Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrenia

Czy są tutaj Muzulmanki

Polecane posty

Gość rrenia

Potrzebuję kilku informacji

Gość gość
ja jestem muzulmanka odpowiem na wszystkie twoje pytania

Gość gość
jakich informacji potrzebujesz?

Gość gość
skad pochodzisz muzulmanko?

Gość rrenia
potrzebuję porady chodzi o faceta,czy masz może GG ?

Gość gość
nie mam, mozemy tutaj pogadac jesli chcesz

Gość rrenia
Mój ukochany jest Muslim ,chciał żebym ja również była :) mnie pasuje,bo nigdy nie czułam się Chrześcijanką ,tak więc wypowiedziałam tą Szachadę czy teraz jestm w 100% Muslim czy nie ? Druga sprawa on mieszka w Egipcie ,jadę tam do niego ,wcześniej podpisaliśmy orfi ,on chce żebym została tam z nim na stałe a ja za bardzo nie chcę na razie i stąd pytanie czy jeśli mamy orfi nie będzie mnie mógł zatrzymać tam mnie tak jakby siłą ? Wiem głupie to ale nie mam kogo zapytać a jest to dla mnie ważne :(

Gość gość
szczerze Ci radze nie wchodź w to. Jak już teraz obawiasz się że może Ci tam zatrzymać siłą to co to za "miłość"?

Gość rrenia
Sama nie wiem ,biję się z myślami też nie wiem czy mając te orfi czy ma takie prawo żeby mnie tam zatrzymać siłą .Drugie co jest strasznie zazdrosny tzn.ześwirował na moim punkcie,nie chce żebym miała kontakt z innymi Egipcjanami.Zawsze rezerwowałam hotel a teraz on chce żebym kupiła jedynie bilet samolotowy i chce czekać na mnie na lotnisku ,nie wiem troszkę się obawiam nie rezerwowac hotelu

Gość rrenia
Dzięki za odpowiedzi , za jakieś 40 minut będę tutaj , jak możecie podpowiedzcie coś ,bo na prawdę sama nie wiem co myśleć :(

Gość gość
a ile masz lat? gdzie sie poznaliście? w Hurghadzie?

Gość gość
niestety tak to wyglada w krajach muzulmanskich i kazdy powie Ci to samo....zrobisz jak uważasz:) poczytaj sobie o ich kulturze i zwyczajach a przede wszystkim o traktowaniu kobiet. Jeśli Ci będzie to odpowiadała to czemu nie, tylko później nie rycz bo będzie już za późno by sie z tego wyrwać:)

Gość MAM NA GLOWIE MOSZNE
znaczy może nie ale coś tam jest :classic_cool: 🖐️ PRZYSLIJ POCZTOWKE!

Gość rrenia
Dzięki za odpowiedzi ,znam jego rodzine zwłaszcza z jego mamą mam dobry kontakt ,tak to on jak i jego rodzina sa super ale nie wiem dlaczego tak się uparł żebym tam z nim została i dlaczego nie mam rezerwować hotelu jak zawsze .Ktoś zapytał ile mam lat i gdzie poznaliśmy się mam 25 lat i nie poznaliśmy się w Hurghadzie :) poznaliśmy się w Tabie .

Gość gość
a rodzina ma tyle pieniędzy by zatrudnić detektywa Rudkowskiego, by cie wyciągnął i arabskiego burdelu?

Gość rrenia
raczej nie

Gość gość
a przygotowana na bardzo bolesny zabieg obrzezania?

Gość rrenia
również nie

Gość gość
Tylko razem z córką, obejrzyj sobie :)

Autorko, to już teraz powinna Ci się palić lampa alarmowa!!! Tak się nie zachowuje żaden normalny Muzułmanin, tylko fanatyk który żonę chce mieć na własność... Znam kilka muzułmańskich par w UK i takie zachowanie jak jego jest przez te pary nawet uważane za przegięcie, i za niebezpieczne!!! nie chce zebyś rezerwowała w hotelu? wiesz co się stanie jak przyjedziesz? zabierze c****szport, utnie kontakty z rodziną i będziesz mniej warta niż pies w jego rodzinie.

Gość rrenia
ok poszukam :)

Gość gość
Odradzam odradzam odradzam odradzam 1000 razy odradzam i odradzala będe byłam żoną muzułmanina to jest straszny był zazdrosny o to żeby odsłonięty żaluzje że chciałam iść na zakupy sama wyszła z córką gry na spacery dla niego to było chory jak ja mogłam wychodzi córkom na spacery codziennie uderzył mnie odradzam bardzo bardzo bardzo odradzam odradzam ja miałam na tyle dobrze że byliśmy w europejskim kraju także nie mog nie zamknąć pory w domu życie nie było straszne na początku był kochany czarujący przystojny niesamowity każdy kto mi to jego odradzałbym zostały stał się moim wrogiem a teraz mam nauczkę i będę wszystkie dziewczyny ostrzegały jak tylko mogę aha dodam jeszcze to l 4 lata byliśmy razem jesteśmy 2 lata małżeństwem mamy dwu letnią córeczkę jego rodzina mieszka od nas 20 minut dalej i do tej pory nie poznałam jego rodziny co jeszcze chcesz wiedzieć nie być głupia uroda to nie wszystko mój też jest strasznie przystojny ale mam go gdzieś nie jestem niczyją niewolnicą chociaż przester przez te 3 lata byłam

Gość rrenia
LittlePoppy tak właśnie zapala mi się taka lampka :( i dlatego mam mętlik ,on nawet nie pyta rezerwujesz hotel czy nie , on mi mówi nie rezerwuj tylko kup sam bilet i będziesz żyć ze mną ja tak czy tak zarezerwowałam hotel z biura podróży nie mówiąc mu o tym ale co dalej jak będzie czekał na lotnisku i będzie chciał żebym z nim jechała a co z hotelem jak się nie zamelduję to mnie martwi

Gość gość
w piątek 31.01. na tvn Style, o godzinie 21.10, Rytualne obrzezanie, część 1. Szokujące, i prawdziwe

Gość gość
Polecam książkę spalona żywcem.

Gość rrenia
ale teraz obrzezanie w Egipcie chyba nie wchodzi w gre ,wydaje mi się że jest zabronione