Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperat89

co mam zrobic?

Polecane posty

Gość gość
kurde napisz chociaz ze tu jestes!

Gość gość
Najlepiej idz do specjaslisty i kup jakies tabletki na depresję . Kazdy nasma problemy Ciebie już przerosły .

Gość desperat89
podjalem juz decyzje wybaczcie naprawde:(

Gość gość
Skoro nie możesz liczyć na rodziców, to zamiast do specjalisty możesz iść także na policję! Przeczytaj artykuł: Mieli myśli samobójcze, szukali pomocy u policjantów na kielce.gazeta.pl

Gość gość
Ile jestes winny temu direlowi ?

Gość desperat89
dilerowi 80 chwilowki juz teraz ok 3 tys ale to juz nie ma znaczenia.

Gość gość
Telefon Zaufania Komendy Miejskiej Policji : 56 462 57 24 86-300 Grudziądz, Chełmińska 111, woj. kujawsko-pomorskie ~ ~ nie obawiaj się, jeśli tylko kupowałeś trawę, a nie produkowałeś/handlowałeś/masz w domu (www.narkotyk.co/prawo.htm)

Gość gość
To twoje zycie , 80 zł możesz zawsze pozyczyc a chwilówke da się jakos wyregulowac z czasem na prawdę , jak oddasz direlowi to natychmiast szukaj pomocy powyzej ludzie wysłali Ci linki idz na odwyk .

Gość gość
przeciez jak by mial zkad pozyczyc to pewnie by pozyczyl i oddal to jest chyba proste

Gość desperat89
nie oddam bo nie mam skad, a nawet nie mam od kogo pozyczyc. Jedynych kolegow jakich mam/mialem to koledzy od trawki. sami widzicie ze nia ma dla mnie juz ratunku

Gość desperat89
jesli was zawodlem to przepraszam..

Gość gość
Kolego z Grudziądza, diler pewnie nie odpuści. Masz do wyboru: iść na policję, zniknąć mu z oczu (musiałbyś się wyprowadzić z miasta i to szybko) albo go spłacić czym prędzej - 80 to nie tak znowu dużo, możesz sprzedać coś swojego od ręki, gry, dobry obuw, cokolwiek wartościowego, na pewno macie tam jakiś targ albo na ulicy (tylko jak cie niebiescy przyfilują, że płacisz za dragi, to może być grubo, trzeba dyskretnie, a potem odciąć się definitywnie od tego środowiska).

Gość gość
A sasiedzi albo siostra ? Poza tym jesli to zrpobisz sprawisdz im satysfakcje chcesz tego ? Czy moze lepiej jak im pokazewsz ze nie jestes zerem jak Ci wmawiali wtedy zobaczysz ich miny ale najpierw zrób cos ze soba , idx na odwyk to pierwszy krok , pokazesz im ze całe zycie sie mylyli , a 80 złotych to nie jest problem porozmawiaj z siostra albo z kims z sasiadów obiecaj że oddasz . Mam nadzieje ze uda Ci się piozyczyc a potem idx na odwyk .

Gość gość
Rada: zmienić miasto + terapia. Miałem kiedyś znajomego (mieszkał na parafii) który popadł w to g***o, udało mu sie wyjść i odseparować od ludków dzieki specjalistom z monaru na drugim końcu Polski.

Gość desperat89
to nie jest wcale takie proste jak sie wydaje...zostalo 10 minut a oni juz stoja w 5 pod oknem....k***a! przez siostre musze czekac do 19 najlepiej teraz bym to skonczyl ale jej nie zostawie...

Gość gość
Ej, jego siostra ma 2,5 roku, czytajcie uważnie.

Gość gość
Nie otwieraj, przecież Ci się nie włamią.

Gość desperat89
:(

Gość gość
ile masz długu?ile tysięcy?

Gość desperat89
predzej czy pzniej mnie zlapia... to nie jest wyjscie...jezuuu chlopaki mam nadzieje ze nikt z was sie w takie cos nie wp******i...

Gość gość
nie licz tego w tysiacach z tego co pisal to dilerowi 80zł i chwilowki na 3 tysie?

Gość gość
monar. wyprowadzka. schronisko dla bezdomnych.

Gość gość
3tysie to wcale nie tak strasznie. tylko odsetki mogą urosnąc. oj looserze, jezu. dajcie mu prace, splacisz to w rok

Gość gość
przeciez pisal ze szuka rok i nic? jak wy czytacie

Gość gość
Kto jest za oknem ?

Gość gość
kolego odezwij sie do nas, martwimy sie

Gość gość
o 15 mieli u niego byc do tej pory jeszcze z nami pisal od 15 nic troche niepokojace nie uwazacie?

Gość gość
a jesli cos sie stalo?

Gość gość
A co się mogło stać, nie panikujcie. Mieszka wśród ludzi, 80zł to dla takiego dilera nie majątek, przecież mu nie zrobią nalotu na chatę, niby jak, domofon jest na dole. Pewnie uspokaja siostrzyczkę, jeśli tamci robią hałas. Spoko, ludzie, nie nakręcajcie się. A Ty, Karol, jak już będziesz, to dawaj znać, co tam.

Gość gość
co za problem zadzwonic do kogos i powiedziec poczta? tak samo on mogl im otworzyc drzwi od domu, znalezli kogos kto pod byle jakim pretekstem zapuka do drzwi, co jesli on je otworzyl niespodziewajac sie? ludzie to nie wyglada dobrze. Karol pisz jak najszybciej.Az mi serce zaczelo walic ze strachu