Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo brzydki z małym

Cokolwiek nie zrobię do końca życia będę miał małego penisa

Polecane posty

przez co do końca życia będę prawiczkiem. Nie zdajecie sobie sprawy z tego jak ciężko żyć człowiekowi z tak poważnym kalectwem. To nieuleczalna choroba, praktycznie uniemożliwiająca normalne życie.

Gość gość
możesz go odciąć, wtedy nie będziesz miał żadnego :D

Mógłbym też odciąć takiemu co ma dużego i się dowartościować, wyśmiewając go, że teraz to jest w gorszej sytuacji niż ja :D

Gość gość
A ile masz wzrostu? Jak jestes zbudowany? Jak tam Twoje finanse?

Gość gość
zostan shemale

Niski, finanse dobrze, dobrze zbudowany. My się nie rozumiemy. Ja nie pytam o nic, nie szukam dyskusji czy pocieszającego bełkotu, Nigdzie nie było znaku zapytania. Ten temat to stwierdzenie pewnie faktu i koniec. Można go zamknąć jeżeli jest możliwość ;)

Gość gość
Ale ja nie chce Cie pocieszac. Tylko obiektywnie stwierdzam, ze masz szanse stracic prawictwo, bez wzgledu na to, co sam twierdzisz (chyba ze w sprzyjajacej sytuacji sam sie wycofujesz). Ze zwiazkiem moze byc problem, z miloscia jeszcze wiekszy. Ale mozesz miec szanse z zahukana dziewica.

Gość gość
albo z pijana laska. Wiem, co mowie. Nie wiem, jak malego masz penisa, ale znalam pewnego goscia z bardzo malym i wiem (widzialam z bliska) jak uprawia seks. Gosc byl dziany a jego penis byl wielkosci mojego palca wskazujacego , a objetosci dwoch takich palcow

Gość gość
A z tym, ze to porazka, to sie zgadzam. Ale prawictwo a maly penis to dwie rozne sprawy

Gość edi28
ile ma twój mały

Niewiele ponad 10 cm, jest bardzo cienki. Zabawnym jest, że tego typu rozmiar posiada pewnie ponad połowa mężczyzn w Polsce... ale w spoczynku :o

Gość gość
ja mam w spoczynku 16cm, w zwodzie lepiej nie pytaj :D

Gość nymphomaniac
chetnie bym go poczula w sobie

Gość Madzieńka79
Nie na penisie cały świat spoczywa. Wyluzuj. Zacznij kochać siebie.

Gość gość
Daj spokój, byłam z 13 cm penisem i super nam się układało w łóżku:) Rewelacja:)

Gość gość
Jeżeli z 13 cm ci się układało w łóżku, to penis musiał być niewyobrażalnie gruby a partner niezwykle przystojny, co wzbudziło w tobie pożądanie. Nie wiem po co wypisujecie te pocieszające kłamstwa. Penis to atrybut męskości i praktycznie niemożliwym jest, aby mężczyzna z małym przyrodzeniem miał choćby minimalne poczucie własnej wartości. Można być nieatrakcyjnym, można być niskim i sobie jakoś radzić. Ale jak do tego chodzi małe prącie, to taki mężczyzna jest przegrany jeżeli chodzi o życie. Osobowość i psychika będą całkowicie wyniszczone, a taki człowiek albo się stoczy na dno i będzie wegetował, albo zacznie zagrażać społeczeństwu.

Gość gość
średnia dla Europy to 14cm, wiec niewiele wiecej :p

Gość gość
pozostaje ci chłopie zostać magistrem i pracować w aptece i polowanie na panie co kupują tampony mini-mini

Gość gość
gdybym się zakochała a facet miał takiego to bym go nie rzuciła może znajdziesz taką ?

Zakochanie się to nic innego jak fascynacja fizycznością drugiego człowieka, ma to ścisły związek z seksem. Średnia w europie to na pewno nie 14 cm, a dużo dużo więcej, dobór płciowy faworyzuje wysokich i z dużymi, więc podejrzewam, że średnia długość penisa u mężczyzn w wieku produkcyjnym to 16-17 cm, gdzie wiadomo, że ten wynik zaniżają osoby upośledzone płciowo jak na przykład ja.

Gość gość
średnia dla Europy wynosi 14 cm, nie kłóć się durna pało bo wiem co mówie a jak masz wątpliwości to odsyłam do literatury