Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otyle kobiety nie powinny byc matkami

Polecane posty

Gość gość

Ani być w ciąży. No niestety - tak samo jak alkoholiczki, ćpunki czy chore psychicznie. Dziecko nie jest dla każdego, bo potem tylko będzie cierpieć, jeśli w ogóle się urodzi...

Gość gość
Co prawda to prawda.

Gość gość
a co masz do otyłych???

Gość mała kamilka
dobrze, że nie Ty o tym decydujesz

Gość gość
Osz k....a! Ty tak na poważnie??? A niby dlaczego???

Gość gość
tak samo jak takie głupie jak ty :p

Gość gość
Jako kobieta w ciąży, która nie przytyła wiele to wolałabym żeby takie kobiety były matkami, a nie takie pustaki. Lepiej dla takich dzieci.

Gość gość
popieram! znajoma w trakcie ciazy wogule nie dbala o siebie jadla praktycznie same fast foody urodzila przez cesarke ona wazy teraz jakie 130 kg po pracy wogule nie chce jej sie wychodzic na spacer z dzieckiem tylko jej rodzice to robia ogolnie wyglada jak prosie

taaa... a faceci z małym przyrodzeniem nie powinni płodzić dzieci- wstyd być małym ch**em zrobionym :D (idąc twoim porąbanym tokiem myślenia)

Gość gość
Chodzi mi o ciążę. Jest ogromne ryzyko, że dziecko urodzi się b.chore lub w ogóle. A nie może przed ciążą schudnąć co? To za trudne dla kaszalotów?

Gość gość
Ja jestem otyla, nie umiem schudnac. Zrezygnowalam z planow o rodzinie i o posiadaniu dzieci. Nie dla mnie rodzina, szkoda ze mialy taka gruba matke.

Gość gość
ktos, kto pisze "wogule" tez nie powinien sie rozmnazac

Gość gość
taaa... a faceci z małym przyrodzeniem nie powinni płodzić dzieci- wstyd być małym ch**em zrobionym smiech.gif (idąc twoim porąbanym tokiem myślenia) To Twoj tok myślenia jest porąbany - co ma penis do zdrowia dziecka??? Weź się puknij w głowę.

Gość gość
chudym i brzydkim też powinni zakazać :)

przede wszystkim powinni zakazać rodzić dzieci skretyniałym idiotkom o IQ poniżej poziomu krawężnika- takim jak autorka od razu sterylizacja jak jakiejś burej suczki z ulicy :D :D :D

Gość gość
ja po ciąży schudłam 30kg karmiąć piersią i waga stoi mimo że córka ma już dwa latka, nie karmię jej rok i od roku nie jestem na diecie, także spoko, dziecko zdrowiutkie, żadnych komplikacji przy porodzie..... ps przed porodem musiałam żreć hormony które spowodowały otyłość i za nic nie dało się schudnąć.... ciąża wybawiłą mnie od problemu otyłosci, teraz jestem w drugiej ciąży :) więc opróćz narobienia szkó mi w organizmie hormony pozwoliły mi mieć zdrowe dzieci

Gość gość
daga_jaga nie powinna mies dzieci :( masakra i patologia

Gość gość
dzięki za segregacje podchodzącą pod nazizm może jeszcze wróćmy do 2 wojny światowej i posegrgujmy ludzi. Ci anorektyczni i niby piękni i inteligentni zostają i rządzą a reszta do gazu. a spadaj, dobrze że są różni ludzie i tak ma być

05.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość dns przede wszystkim powinni zakazać rodzić dzieci skretyniałym idiotkom o IQ poniżej poziomu krawężnika- takim jak autorka ___________________- Ojej, jakiś kaszalot się odezwał i pluje jadem? Daruj sobie dziecinko, Twoje komentarze nic nie wnoszą. Idż być głupia gdzie indziej. xxx to jest własnie przykład, że skretyniałe debilki nie powinny mieć dzieci.. później rodzą się takie proste rury jak ta gościówa pozdrów mamę :D

Gość gość
Prowo!! Nie dajcie cię kobitki wkręcać :-D

Gość gość
widać że ktoś tu dzieci mieć nie może więc się wyżywa na innych, biedactwo

Gość gość
Są w ogóle chętni do robienia dzieci grubaskom?

Gość gość
////////////////Lepiej nie móc mieć dzieci niż być otyłym babskiem.

Gość gość
moja kolezanka byla troche grubsza przed pierwsza ciaza, w ciazy przytyla 15 kg ale schudla tylko 8kg po ciazy a potem znowu zaczela tyc i zaszla w druga ciaze, wiadomo znowu dowalila z kg. teraz jest ona ogromna, twierdzi ze to wina jej meza, bo jak go poznala to byla normalna(nie widzi tego ze przytyla wciazach i pomiedzy nimi) na slownie nie chce isc, choc ma taka mozliwosc, karnet jest,czas tez jest, sam maz by siedzial z dziecmi.jak ktos jej zaproponowal zumbe(nie kazdy lubi silownie) to tez nie bo ona ma dwojke dzieci i nie ma czasu, wiec dalej siedzi na d***e i tyje

Gość gość
Autorka to bezskuteczna, wieloletnia staraczka, a jej otyła koleżanka zaszła w ciążę bez problemu i jest szczęśliwa. Proste? Proste!!!!!! Żal Ci dupę ściska prawda?

Gość gość
Nie cierpię wieloletnich staraczek, podobnie jak otyłych ludzi.

no chyba logiczne, że nie powinny być:O jak miałyby jeszcze dodźwigać ciążę, przecież to może być niebezpieczne. o własne zdrowie nie potrafi zadbać a będzie umiała o cudze?

Gość gość
Autorka to bezskuteczna, wieloletnia staraczka, a jej otyła koleżanka zaszła w ciążę bez problemu i jest szczęśliwa. Proste? Proste!!!!!! Żal Ci d**ę ściska prawda?///////////A jakby zaszła szczupła koleżanka, albo koleżanka bardzo wysoka, albo bardzo niska to myślisz, że zal tez by jej d ściska? Taaa, szczęśliwa. Grubaski nie są szczęśliwe.

Gość gość
16:21 masz 100% racji autorka jest bezpłodna jak pralka automatyczna, zdesperowana staraczka i zazdrości tęgiej, szczęśliwej kumpeli, która zaszła w ciążę.

Gość gość
A jakby zaszła szczupła koleżanka, albo koleżanka bardzo wysoka, albo bardzo niska to myślisz, że zal tez by jej d ściska? Taaa, szczęśliwa. Grubaski nie są szczęśliwe. x tak samo żal by jej było ale grubej łatwo się czepić i wyładować frustracje. Durna zazdrośnica. A szczęśliwa jest pewnie z powodu ciąży. Boże jakie wy staraczki jesteście żałosne