Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrenia

Czy są tutaj Muzulmanki

Polecane posty

Gość gość
muzułmanka jest przedmiotem, własnością męża, jak osioł, czy wielbłąd. Żeby nie odczuwała przyjemności seksualnej wycina się jej łechtaczkę, aby nie zdradzała męża, a co zrobić z dziećmi z białą kobietą, dziewczynkę , sprzedać do burdelu, a chłopca do szkoły koranicznej na przyszłego terrorystę

Gość gość
TO JEST KOLEJNE PROWO BROKENINSIDE87,do innej normalnej osoby juz by dotarło ona pisze takie prowo często mozna rozpoznac po stylu.

Gość rrenia
19 lat , to straszne

Gość rrenia
skąd wiedziałes że to kolejne moje prowo?:-)Ale sie wkręcili:-)

Gość rrenia
Dziewczyny żadne prowo na kafeterii nie byłam już około roku w sumie nie miałam po co .Piszę poważnie

Gość rrenia
nie miałam też czasu żeby tu zaglądać

Gość rrenia
i tak pojade bo lubie byc bita kopana i opluwana, A jeszcze ten widok mojego synka z karabinem:-), albo mojej małej córci w burdelu:-) Nie lubię polski wiec i tak bym nie chciała tu wrócic.Pozostane z moim ukochanym i jego 5 żonami.

Gość gość
Polka wyszła za mąż za muzułmanina, i pojechała do niego, pierwsze co zrobili, to razem z bratem wycieli jej łechtaczkę, bo kobiecie to niepotrzebne. Wróciła do Polski i już po rozwodzie zrobiła mu sprawę, za ciężkie okaleczenie

Gość gość
O Jezu, czy Ty nic nie wiesz o islamie? To jest straszna religia, kobieta nie ma tam żadnych praw a jej bicie jest w pewnym sensie obowiązkiem męża. Za odstepstwa od koranu ma nawet prawo zabić kobiete. Ba! Nawet wtedy kiedy przynosi mu wstyd. Oczywiście ze moze Cie zatrzymać na stale tym bardziej ze robi sceny zazdrości. Malo takich przypadków?

Gość gość
To jest albo prowokacja albo dziewczyna jest wykatkowo nierozgarnieta :D ja juz nie mam siły do takiej tepoty.

Gość heniutaa od bolaa
wez se pozycz ksiazke Tanya Valko "Arabska zona" albo "Arabska corka"