Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZagubionaoOna

Czy mogłam zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość ZagubionaoOna

Cykle mam 30 dniowe. To był 5 dzień cyklu, jeszcze lekkie krwawienie. Odbyłam stosunek analny, wykorzystaliśmy też do tego oliwkę dla dzieci Bambino. Facet przez analnym seksem chyba doszedł już raz i po godzinie- dwóch odbyliśmy stosunek analny. Podczas stosunku jego członek kilka razy zsunął się i wszedł może na góra 1 cm do pochwy. Teraz wariuję, jest 6 dzień cyklu dziś. Pomocy, mogło się coś stać? Mi się wydaje, że nie, bo jednak potrzeba więcej starań o ciążę i dodatkowo 5 dzień to dzień niepłodny.

Gość papapa123
Też jestem zdania, że nie będziecie rodzicami. :)

Gość gość
Dziękuje za tak szybką odpowiedź. Strach mnie zżera. No ale to niemożliwe...

Gość papapa123
W ciąże nie tak łatwo zajść. Przynajmniej moim zdaniem. Nie doszedł w pochwie, praktyvznie miałaś jeszcze okres także spokojnie. Nie stresuj się bo opoźnisz jeszcze okres i nadal będziesz schizowała. :)

Gość ZagubionaoOna
Wiem właśnie. Miałam okres i nawet płynu dużo nie miał. Koniec ze schizami, nic nie mogło się stać, bo żeby zajść w ciążę muszą być dni płodne, nie okres i jeszcze facet musi DOJŚĆ w pochwie :)

Gość papapa123
W dodatku jeśli masz regularne okresy to wiesz że dni płodnych nie było. Także uszy do góry.

Gość ZagubionaoOna
I moje postanowienie- Kolejne stosunki tylko z tabletkami anty. Jutro podzielę się z facetem tą ,,cudowną'' nowiną xD. Na pewno się ucieszy. Haha :D No ale nie będę już ryzykować. I Wam dziewczyny też radzę: Idźcie po tabletki, jak chcecie współżyć :)

Gość gość
ja bym się raczej martwiła że jakiegoś syfa złapię bo to co z tyłu nie powinno znaleźne się z przodu. Tabletki to nie jest takie cudowne rozwiązanie jak niektórzy uważają. Mnie skutki uboczne potrafiły zniechęcić na dobre, mój facet też nawet nie brał takiego rozwiązania pod uwagę, bo sporo na ten temat wie, tak więc obyś miała ich jak najmniej.