Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc2

Czy moge napisac do przyjaciółki mojej kolezanki?

Polecane posty

Gość gosc2

Jakis ponad rok temu poznalem swietna dziewczyne, ladna, rozmowna z poczuciem humoru, praktycznie ją nie widywalem tylko pisalismy czesto na necie, bardzo mi sie podobala, niestety wokół niej jest tez pelno innych facetow ktorzy sie kreca ciagle wokol niej i odpuscilem sobie ją. Niestety teraz spodobala mi sie jej kolezanka, ktora jest bardzo ladna, m adra i wgl ale niewiem czy napisac do niej czy nie, bo zna sie dobrze z tą pierwsza kolezanką i mogą miedzy sobą gadac o mnie, lub pomyslą ze jestem jakims kilesiem ktoremu podoba sie pierwsza lepsza. Podpowiecie mi czy pisac wgl do niej czy moze ją zostawic w zapomnienie?

Gość gość
Odpuść możesz jeszcze nieświadome je skłócić.

Gość Ekscentryczna
O, jednak ktoś nie śpi.

Gość gosc2
ale ta pierwsza to tylko kolezanka i nie jestem z nią skłucony tylko poprostu traktuje mnie jako kolege.

Gość Ekscentryczna
Wiesz co, skoro twierdzisz, że jest inteligentna, to może rzeczywiście daj sobie spokój z pisaniem do niej, zważywszy na Twoją ortografię- dziewczyna ma prawo doznać szoku.

Gość gosc2
tylko tu tak pisze na szybkosci, w zaleznisci do osoby potrafie sie dostosowac

Gość Ekscentryczna
No ja też piszę na szybkości i jakoś pomylenie rz z ż, bądź ó z u raczej nie da się napisać źle, nawet jeśli piszesz szybko ;D Zamiast pisać smsy, zainstaluj w komputerze " Mistrz klawiatury" potrenuj

Gość gosc2
to jest taki spontan, jesli pisze z kims ba kim mi zalezy to wyraz ktorego nie jestem pewien sprawdzam w necie ;)

Elo ziomuś, na szybkości ci klaruję. Nie zadupczysz tak czy siak żadnej z nich boś struś.Pozdro 600!

Spontan elo! Pozdro 600! Nie zadupczysz, oj nie... Bądź grzeczny to c***owiem co zrobić żeby zakisić.

Gość Ekscentryczna
" tylko tu tak pisze na szybkosci, w zaleznisci do osoby potrafie sie dostosowac" " to jest taki spontan, jesli pisze z kims ba kim mi zalezy to wyraz ktorego nie jestem pewien sprawdzam w necie oczko.gif" Nie dość, że walisz byki to jeszcze masz problemy z koncentracją logicznego myślenia... poważnie- lepiej do niej nie pisz :D

Gość gosc2
nie mam na mysli sexu tylko poprostu sie zapoznac, kto wie moze zwiazac, nie sprowadzam wszystkiego do tego

Słuchaj ziomuś, przytyraj trochę bica, klatę, nie. Kup se obcisłe sweterki, wiesz nie. Jakąś robotę se znajdź, weź furę w kredo, jakąś beemkę albo Hondę jajko nie. I się musisz trochę polansować nie.

Gość Ekscentryczna
Koniecznie włosy na żel,poprzednio ogol się na zero, glace zaliż wazeliną, jaja popraw i do dzieła.

Ziomuś, poznać to się mogą psy na podwórku jak se d**y wąchają, ty masz przytyrać klatę i bica i zakisić, kumasz?

Gość gosc2
Potrafie pisac bez zadnych bledow ale nie o to tu chodzi, teraz pisze na fonie dotykowym o 4 nad ranem, troche zaspany, chce sie poprostu dowiedziec co o tym sadzicie?

Gość Ekscentryczna
Przytyrać to on może słownik języka polskiego, choć może mu klate zgnieść... sądzę, że raczej na pewno tak się stanie.

Kometę se wygol i na żel. Coco jumbo i do przodu! Kumasz? I pamiętaj, prawdziwy mężczyzna ***** na pierwszej randce! Także bierzesz do furki, puszczasz muzyczkę, nawijasz bajerę, że ma fajne buty i w ogóle oczy też, nie. A jak nie chce, to mówisz, żeby dalej to już z buta szła do domu.

Gość Ekscentryczna
Ja sądzę, że u mnie jest również 4:16, również jestem zaspana. U nas na wsi to jedynie telefon na korbe, panie tutaj dotykowych nie ma. Sądzę, że musisz mieć kupe kasy : (

Gość gosc2
wlasciwie dlatego pisze bo nie widuje ją praktycznie, raz obserwowalem ja przez dluzszy czas i dlatego narazie pozostaje mi net, a ta kolezanka pochodzi z tej samej miejscowosci oddalonej daleko odemnie dlatego to sie moze wydac glupie ze tez do tej drugiej napisze.;/

Gość Ekscentryczna
Ile Ty masz lat ?

Ale ty weź poderwij jakąś laskę co mieszka koło ciebie, żebyś latać daleko nie musiał. Co wy wszyscy jacyś bez jaj? Tyle lasek jest fajnych i chętnych. Nie ta to następna. A ty wymyślasz jakieś tam koleżanki ch*j wie skąd.

Gość Ekscentryczna
Make my day

Gość gosc2
18, nie zwracajmy teraz na ortografie no, chce sie dowiedziec jak najszybciej co i jak

Gość gosc2
nie interesuje mnie pierwsza lepsza tyljo te najlepsze pod wzgledem urody i charakteru

Gość Ekscentryczna
Gówniarz ; D

A, 18 masz, to spoko. To na luzie. poderwij jakąś koleżankę ze szkoły, z ulicy obok. Zagadaj o byle czym. To naprawdę nie problem. Podchodzisz, przedstawiasz się, przepraszasz, że zaczepiasz, ale tak ci się podoba, że chcesz z nią porozmawiać. I nawijasz to o czym myślisz, bo przecież o czymś myślisz. I tyle. I laska poderwana. I umawiasz się na następny raz. Będzie chciała to się umówi, nie będzie chciała to nie. nic na siłę, nigdy się nie narzucaj. I odpuść sobie jakieś lafy z fejsa.

Gość gosc2
macie jakies "normalne"rady?