Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda112

mam metlik w głowie...

Polecane posty

Gość młoda112

ktora z was tak miała że facet nie odzywał się nawet kilka dni? ja tak teraz mam... było nam razem tak dobrze, poznaliśmy się w grudniu, ciagle pisalismy spotykalismy sie... ostatni raz sie widzielismy w środę, następnego dnia dostałam od niego wiadomosc ze było mu ze mna wspaniale,pisał miłe rzeczy itd , ja mu odpisałam i do dziś cisza... w sobotę napisałam mu wiadomosc wieczorem, ze zycze mu dobrej nocy, i takie tam... cisza.... myslę że może nie ma czasu, nie moze napisać... itd. moja siostra twierdzi że zachował sie jak prawdziwy facet- zniknął. tak jak robi wiekszość facetów, bez słowa wytłumaczenia , bo tak najprościej , kiedyś zapomni.... mieliscie kiedyś tak?

Gość gość
niekoniecznie musi od razu oznaczać że zniknął i już sie nie odezwie. faceci tak mają, na poczatku się starają tylko i my się przyzwyczajamy ze codziennie sie odzywa az w końcu on stopuje i niekoniecznie odzywa sie codziennie. jesli nie odezwie sie przez miesiac no to moze znaczyć że cóż... jest jednak zwykłym chamem, nie szanujacym odczuć innej osoby albo chciał sie tylko zabawić i tyle. a narazie luz, 4 dni to jeszcze nic strasznego.

Gość gość
jesli dopiero zaczynacie zwiazek i on np pracuje to moze nie mieć chwili aby sie do ciebie odezwać... widzisz dzis faceci maja taka głupią mentalność ze jak sie nie odezwie, nie powiem co sie stało to ona z czasem zapomni. nie maja w swoich główkach pojęcia ze mozemy sie martwic czy cos sie nie stało, ze myslimy ze moze jest zapracowany, nie ma czasu, a moze już nie chce , moze we mnie cos mu sie nie spodobało i szukamy przyczyn w sobie. A tak prosto jest wytłumaczyc jedna wiadomoscia- np nie jestem gotowy na zwiazek... narazie nie panikuj, do mnie facet odezwał sie kiedyś po tygodniu, przepraszał, że pracuje,po pracy sporo zajec w domu... ale ja miałam inna sytuacje, bylismy w niezobowiazujacej relacji, nie mielismy rodzin ale zadne z nas nie chcialo wiazac sie na stałe... wiec nie mogłam od niego oczekiwac stałego kontaktu i raz nie odzywal sie tydzien a czasem potrafil sie odezwac tylko z propozycją spotkania. wiec pytanie jest tez takie czy wasz zwiazek jest staly a raczej tak o nim myslicie czy tez niezobowiazujaca zabawa?jesli niezobowiazujaco -to on nie musi sie codziennie odzywać...

Gość młoda112
nie jestesmy jeszcze w stalej relacji. spotykalismy sie do tej pory spontanicznie. ja nie znam jego rodziny, on mojej.

Gość ewcia92
więc nie mozesz od niego oczekiwać stałego kontaktu. miedzy wami jest niezobowiazujaca znajomosc. a w takim przypadku on moze sie odezwac równie dobrze dopiero jak bedzie chciał sie spotkać. tak jak było u mnie. wiem ze kobieta nie chce być w ten sposób traktowana, ale jesli nie jestescie oficjalną parą i narazie dobrze sie bawicie to nie oczekuj od niego ze ciagle bedzie przesyłał ci słodkie wiadomosci.

Gość młoda112
napisałam do niego wczoraj eske z prostym pytaniem : czy u ciebie wszystko oki? odpisał ze ma zawirowanie w pracy i jest koszmarnie. przeslal buziaki i alles....

Gość gość
jednak praca...:):) spokojnie odezwie sie do ciebie kiedy wszystko sie mu uspokoi:) w życiu zawodowym. faceci tak maja...