Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w barach i restauracjach napawde czasem pluja do jedzenia

Polecane posty

Gość gość

lubie jadac poza domem lub brac jedzenie na wynos, ale jak o tym pomysle to mi sie odechciewa

Gość gość
???

Gość gość
to prawda. Ja skończyłam szkołę gastronomiczną, byłam na praktykach i wiem co się dzieje w takich barach, restauracjach i ośrodkach wczasowych. Nigdy już nie zamówię jedzenia w barze czy restauracji choćby nie wiem jaka była. Za dużo się naoglądałam, gastronomia to największy syf dlatego nie pracuję w zawodzie

Gość gość
ale dlaczego mieliby pluć? na pewno nie wszędzie

Gość gość
ze zlosliwosci?

Gość gość
w pizzerii w ktorej mam kumpla on mowi ze pluja i charaja i sie ciesza jak ktos to potem je a nawet jeden koles zesral sie w kiblu i wzial patyczkiem z kibla sraki troche do sosu pomidorowego i potem koles jakis to zamowil i oni sie tak cieszyli z tego ,że masakra i mowie zupelnie serio i to jest fakt a nie zmyslona historia.

Gość gość
Mój kolega pracował w piekarni i mówił mi że kolesie pracujący szli do kibla walili sobie konia a potem spermę dawali do bułek , chleba itp . o pluciu też opowiadał .

Gość gość
JA TEZ WIEM O TEJ SPERMIE MOJ BRAT JEST PIEKARZEM I TO SAMO MOWIL CZY ONI NIE PRACUJA W TEJ SAMEJ PIEKARNI?? A MOZE WSZYSCY PIEKARZE TO CIULE I CHAMY ?

Gość gość
przerażacie mnie, jak można być tak podłym i głupim, żeby robić takie rzeczy?

Gość gość
Ta piekarnia mieści się na mazurach . A że młodych zatrudniają na praktyki staże itp to młodzi gówniarze różne rzeczy robią. Jedno powiem Takie rzeczy jak s****a , fluki , czy flegma to norma w piekarniach .

Gość gość
I ci, co o tym wiedzieli, nie donieśli na tych, co plują itp.? Powinni donieść choćby anonimowo, nie dość, że to obrzydliwe, to jeszcze ktoś się mógł czymś zarazić, np. przez bakterie kałowe:O

Gość gość
ja kiedyś dla koleżanki opowiedziałam o pluciu itp bo jadła rogaliki z piekarni własnie tej w której plują i kłada spermę i ją uprzedziłam a ona mi odpowiedziała że ch*j tam jem bo smaczne .

Gość gość
to jest karygodne, ktoś powinien nagrać takich ludzi komórką i wysłać do szefa a gdyby szef olał, to do sanepidu, przecież to jedzą dzieci, wszyscy

Gość detektywww
Ja robiłem 2 lata za barem i owszem to prawda sam to praktykowałem jak klient był cwany i grymasił to go kroiłem na kase jak tylko sie da obsługiwałem na odp*****l i lałem jak najmniej alkoholu a jedzenie takim ważniakom i paniusiom robiłem z dodatkami. Także pamiętajcie warto być miłym dla barmana i go szanować :D

Gość gość
U MNIE NA WSI wkazdej piekarni tak robia gowniarze po zawodowkach piekarniczych pluja i charaja i sperme trzepia swinie...i sie ciesza ze ktos to je.. raz poszedl do piekarni moj brat i chcial kupic na miejscu chleb bo tam mial kolege piekarza i poszedl o polnocy po imprezie bo glodny byl i na miejscu koledzy tego jego kolegi mowia :"masz chlebek z wkładką" i na jego oczach zaczeli charac do tego wielkkiego kotla z ciastem co sie miesza .....nikogo tam nie bylo starszego wiec kto ma ich pilnowac..

Gość gość
ja w to nie wierzę, no chyba że zatrudnią jakąs osobę uposledzoną umysłowo, to może pluje, ale jak normalny człowiek to po prostu pracuje i robi jedzenie, nawet by nie miał czasu na głupoty szczególnie jak dużo klientów. Wszędzie znajdzie się czarna owca. Ale fakt że czasem się brzydzę jeść jak coś kupnego i wolę sama zrobić, np. sałatkę.

Gość gość
Dzisiaj Włochy legalizują pedofilię i wprowadzają sankcje karne do 4 lat więzienia dla „pedofobów” za dyskryminowanie pedofili, donosiły dnia 24 stycznia b.r. włoskie media. Oprócz „wrogów pedofili”, więzienie grozi teraz we Włoszech „wrogom sodomitów”, „wrogom nekrofili” i „wrogom innych genderów”. Prawo wymienia ogółem 13 rodzajów „genderfobów”. Niektórym genderowym przeciwnikom grozi także grzywna w wysokości 20 tysięcy Euro. PIERWSZE PRAWO GENDER-DYKTATURY: ZDROWE TO CHORE A CHORE TO ZDROWE

Gość gość
Sanepid? Żarty mam koleżankę która jest na coś chora nigdy mi prawdy nie powiedziała na co ale ma całe ciało w takie łuski na głowie twarzy rękach . Normalnie wszędzie i te strupy brązowe jej się odrywają i spadają a ona już 7 lat robi w gastronomi !! Pracuje ciągle w barach na kuchni bądź restauracjach . Teraz np robi w znanej restauracji

Gość gość
Dobro i zło powraca, żal, żal i jeszcze raz żal, chce mi się wymiotować:O

Gość gość
a starsi piekaze jak sie napija to rzygoja do ciasta

Gość gość
Ja mialam staż w barze i nikt takich rzeczy nie praktykował. W piekarni, w której pracuje mój znajomy też nikt takich rzeczy nie robi - ale może to dlatego że jest w tych miejscach monitoring? Jakby szef to zobaczył to byłaby niezla afera.

Gość gość
No to fajnie wiedzieć. Ja jestem kelnerką w jednej z restauracji i NIGDY nie widziałam, żeby ktoś komuś pluł do jedzenia :o

Gość gość
to łuszczyca powinna pic olej lniany i przejsc na diete warzywno owocową tylko musi kupic sobie wyciskarke sokowirówka sie nie nadaje

Gość gość
Moja koleżanka jest chora na łuszczycę i lek.medycyny pracy nie chciała jej dać zaświadczenia do pracy w gastronomii, chociaż łuszczyca nie jest zaraźliwa, więc też od lekarza zależy.

Gość gość
bleeeeee

Gość detektywww
Nawet sobie nie zdajecie ilu z was nieświadomie zeżarło coś ze śliną/spermą być może nawet moją w środku haha

Gość julitaaaaaaaaaa
czasem napewno tak robią bo ludzie zachowują się jak świnie :O Ja bym nigdy nie napluła no chyba ,że jakiemuś dużemu wrogowi to może ;) ale obcej osobie nawet jakby mnie wkurzyła to nie

Gość julitaaaaaaaaaa
już nie mówiąc o tym ,że duża część kucharzy pewnie nie domywa rąk, nie przygotowuje jedzenia w czystych warunkach itd

W jednej z najdroższych restauracji Krakowa tj. u Wierzynka, można dostać "dodatek" do żarcia ;)

Gość gość
nie wierze w to