Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miałyście kiedyś taką sytuację że facet po spotkaniu urwał od razu kontakt

Polecane posty

Gość gość
a na czym polega ten test ma 2randce? jeszcze raz przeglądają nas pod lupą? sprawdzają naszą inteligencję? nie rozumiem o co biega. faceci sa dziwni, ale nie nielogiczni. Oni maja swoją własną logikę, ktora dla nich jest jasna i przejrzysta

Gość gość
Ja bardzo wielu facetom nie pasuję ani z wyglądu ani wielce prawdopodobnie również z charakteru (jestem introwertyczką) i jakoś żyję. Nie rozczulaj się tak nad sobą, bo Ci żyłka pęknie, kochanieńka. Wszystkim i tak nie dogodzisz, lepiej pogódź się z tym.

Gość gość
no popatrz, też mam duży nos a zazwycczaj podobam się przystojniakom. i co ty na to? zagotujesz się ze złości? czy może wpadniesz w depresję? zrozum, że nie tylko wyglad się liczy, a w szczegolności nie w stałym związku. Wyglądem przyciągasz, charakterem zatrzymujesz. co z tego wynika? sama musisz do tego dojśc :)

Gość gość
masz rację, niech się wali. Usunęłam już jego numer i maila, zechce to sam się odezwie a ja przynajmniej po pijaku nie będę do niego pisać i uniknę wstydu:p

Gość gość
dobra, temat nieakatualny, spytał po 20 co jutro robię

Gość gość
broń boże nie spotykaj się z nim. facet nie odzywa sie od paru dni a potem kiedy się nudzie pisze co robisz... nie idź nigdzie