Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zwalczyć problem z wypryskami

Polecane posty

Gość gość

ten temat na tym forum poruszany był już wiele razy. mimo wszystko nadal nie wiem co robić! Mam 15 lat, i dręczy mnie okropny problem od jakiś 4 lat. miniejszym, mam wypryski na plecach i pośladkach, na pośladkach to bardziej takie czerwone krostki. nie mogę się tego pozbyć w żaden sposób! byłam u dermatologa, który zalecił mi jakieś maści, które swoją drogą do tanich nie należały. maści nie poskutkowały, zmniejszyły widoczność wyprysków na plecach ale nie na długo. za każdym razem przepisywane są mi jakieś maści które wcale nie skutkują! dermatolog nie chciał nawet zobaczyć fragmentu wyprysków na pośladkach. rok temu w lato przeżyłam obłęd! najgorsze lato w moim życiu, jestem z chłopakiem 9 miesięcy i wraz z przyjaciółmi wybraliśmy się nad wodę poleniuchować, nie wchodziłam do wody bo było bardzo zimno, zresztą, miałam spory opór w kwestii ściągnięcia ubrań, gdy już to zrobiłam, mój najlepszy przyjaciel zauważył moje krostki na pośladkach i zaczął krzyczeć "fuj" i zapytał czy mam pryszcze na dup**. myślałam, że spalę się z wstydu! niebawem czekają mnie moje wymarzone wakacje nie chcę przeżyć znów tego horroru! RATUJCIE!:( macie jakieś skuteczne sposoby na te okrutne wypryski zarówno na pośladkach jak i na plecach?

Gość gość
Sprobuj się myc mydłem siarkowym.