Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inferni922

Brak silnej woli w Diecie...Razem raźniej ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość inferni922

Witam moim poblemem jest rozpocząć dietę,zawsze się złamię i mówię sobie od jutra i tak codziennie od miesięcy.Zdarzało mi się pare dni utrzymać dietę i ćwiczyc przy tym a6w ale po tych dniach znowu się złamałam a tu na coś słodkiego a tu coś...najgorszy jest dla mnie 1 dzien potem mam wrazenie ze juz jakos idzie ale mija tydzien max 8 dni i znowu moja slaba wola sie ukazuje...szukam podobnych osób może razem nam się uda:) bo moim marzeniem jest niższa waga i już taka zła na siebie nie raz jestem :( a mam sporo kilogramow do zrzucenia po ciązy....

Gość KulaMatula
Witaj :) Ja mimo, ze po ciazy zgubilam 2 razy tyle ile przytylam to chce zgubic jeszcze troszke. Nie bede katowac sie dietami jakimis tylko od dzis wykluczam z jadlospisu pieczywo, ziemniaki, slodycze. Jem nabial, mieso, warzywa raz w tygodniu na podkrecenie metabolizmu 'dzien dyspensy' ale rozsadnie.

Gość inferni922
dodam tez ze mam przyzad do cwiczen ale tez ciezko mi jest regulrnie cwiczyc:(

Gość KulaMatula
Ja nie lubie cwiczyc wiec w ramach ruchu spacery z dzieckiem :)

Gość inferni922
no mi właśnię cięzko to wykluczyc bo ja poprostu nawet jak nie jestem glodna to mam ochote cos zjesc lubie czuc smaki..a co gorsza uwielbiam duzo solic a aiwem ze to sprzyja tyciu ...tez miz tego ciezko zrezygnowac...

Gość KulaMatula
Jak chcesz schudnac to czas zmienic myslenie. Powinno sie jesc po to by zyc a nie zyc po to by jesc. Chcesz schudnac to czas zerwac z obzarstwem. Wywal kuszace smieci z domu i przestan myslec o jedzeniu. Masz jakies hobby? Jak nie to rob cos zeby nie jesc z nudow...

Gość inferni922
to jest ciezkie bo maz nie raz cos kupi np...a jestem na urlopie maciezynskim teraz i tylko dom dziecko sprzatanie...tylko jak to myslenie zmienic ?wieczorem jestem zdecydowana na diete a rano sie lamie.

Gość KulaMatula
Ja tez jestem na macierzynskim i 'siedze' w domu z dzieckiem. Gotuje dla meza obiady, pieke ciasta ale postanowilam ze urlop w tym roku spedze na plazy i tego sie trzymam. Jak nie mozesz przestac myslec o jedzeniu to mysl o takim, ktore mozesz jesc bezkarnie. Upiecz sobie bulki z otrab owsianych ( z diety dukana) pokombinuj troszke.

Gość inferni922
sproboje moze jeszcze ktos sie dolaczy do nas?:)