Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc2

Czy moge napisac do przyjaciółki mojej kolezanki?

Polecane posty

Najlepsze cię interesują. No no no... Dziwne, ja w twoim wieku wy.....bym wszystko. No spoko. Wybredniś się trafił.

Gość gosc2
tak nie moge bo niema w mojej okolicy zadnej ktora mi sie chociarz troche podoba

Gość gosc2
Chce wiedziec czy warto pisac, wydaje mi sie ze ona nie jest jakas wredna tylko poprostu jest fajna ba swoj spokoj

Gość Ekscentryczna
Subtelnie zrób tak, żeby to ona zwróciła na Ciebie uwage, jeśli tego nie potrafisz, a i zagadać sam też nie potrafisz bo szukasz pomocy u obcych. To Twój problem i Twoja sprawa, skoro masz chęć napisać to napisz Jeśli twierdzisz, że jest to głupie bo znasz jej przyjaciółke to nie pisz. Co za problem, bo ja nie widzę żadnego.

Gość gosc2
chce znac wasza opinie, z tą pierwsza kolezanka sie znamy tylko z neta a ta druga nie mam jak zachecic, ona nawet nie wie o moim istnieniu chyba, jest wolna, ale niewiem jak zareaguje na to ta pierwsza kolezanka bo dobrze sie nam gada przez neta ale to nie to widocznie, niechce tylko zeby cos zlego o mnie pomyslala lub mozliwe ze moglaby sie poczuc zazdrosna o mnie nawet choc to maloprawdopodobne