Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zobaczcie jak mozna wygladac po dwoch ciazach

Polecane posty

Gość gość
po pierwsze, to Ambrosio ma twarz transwestyty- nigdy mi się nie podobała, ale to nie ma związku z figurą. co do figury, to owszem szczupła wysoka, ale jakiś taki ten tułów za długi. a po ciąży wygląda gorzej- szczupła, ale na zasadzie "chudy flak", talia zniknęła, brzuch brzydki. można ją stawiać za wzór babkom, które nigdy w życiu nie miały dobrej figury, ale jak ktoś był wysoki i szczuply, to jej wygląd, to zadna rewelacja

Gość gość
chcialybyscie miec taka twarz jak ona i zarabiac na tym niewyobrazalne kwotty

Gość gość
"... to po co zachodzilas w ciąze jak nie umiesz sie po niej pozbierac? chcesz dzieka wiesz ile jest samotnych dzieci w sierocincach? " Widzisz cwoku, nawet ironii nie jestes w stanie wyczuc ;) ... no ale nie dziwi mnie to wogole, za strony osoby dla ktorej najwazniejszym aspektem macierzynstwa jest to zeby sie po ciazy "pozbierac" ... :D

Gość gość
"...wystarczy cwiczyc i nie trzeba fortuny by mniej zreć i jesc wiecej zdrowych rzeczy. od kiedy kurczak na parze jest drogi?" No tym "zdrowym kurczakiem" to mnie powalilas na lopatki :D :D :D :D :D

Gość gość
miałam na mysli piers z kurczaka

Gość gość
Hehe, a co to za roznica piers czy skrzydlo ?? :D :D

Gość gość
zadna taki przyklad podalam ale jak wolisz skrzydlo to smacznego

Gość gość
Nic nie wole, kurczak to nagorsze mieso jakie istnieje i ze zdrowiem ma niewiele wspolnego :P

Gość gość
nie no lepsze wolowe czerwone nazdrowsze mniam

Gość gość
ej wy zartujecie prawda?Przeciez to nic nadzwyczajnego miec taka figure po dzieciach.Ja po pierwszym mialam nawet lepsza niz ta pani na zdjeciu,no moze piersi odrobine zmienily wyglad,ale ja mam duze piersi.Teraz jestem dwa miesiace po porodzie I wygladam super jak na kobiete ktora nie dawno rodzila I nie cwiczy.Narazie jestem zalatana przy dzieciach I niemowlaku,do tego karmie piersia.Jeszcze troszke nabiore sil I zaczne cwiczyc I sylwetke bede miala znowu nie gorsza niz babka na zdjeciu.

Gość gość
Wy chyba sobie robicie jaja,że nie umiecie się pozbierać po ciążach? Ja w ciązy przytyłam 18kg!(miałam cukrzyce ciążową),schudłam 22kg! nie mam rozstępów,celulitu,ćwiczę 6x w tygodniu po godzinie...a nie mam niańki :/ to wam już mąż z dzieckiem nie posiedzi,jak chcecie sobie hula-hopem zakręcic? A jedzenie :sałta,pomidory,zupy,kurczak,łosoś na parze,czy schab,to nie są drogie rzeczy. ryże,makarony,sery,jaja. Sama takim gadaniem się gnębicie,nic trudnego zadbać o siebie kobietki!! Mój synek ma 6mięsiecy,a ja wyglądam lepiej,niż przed ciążą!

Gość gość
Przecież na rozstępy i cellulit nie masz wpływu wiec o czym tu mowa.

Gość gość
i boże uchowaj tak wyglądać i przed ciążą...ohyda...

Gość gość
ewa chodakowska pokazuje cwiczenia na walke z cellulitem a na rozstepy sa kremy

Gość gość
Ja przytyłam w ciązy 14kg, po urodzeniu wróciłam do wagi wcześniejszej, została obwisła skóra na udach brzuch jędrny nie jest, ale widze że są tu gwiazdy które przytyją 22kg i skóra się im kurczy, jędrne jak nastki :classic_cool: 🖐️

Gość gość
taką kasę bym chciała, ale co do twarzy, to laska jest brzydka. jest nawet brzydsza od giselle, która też ma transowatą urodę, ale i tak jest 5 x ładniejsza od Ambrosio. no i giselle ma przynajmniej rzeczywiście ładne ciało

Gość gość
Kremy na rozstępy dobre, żaden krem nie zatuszuje ci rozstępów kobieto. Macie dobre geny i tyle to nie zasługa jedzenia pomidorka haha

Gość gość
Ja przytyłam w ciąży 23 kg i nie mam żadnych rozstępów .ALe to nie moja zasługa tylko dobre geny.

Gość gość
geneealnie wiesz llepiej od agencji modelek ktore je zatrudnily od calego sztabu profesjonalistow zajmujacych sie wygladem

Gość gość
Moja mama po 2 ciązach nie ma żadnego rozstępu a podobno przytyła strasznie i w pierwszej i drugiej ciąży. Ja mam rozstępy siostra natomiast nie To jak ruletka

Gość takajednaaaas
Ja przytyłam w ciązy np.21kg i skórę mam jak nastka,wyobraź sobie gościu wyżej. jestem instruktorem fitnessu,ćwiczę 14godzin w tygodniu.oprócz tego jestem personalnym na siłowni. I ćwiczyłam lata..przed ciążą... ćwiczyłam i w ciąży i 3mięsiące po porodzie. Nie mam nigdzie nic obwisłego,na brzuchu mam kaloryfer,jakbyś chciała wiedzieć. możesz nie wierzyć,twoja sprawa. Jeśli chodzi o rozstępy,czy celuluit trzeba miec skłonności. Celulit powoduje również zła dieta,nie trzeba być grubym by go mieć. Ja go nie mam.Skórę mam napiętą,jędrną.i co z tego,że przytyłam 21kg?schudłam 25kg.

Gość gość
nie widzicie , ze ona miala robioona plastykle brzucha? Widziecie to ciecie od biodra do biodra? A ile innych zabiegow przeszla to pewnie nawet nam sie o czyms takim nie snilo.

Gość takajednaaaas
Myślicie,że instruktorzy nie mają dzieci?a po macierzynskim trzeba wrócić do zawodu i jakoś wyglądać. Nie każda może przytyć 8kg.Ja jadłam dalej normalnie(zdrowo),ale zwariowały mi hormony,z resztą moje dziecko ważyło 4,400. No,ale w raz złapałam 21kg,jednak moja skóra akurat się nie zmieniła. To jak widać,ktoś zauważył wcześniej zasługa genów.

Gość gość
po prostu mam własne zdanie. nie wiesz co to takiego i wystarczy, że jakaś agencja PR czy portal ogłosi, że Iksińska jest piękna, to też tak uważasz? nie podoba mi się ta kobieta i tyle, co mają do tego agencje modelek? zrobienie kariery zależy od wielu czynników. mało to brzydkich modelek? mało brzydkich i/lub niezbyt zdolnych aktoreczek, celebrytek wylansowano?

Gość gość
no anja rubik jest brzydka

Gość callineczzka
Ja wchodząc na porodówkę miałam 80 kg przy wzroście 152 cm . Obecnie mam 32 l . jestem 3 lata po porodzie waze i 53kg i jest to zasługa ciężkiej pracy . Dużo cwicze (głównie z ciężarami ) i odzywam sie zdrowo . Co do rozstepow to nie mam żadnego .. Tak jak moja mama i babcia mam ładna jędrna skore .

Gość gość
moja mama urodziła trójkę dzieci, żadnych rozstępów, nadwagi,cellulitu, ale za to straszne żylaki. nogi od kolan w górę nie nadają się do pokazywania nawet po drogich zabiegach. koleżanka bardzo szczupła i wysportowana ma po ciąży tragiczny brzuch z fałdami skóry niczym ktoś, kto schudł z nadwagi 200 kilo. na wiele aspektów wyglądu ciała po ciązy nie mamy zadnego wpływu, a wy tylko tłuszcz i tłuszcz, a to akurat najmniejszy problem..

Gość gość
Ale czy to przypadkiem w tym przypadku nie są uwarunkowania genetyczne? Wygląda super nie każda ma takie szczęście wyglądać tak po ciążach, ja po jednej przytyłam 10 kg i tak mi się rozregulował metabolizm że za chiny nic mi nie pomagało schudnąć, dopiero dietetyk wprowadził do mojej diety slimcea i przyspieszyło metabolizm i schudłam ale ile się męczyłam zanim znaleźliśmy z dietetykiem sposób. No niestety nie każdy ma tak łatwo jak Alessandra Ambrosio.

Gość gość
03.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Zgadzam sie

Gość gość
Anka Rubik też ma dyskusyjną urodę, ale powiedzmy, że na zdjęciach wychodzi interesująco, ale Ambrosio, to "pasztet". nie wiem, może po prostu nie trafia w mój gust, ale co najmniej kilka osób napisało, że wygląda jak trans, więc chyba jej uroda nie jest jakaś powalająca.