Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UniqueGirl

Czy mogłam w ten sposób zajść w ciążę?

Polecane posty

Cykle mam 30 dniowe. To był 5 dzień cyklu, jeszcze lekkie krwawienie. Odbyłam stosunek analny, wykorzystaliśmy też do tego oliwkę dla dzieci Bambino. Facet przez analnym seksem chyba doszedł już raz i po godzinie- dwóch odbyliśmy stosunek analny. Podczas stosunku jego członek kilka razy zsunął się i wszedł może na góra 1 cm do pochwy. Teraz wariuję, jest 6 dzień cyklu dziś. Pomocy, mogło się coś stać? Mi się wydaje, że nie, bo jednak potrzeba więcej starań o ciążę i dodatkowo 5 dzień to dzień niepłodny. W sumie przemyślałam to i już się tak nie martwię, bo myślę, że szanse są zerowe ale chcę poznać Waszą opinię :) Ponadto zapraszam wszystkie dziewczyny, które też się boją, razem damy radę. W tym temacie możemy wzajemnie się wspierać i pocieszać :D

Gość dominiqaaaaa
seksu się nie obawiasz uprawiać a boisz się ryzyka ciąży???to chyba oczywiste , że jak się decyduje człowiek na seks to trzeba się liczyć z konsekwencjami...a nie potem żalić na forum...

Gość gość
Czy w ciążę, to się okaże. Okaże się również, czy będzie chryja z powodu bakterii kałowych, które na ten 1 cm miały wejście do Twojej pochwy...

Prosiłabym o miłe odpowiedzi. A nie o takie jak mi dajecie. Nie daliście mi odpwiedzi na moje pytanie.

Gość gość
Jakie pytanie, takie odpowiedzi :)

Zadałam normalne pytanie. Po to jest forum, aby się spytać. Wiem, że w podanej sytuacji nie mogłam zajść w ciążę, bo szanse są zerowe, ale wolałam się upewnić. Ale widzę, że się nie da.

Gość gość
to zależy, bo on mógł już mieć zgraję plemników gotową do zapłodnienia, mogły zostać w pochwie i w dobrych warunkach żyją do 5 dni, więc duża szansa na ciążę.

Gość gość
Spokojnie, pukaj od czasu do czasu w brzuszek i pytaj: "Jest tam ktoś?" a się dowiesz :)

Gość gość
Najlepszy środek antykoncepcyjny to środek d**y.

Gość gość
Ty naprawdę jesteś unique... Pewnosci nie można mieć nawet po wizycie u lekarza, a co dopiero po odpowiedziach na forum.

Wiesz co? Brak mi na Ciebie słów. Zadałam normalne pytanie ale widzę, że jesteś na forum tylko po to, aby sobie z kogoś pożartować. Ale zobaczymy jak Ty będziesz miał/a problem, zadasz pytanie, a w odpowiedziach będą same drwiny.

Gość gość
Oliwkę dla dzidziusia już mas - jakby co ;)

Gość gość
Nie unoś się, w ciąży nie można się tak denerwować :)

Gość gość
Autorko, wrzuc na luz. Zadalas pytanie, na ktore nikt nie moze dac Ci odpowioedzi z gwarancja, wiec sie nie dziw, ze rozbawilas towarzystwo. Za jakis czas zrob test, idz do gina, bedziesz miec jakas tam pewnosc (ale na pewno nie na 100% w zadna strone).

Wiesz co, nie zaśmiecaj już mojego tematu. Widzę, że nie jesteś dowartościowany/a, że siedzisz tylko na forum i wyśmiewasz innych. Zobaczymy jak Ty będziesz mieć problem :)

Gość gość
Czy można zajść w ciążę uprawiając seks analny? W takich sytuacjach, jak zsunięcie się członka do pochwy - tak. Poza tym warto wiedzieć, że wielu mężczyzn celowo robi taki niby nieumyślny myk, aby zróżnicować doznania (mówiąc wprost, robią partnerkę w bambuko). Ciąża jest możliwa także wtedy, gdy podczas stosunku była możliwość zetknięcia się płynu wypływającego z cewki moczowej mężczyzny z pochwą, np. gdy penis otrze się o pochwę podczas nieostrożnego wyciągania go z o***tu. Reasumując, pupa służy do czego innego i zastępcze jej wykorzystywanie w seksie bywa zwodnicze. Nie mówiąc już o tym, że stosunki analne związane są z większym ryzykiem pęknięcia błony śluzowej o******cy, powstania żylaków o***tu, stanów zapalnych żylaków o***tu, zakażeń chorobami przenoszonymi drogą płciową, stanów zapalnych pochwy. Oraz z lekkim wstydem, gdy np. w szpitalu podczas zapodawania lewatywy (przed porodem, ale nie tylko) płyn wycieka z poszerzonego otworu o******czego. No ale o tym mało kto myśli, a potem się płonie burakiem, zwłaszcza że polski personel medyczny rzadko jest dyskretny i często pozwala sobie na niewybredne komentarze.