Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica 96

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość dziewica 96

Jak w temacie. Jutro czeka mnie mój piewszy raz z moim skomentuj cie to Sama tego chce, od wczoraj mam straszną ochotę, ale boję się bólu, bo nieraz słyszałam ze pierwszy raz boli, a już najbardziej boje się widoku krwi bo słyszałam ze może sie pojawić.. Proszę o powiedzcie jak wyglądał wasz pierwszy raz lub skomentujcie to co napisałam :)

Gość laskaaa320
To biestety prawda ze początek jest bolesny i może pojawia) Ale to tylko pierwsze 2 minuty, później jest cudownie.. spokojnie mała :)

Gość suczsucz
Nie zawsze pojawia sie krew, nie wiem kto ci to powiedział, ból jest chwilowy później mija także nie przejmuj się :)

Gość sexboyy
jeżeli twój chłopak nie jest prawiczkiem i nie ucieknie na widok krwi na swoim penisie to powinno być dobrze :D

Gość sexboyy
Ile masz latek ? ;)

Gość dziewica 96
17.. czyli ze krew będzie ?

Gość sexboyy
W 98% będzie, ale tylko na początku, pierwsze 2 minuty wycierpisz później będzie z***biście, nie spinaj sie podejdź na lajcie do tego :) TO TYLKO SEKS

Gość stary ruchacz z Opola
P*********e bezsensu... to poprostu trzeba przeżyć.. jedyne z czym sie zgodzę to tak, trzeba podejść do tego na spokojnie, powodzenia młoda ;)

Gość mokrra
hmm...jeżeli masz ochote to nie trzymaj tego w sobie,jesli jesteś pewna to wykorzystaj to i badz spokojna,gdy sie denerwujesz miesnie pochwy sa napiete i to moze wywolywac bol,proponuje dodatkowo dobrac wygodna pozycje co ulatwi tobie rozciagniecie miesni pochwy