Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olders admirer 30

Mało jest chętnych starszych pań w PL teza

Polecane posty

Gość olders admirer 30

Witam, zacznę standardowo - lubie starsze panie, chciałbym się kochac z jakąś w wieku 45-65. Niestety, w Polsce jednak ciężko jest znaleźć taką kochanke. Sa anonse na portalach randkowych ale te mówiące "poznam młodszego" stanowią jednak kilka proc tylko. Następnie są prostytutki, panie z roksa pl i odloty pl , i to wszystko wlasciwie. Owszem, pewnie jakies takie sytuacje się zdarzają (romans starszej z młodszym - 50 latka z 30 latkiem) ale jednak sporadycznie. trochę lepiej sytuacja wygląda jak ktoś ma np. 20 i chce z 35 latka.

Gość olders admirer 30
Ale ja mam 30 i chciałbym z 50 latka. Rzeczywistość wygląda tak, że na czatach, tak polecanych, to 50 latki często nawet nie chcą zacząć rozmowy z 30 latkiem. A zapewniam ze nie zaczynam tekstem :"lubisz sex,p*****ajmy się" itp. Poza tym niby się mowi - "starsze babki lubia młodszych, kreci je to ze młody się nimi interesuje, chętne sa" (mowa wciąż o 50 latkach). A w rzeczywistości to raczej nie wyobrażam sobie ze jakas 50 letnia, pulchna (mój typ) pani halinka , meżatka , ochoczo wda się ze mna w romans. Po pierwsze, u nas kobitki sa bardziej jednak lojalne wobec rodziny, te starszej daty zwłaszcza, po drugie, cale zycie uprawialy seks w jednej pozycji i nie sa nauczone przeżywania jakiś szalonych akcji. oczywiście nie wszystkie, ale jednak większość. takie mam wnioski a wy?co sadzicie

Gość fruzka
takiego starego pryka jak ty nie chcialabym nawet kijem dotknac 😴 ja lubie tylko swieze 16letnie miesko. mniam. takiego chlopaczka schrupalabym na deser. codziennie innego oczywiscie :classic_cool:

Gość gość
Fruzka a 17 lat może być :D ?

Gość gość
a skąd nadajesz młodzian?

Gość olders admirer
Figlarka, no a ty lubisz takich jak, tzn w moim wieku? No ja wiem, ze najlepiej to w necie szukac ale mimo wszystko tez ciężko

Gość fruzka
nie moze 😴 chce 16 i juz :P:D 17 jest za stary i nie nadaje sie do wspolnej zabawy.

Gość gość
40letnia Vii bzyka się z 29letnim Jukenem, więc widać można :classic_cool:

Gość jacek_81
szukam męskiego mastera , który porządnie przeora mojego małego anusa :)

Gość gość
Bezpruderyjne_Dojrzała razorbuul1996@tlen.pl napisz to pogadamy

Gość gość
Ponawiam temat

Gość gość
Poznam chetną Panią on_111@interia.eu

Gość aneczka2121
zapodasz cos?

Gość malinka99
poznam pana do milych rozmow

Słabo szukasz.... W necie tego nie znajdziesz. Jak lubisz pojeździć po PL, to znam miejsc kilka, gdzie są takie "laleczki":D Wystarczy dobrze się ubrać, fajnie pachnieć i... Jedziesz!!:D:D:D:D:D:D

Gość malinka99
to jest problem?

Gość malinka99
o zyciu lubiie patrzec oczami faceta....na swiat

Oczy faceta bywają przekrwione. Jak u barona z piosenki Andrusa.;) Czasami nie warto patrzeć przez nie na świat..:D

Gość gość
i sie malinka nie odezwała.. a czekałem na jakaś ripostę ciętą..;)

Gość gość
malinka99 podaj maila :)

Gość gość
Znajomy z pracy polecił mi erofreak.com. Można tam zarobić na swoich zdjęciach i filmach. Znacie?

Gość gość
Teza gościa, że mało jest starszych pań w PL, jest słuszna. To znaczy pań jest dużo, ale niewiele ma odwagę przyznać się przed sobą, że chcą i potrafią mieć seks. W naszej obyczajowości na coś takiego mało miejsca. Za to mamy Beatkę Kempę i gadaninę o gender jako spisku na polskość

Gość olders admirer 30
No z jednej strony to dobrze że tam jakas moralność jest, i jak mają męża to nie chcą romansu, ale z drugiej to ile jest pań samotnych starszych ,które nie chcą?albo ile tkwi przy mężu z przyzwyczajenia , nawet jak jest dupkiem. Moglyby przeciez zamiast tego korzystac z życia. No i boją się "co ludzie powiedzą". Bo jednak facet 50 letni z 25 latką to jednak troche inaczej jest postrzegany, wiele jest takich par, kochanków, kazdy z nas moze wskazac taki przyklad w swojej rodzinie, znajomych, dalszych znajomych itp itp. A babka 50 letnia z 25 letnim? No prawie sie nie slyszy.

Gość gość
szukam starszej pani ze slaska

Gość gość
mam 35 lat mam ochote poznac Panią 40 do 47 lat ze slaska :)