewczyny w ciąży, jedna w 8 miesiącu. I swietnie sie bawiły. Twoja siostra niestety sie nie popisała.

Gość gość
"narzyczonym"??

Gość gość
kobieta w ciąży przynosi pecha,świadkową też nie powinna być

Gość gość
Ech te wasze zabobony,gdyby człowiek tak miał we wszystko wierzyc to na dobra sprawę powinien polozyc się do trumny i elegancko czekac na smierc....bo cale zycie to pech.....