Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrenia

Czy są tutaj Muzulmanki

Polecane posty

Gość gość
więc mu,napisz jeśli.jesteś kobietą rozsądną!! dojrzałą!! ze chcesz jego pełne nazwisko,dane adres najlepiej kopie dowodu!! inaczej nie wyjeżdżasz kropka zobaczysz co powie Dziewczyno pamiętaj się mówi ci to była żoną muzułmanina!!! X ta ciągle tylko o tym hotelu i pieniądzach i o rezerwacji dziewczyno do,jasnej cholery pisałam z tobą od ponad dwóch godzin,to co,piszesz przed czym, Cię ostrzegam olewasz mam Cię gdzieś!!!! była żoną muslima gdy pierwsZy raz Cię uderzy gdy poczujesz brak wolności gdy zapłacisz z bezsilnośc**przypomnisz sobie nasze rady z forum a teraz żegnam bez odzewu!!! on nie chcę rezerwacji chcę sexu co w hotelu u muslimow jest zabronione ja już się nie produkuje!! chciałam pomóc przestrzec

Gość gość
no wiem wyłącze

Gość gość
widac ze dziewczyna juz podjela decyzje i nikt jej nie przekona że niszczy sobie życie. Ot głupota ludzka nie zna granic

Gość rrenia
głownie o ten hotel mu chodzi ,bo tam są faceci ,ostatnio miałam taką sytuację ze jeden facet z hotelu cos mi powiedzial na temat mojego chociaz go nie zna ,powtórzyłam mojemu to a ten się tak wkurzył ze chciał jechać do mojego hotelu do właśnie tego faceta nie wiem co chciał zrobić ale na szczęście udało mi się go odciągnąć od tej myśli mówiąc że jest ochrona w hotelu , od tamtej pory ciągle mi wypomina że pewnie mam numery telefonów od facetów z hotelu

Gość gość
hahahah, pieknie:) to niezly jest!!! leć leć do niego:)

Gość Maryna 188
Gość ma racje nazwisko imię adres jego musisz znać,kopia dowodu itp inaczej nie ruszaj sie z pl.

Gość rrenia
Dziewczyny wszystko co piszecie biorę pod uwagę ,na razie wszystko zbieram do kupy a kalkulować będę na spokojnie,bardzo bardzo wam dziękuję jestem wam bardzo wdzięczna ,widzę że piszecie z serca

Gość gość
dajmy sobie spokoj dziewczyna jest po prostu głupia inaczej jej nazwac nie mozna. Koleś już teraz zachowuje sie jak sie zachowuje a ona nadal chce do niego jechac.............bez komentarza

Gość gość
niech się nie posra wielkihojrak w**********i by go za szmaty z hotelu a to dla ciebie było takie męskie sexi ile ty masz lat chcesz Moj email??opowiem ci wszystko o.tych s****wach Wieś Ze ten och cały prorok Muhammad!!!zg****ił.i poślubił córkę swojego brata która miała 7lat!!wiesz o tym,ze w koronie pisze że sex z czyms co ma 4odnoza jest,czymś normalnym czyli koza krową wiesz że oni wieża zew niebie czeka na nich 77dziewic

Gość Maryna 188
Rdzenia już teraz jest złe z jego zazdrością to co będzie potem.wierz mi ja nie miałam muzułmanina ale był bardzo zazdrosny nawet o koleżanki.na początku obrywalam sporadycznie,pózniej już codziennie...zgnoi cię,wpadniesz w depresje i po tobie.młoda jesteś chcesz takiego życia?pozniej cieżko sie pozbierać.

Gość Maryna 188
Gość miałaś to szczęście ze nie wyjechaliśmy z nim do jego kraju.s*******e,ja bym powybijali wszystkich muslemow,sorry.narobia dzieci i jeszcze puszczają sie po kątach,oni mogą bo są facetami.mieszkam w de i tego tu pełno,nigdy sie nie wybiorę do Egiptu,czy Turcji choćby mi ktoś żandarmów dał wczasy.

Gość gość
to ja od tej córeczki ja też byłam taką głupią zauroczona nie słuchałam się nikogo nagle cała moja rodzina przestała dla mnie istnieć!no jak tal,można moją miłość życia obrażać!!a teraz jestem z córeczką chodzi do pprzedszkola żyje nam się dobrze ją studiuję szanowny,małżonek został przez policję wydalony,z mieszkania zakaz zbliżania ma hahaha cóż za odmienność losu!!!groZił krzyczał straszył uderzył i co ma teraz!!!!! mieszka u cioci w jedynym pokoju,z jej synkiem a jaki k***a hojrak był!!

Gość Maryna 188
Miało być nie wyjechalas * bym powybijala*, za darmo dał wczasy* Kurczę wylaczylam autokorekte i dalej mi podmienia wyrazy.

Gość heniutaa od bolaa
autorko, poczytaj sobie ksiazki o islamie i kobietach w islamie. jest tego mnostwo. pakujesz sie w gowno na wlasne zyczenie. a juz sama dostrzeglas ze odizolowal cie od znajomych.

Gość rrenia
Dziewczyny nie mam zamiaru tam zostać ,mam bilet powrotny

Gość heniutaa od bolaa
kobieto ale on cie nie pusci, nie rozumiesz tego? nosz kurfa wez se poczytaj chociaz jedna ksiazke, jest tego od cioola i ciut ciut, skoro nie znasz tej religii.

Gość gość
jesteś po prostu albo,straszna desperatka!!albo strasznie brzydka!! albo strasznie gruba!!albo zakapleksiona w sobie albo 10in1 nie ma innej,opcji p******* nie możesz się tu,z jakims z bazaru,cyganem??też ma fiuta czarnego i brązowa karnacja no egzotyka!! ileasz lat??odpowiedź!!!

Gość heniutaa od bolaa
gosciu ale wyglad tu nie ma znaczenia. zreszta nic nie pomoze jak czlowiek nie ma wiedzy o swiecie i jest tepy.

Gość gość
Prowo, albo autorka jest wyjątkowo nierozgarnięta. Powiem tylko jedno - moja babcia Muzułmanka, jak dowiedziała się, że moja kuzynka (kataoliczka) chce wiązać się z Muzułmaninem z Kaukazu, odradzała jej bardzo, nie tyle ze względów religijnych co kulturalnych.

Gość Maryna 188
Autorko a on byl u ciebie w pl? Ile razy juz go odwiedzalas? Jakim cudem nie znasz jego adresu ani nazwiska? Jak byl u ciebie w pl co robil?ma prace,ty tez? Masz bilet powrotny i to ma byc zwiazek na odleglosc? Jak ty to sobie wyobrazasz?

Gość gość
masa muzulumanow wie, ze może bic zone [skad jak nie z Koranu i nauk islamu] i co więcej, nie widzi w tym nic dziwnego, niestosownego…to ich kultura, tradycja. Oni są przesiaknieci wiara, ze kobieta to cos gorszego, czego również uczy Koran: Mężczyźni mają pierwszeństwo nad kobietami, ponieważ Bóg dał im wyższość nad niemi i wyposaża je przez mężczyzn (Koran, Surah 4: 38).A oto i KODEKS BICIA ZONY (radujcie się o serca wiernych!!!!): 1. Allah uhonorował kobiety, ponieważ pozwolił je bić. 2. Prorok Mahomet zakazał bić kobiety po twarzy, żeby ich nie oszpecać. 3. Można ją bić ogólnie po całym ciele, ale nie po twarzy. 4. Należy to robić lekko, z wyczuciem i w celu zdyscyplinowania. Nie wolno uderzyć więcej niż 10 razy. 5. Nie wolno łamać im kości, wybijać zębów ani wybić oka. 6. Nie można bić kilka dni pod rząd. 7. Bicie to tylko ostateczność na wypadek, gdyby żona nie spełniała swoich obowiązków i powinności wobec męża.

Gość rrenia
ani gruba brzydota raczej też nie :) Jak pisałam mam 25 lat

Gość gość
Ona już postanowiła,szkoda waszej fatygi!! Ale bardzo ciekawie piszecie.

Gość gość
DZIEWCZYNO NIE WIESZ CO ROBISZ.Mojej sąsiadki córka wzieła slub z muslimem w polsce. Mieli 2 dzieci.Starsza była dziewczynka,młodszy chłopiec.Ich córka była chrzczona w polsce bo tu mieszkali, po slubie urodził im sie syn i ten muslim uparł sie żeby teraz z tym dzieckiem jechac do jego kraju i tam go ,,ochrzcic''(nie wiem jak to sie u nich nazywa).Ta Zona sie zgodziła chociaz wszyscy jej tego odradzali.Ale ona mówiła że ma kontakt z jego mama, ojcem,braćmi itp. że oni sa inni i nie są tacy jak reszta...Wyjechali 19 lat temu! Do tej pory nikt nie wie co sie z nimi stało.Sasiedzi próbowali odnaleśc ja i wnuków przez policje i inne instytucje rzadowe.Nie udało sie.Powiedzieli że po przekroczeniu granicy jakby sie rozpłyneli w powietrzu ZROBISZ JAK CHCESZ ALE POMYSL JESZCZE.ONI NIE MAJA KONTAKTU Z CÓRKA PRZEZ 19 LAT, zadnego telefonu,sms,e-maila.

Gość gość
Muzułmanka opowiada, że kilka lat temu pracowała z mężczyzną, który pałał wielkim pożądaniem do kobiet, a był żonaty. Aby mu pomóc, udała się do Mekki i zapytała muftich, nauczycieli prawa koranicznego, czy istnieje jakieś zgodne z szariatem rozwiązanie tego problemu. Mufti powiedzieli Salwie el-Matayri, że islam dozwala na kontakty seksualne z niewiernymi niewolnicami, np. z chrześcijankami. ahttp://www.wykop.pl/ramka/1621081/chrzescijanki-powinny-byc-niewolnicami-seksualnymi/

Gość gość
on moze cie bie zdradzac ale ty jego juz nie

Gość Maryna 188
Gosc fajny ten blog o biciu ,straszne co ona tam opisuje,ale to jest przestroga dla takich jak ty autorko topiku.

Gość rrenia
Maryna 188 on u mnie nie był , ja przez 1,5 roku byłam u niego z 5 razy to znaczy zawsze w hotelu ,on ma pracę ale ciągle zmienia, ja mam stałą .Wiesz co do tego związku na razie nic nie myślę,żyję chwilą i nie zastanawiam się ,on zas myśli o wspólnym życiu,założeniem rodziny ,ja wolałabym dac sobie czas żeby bardziej się poznać