Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze tesciowej

Polecane posty

Gość gość

Jak sie odgrysc na tym czyms?po Tym co zrobila swojemu wlasnemu synowi nie wybacze jej tego pal licho ze dla mnie byla wredna takie wiejskie cholerstwo!Juz dostala od losu to ze jej wlasny syn odwrocil sie od TAK WSPANIALEJ matki I nie chce z nia miec nic wspolnego, nie Powiadomilismy jej o ciazy co za tym idzie nie polozy lapy na moim dziecku!tak to juz jest drogie tesciowki ze KARMA WAS ZAWSZE DOSIEGNIE za te wasze zlo.

Gość tak było jest i będzie
Po prost się z nią nie kontaktuj, nie spotykaj, nawet nie rozmawiaj przez telefon. Toksyny trzeba wyrzucić ze swojego życia, po co ma cię zatruwać. Nie myśl o niej, nie zasługuje na to.

Gość gość
Nienawiść to choroba która uderza tylko w osobę nienawidzącą (objekt nienawiści tak bardzo na tym nie ucierpi). Największą zemstą jest nie nienawiść ale kompletna ignorancja i wurzucenie takiej osoby z głowy.

Gość gość
Up

Gość gość
dobrze ktos napisał, ja tez jej nienawidziłam, teraz po prostu jest mi obojętna i mi lepiej z tym, po prostu jest dla mnie jakąś tam obcą kobietą, nie przejmuje się nią, nie słucham jej, ona o tym wie i teraz to ona ma problem nie ja.

Gość gość
Nienawidze jej za to ze zadala tyle krzywdy wlasnemu dziecku! Kto tak robi???matka? A gdzie podziala sie bezwarunkowa milosc?myslicie ze ja to boli ze syn nie ma z nia zadnego kontaktu? Ze sie tym przejela skoro ona nigdy nie potrafila go kochac i juz miala swojego ulubionego synalka.

Gość gość
ale masz problem. przecież juz wywaliscie ja ze swojego zycia, po co sie dalej zadreczac? Szkoda czasu i nerwow.

Gość no nie wiem czy ja wiem
kurde już któryś taki topik widzę że synowa z mężem mieszkający za granicą nie powiadomili o ciąży teściowej która jakieś tam krzywdy synowi wyrządziła. Czy to aby nie ta sama osoba pisze ? Bo jeśli tak to to już zakrawa na obsesję

Gość gość
Hmmm to ty założyłaś ostatnio temat ze mieszkacie za granica ? i ze rozmawialas z ciotka o rodzinie twojego faceta ?

Gość callineczzka
Tez mi sie wydaje ze to ta sama osoba pisze.

Gość gość
Nigdzie nie napisalam ze mieszkam zagranica:p wracajac do tematu wywalenie jej z naszego zycia i brak kontaktu z synem nie moze byc dla niej wystarczajaca kara bo to bylaby bolesna kara dla matki ktora kocha wlasne dziecko a nie dla tej ktora ma je w 4 literach.

Gość gość
Nie to nie ja.

Gość no nie wiem czy ja wiem
uważam że powinnaś iść do psychologa. Nie piszę tego żeby ci dosrać tylko po to żeby c***omóc bo widzę że ty się dziewczyno naprawdę męczysz bo wyrzygiwanie tutaj problemów niewiele ci daje jak widać a gdzie indziej ktoś może ci doradzić bardziej fachowo

Gość gość
Hehe wyrzygiwanie dobre.... Od tego jest forum zeby pisac na kazdy temat wiec tym wszystkim ktore nie maja nic ciekawego do powiedzenia mowie "won"!

Gość gość
Autorka jest chora z nienawiści. Uważaj kobieto, żeby to nie zaszkodziło Twojemu dziecku.

Gość gość
Czy to jest zle ze nienawidze tej starej rury z calego serca?! Zreszta jej syn tez;)))))))))ma na co ZASLUZYLA sobie przez te wszystkie lata!

Gość gość
Autorka jest chora z nienawiści. W przyszłości możesz być znienawidzona przez własne dziecko.

Gość gość
Kto wiatr sieje, ten burze zbiera. Nienawiść wróci do Ciebie ze zdwojoną siłą od własnego dziecka.

Gość callineczzka
Autorko ale czy to ci sie podoba czy nie to jest babcia twojego dziecka. i dla jego dobra lepiej wylecz sie z tej nienawiści bo to nie jest normalne . Znając życie pewnie sama nie raz nastawiasz męża przeciwko mamie. .

Gość gość
Tesciowa to nie jest rodzina a na miano babci trzeba sobie zasluzyc!ja nie bede taka wyrodna suka jaka jest ona!

Gość gość
Pieprzycie jak potłuczone albo nie miałyście kontaktu z naprawdę wrednymi teściowymi. Dla dziecka lepiej jak nie ma babci wcale niż gdyby miało doświadczać jakichś chorych emocji od nienormalnej babci.

Gość gość
Dokladnie! Dziekuje! Zreszta tesciowka sama kiedys mi powiedziala ze jej syn musi jej nienawidziec po Tym co ona ma zrobila!

Gość gość
Co takiego zrobiła twoja teściowa ze jej tak nie lubisz?

Gość gość
Co ta suka zrobila wlasnemu synowi?to jest wyrodna suka ktora podobno " kochala swojego syna jak umiala"jest wyrodna suka to zrobila

Gość gość
a co konkretnie mu zrobiła? za co jej tak nienawidziecie może krzywde wyrządziła nieświadomie, mój 16 letni syn ostatnio stwierdził że za bardzo jestem zaborcza i chcem jecgo życiem kierować i dominować , dało mi to do zastanowienia, wydawałąo mi się że moje decyzje są dla jego dobra a on to odebrał inaczej

Gość gość
a co konkretnie mu zrobiła? za co jej tak nienawidziecie może krzywde wyrządziła nieświadomie, mój 16 letni syn ostatnio stwierdził że za bardzo jestem zaborcza i chcem jecgo życiem kierować i dominować , dało mi to do zastanowienia, wydawałąo mi się że moje decyzje są dla jego dobra a on to odebrał inaczej

Gość gość
Co zrobila?Liczyl sie tylko jej starszy synalek ten mlodszy juz nie! Zaniedbala go pod kazdym mozliwym wzgledem.Dlatego ja nienawidzimy.czy Ty wogole zdajesz sobie sprawe jak ciezko jest patrzec jak brat dostaje wszystko a samemu jest sie traktowanym jak smiec?!

Gość gość
Wiec pytam sie was matek czy to jest normalne zachowanie?

Gość gość
Nie, zachowanie tesciowej nie jest normalne. Nie jest normalne, kiedy matka faworyzuje jedno z dzieci. Ale....jeszcze bardziej nienormalne jest twoje zachowanie. Ty az dyszysz nienawiascia, masz w sobie wielkie poklady agresji. Sama sie w tym spalasz a tesciowa, jak piszesz, ma i ciebie i twojego meza i wasze dziecko w d***e. Wiec dla swojego zdrowia psychicznego, dla zdrowia wlasnej rodziny, odetnij sie od tesciowej, przestan nienawidzic, olej, wlacz obojetnosc i ciesz sie swoim zyciem, mezem i dzieckiem.

Gość gość
To ty cały czas wypisujesz o swojej teściowej, nienawidzisz jej- to ją olej, odetnij się, przestań zaprzątać sobie nią głowę. Kobieto, tak już jest na tym świecie że nie ma sprawiedliwości, pech chcial że pokrzywdzony został twój mąż. Ale jesteście dorośli, sami ukadajcie swoje życie bez niej, nie zatruwaj się tąą nienawiścią!!! skoro twój mąż też nie chce mieć z nią nic wspólnego to niech przestanie dla was istnieć, ciebie zalewa fala nienawiści aż po oczach bije, kobieto jesteś w ciąży idź na spacer, na kawę i ciastko do sąsiadki, przestań w kółko o tym myśleć bo już widać że masz jakieś niezdrowe zachowania w związku z osobą teściowej. Mój mąz też jest piątym kołem w rodzinie, wszyscy od lat wykorzystują matkę ile wlezie a nam nie dość że nic nie pomogła to jeszcze oczernia i próbuje od nas wymagać "bo ona jest matką", ale mam ją daleko w doopie, mój mąż także i to jest dla niej kara że nie bijemy piany, ani nie próbujemy sie godzić bo mamy na nią po prostu wywalone. U nas też na porządku dziennym jest niesprawiedliwość teściowej wobec mojego męża naszych dzieci itp, ale ja czekam na czas kiedy ona będzie potrzebować pomocy i pewnie usłyszymy że mamy pomóc "bo matka to matka" i wtedy się zaśmieję jej w twarz że inni są od tego, bo im by oddała wszystko a nam by jeszcze zabrała jakby mogła. Naprawdę wiem o czym piszesz, ale nasze życie jest zbyt cenne i krótkie żeby tracić lata na nienawidzenie kogoś, nawet jak na to zasługuje. Najlepsza kara dla takiej osoby to odcięcie się, niech widzi że nie wzbudza w tobie żadnych większych emocji, i zasada nigdy nie daj się sprowokować. Chyba jesteś na zwolnieniu i nie masz się czym zająć, nie rozdrapuj starych spraw miej to w tyle, planuj przyszłość swojej rodziny, tym teraz powinnaś się zając.