Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam zamiar tez

Czy tez widujecie Polki ze swoimi ciemnoskorymi partnerami jak lecicieDo Polski?

Polecane posty

Gość gość
Vannilaaa to zlew na sperme...czyli s*zmata ktora wali sie z brudasami! PS. nie jestem zakompleksiony tylko pisze prawde, pozdrawiam.

Vannilla piateczka, zgadzam sie z Toba :) uwazaj zaraz zostaniesz zwyzywana :D

Gość gość
Jak tam ciapackie zlewy czyli Vanilaaa i Tink, czyli Blockhead? Zrobilyscie juz swojemu Mahomedowi curry? :D Ciapackie zlewy boli, ze sa posmiewiskiem wsrod normalnych ludzi.One chca akceptacji od srodowiska ale kazdy nawet gadac ze zlewami nie chce dlatego takie sfrustrowane szczekaja na forum :D :D

Gość ninaninaK
ostatnio jak leciałam bardzo mnie wnerwiło kilku Polaków wracających do UK, pijanych śmierdzieli, plujących i charkających mi za uszami w kolejce do odprawy w samolocie obsługa powiedziała że następnym razem zawołają policję, takie to paradne towarzystwo czysto polskie o białej "nieskazitelnej" cerze wyrabia nam opinię w świecie także weźcie się najpierw za swoje zachowanie i zachowanie waszych partnerów a innych zostawcie w spokoju, dajcie im żyć

Gość gość
W Polsce ogólnie rzecz biorąc panuje nadal duch socjalistycznego ujednolicenia. Wszyscy muszą być jednakowo, "modnie" ubrani, kobiety muszą być szczupłe, z dużymi cycami, wszyscy muszą mieć białe dzieci i mówić to, co ostatnia moda na TVN dyktuje. Rasizm, nietolerancja, zawiść i ochota na dokopanie leżącemu. Na szczęście mieszkam na innej półkuli, muszę czasem odwiedzić rodzinę, ale najwięcej radości sprawia mi, kiedy wsiadam do samolotu, aby wracać do domu.

Gość gość
Ja raz w samolocie zwrocilam uwage takiej ciapackiej szmacie bo jej bachor darl swojego kupopodobnego ryja i jeszcze machal lapami, w ktorych mial butelke z sokiem. Zlew sie obruszyl bo to tylko "dziecko" (chciala chyba powiedziec malpa :D) ale zawolalam obsluge i babsko wraz z ciemnym przychowkiem musialo zmienic miejsce :D Zwierzeta ze zwierzetami, ludzie z ludzmi. Proste.

Gość gość
16.08 aleś się popisała hehehhe

Gość gość
a ja sie wstydze polek czyli k*urew ktore smierdza cebula.

Gość gość
16:08 ale bajeczki :D Jeszcze NIGDY nie zdarzylo sie tak, zeby stewardessa kazala sie matce z dzieckiem przeniesc na inne siedzenie :D Jesli komus placzace dziecko przeszkadza, to z reguly taka osoba przenosi sie na inne siedzenie. Sama sie przenioslam nie raz jak usiadla kolo mnie jakas mamuska z dzieckiem, bo chce miec spokojny lot a nie sluchac darcia sie i piskow nad uchem

Gość gość
Dlaczego wiekszość poleczek żyje samotnie bez ciemnoskórego ojca? tylko z mieszanymi dziećmi z egzotycznej przygody??

Wasze wyzywanie od 'ciapackich zlewow na sperme' nic wam nie daje niestety. Sami sie osmieszacie, ale zeby to dostrzec to trzeba miec choc odrobine inteligencji... Wiec nie dziwi fakt ze o swojej smiesznosci nie macie pojecia. Jezeli same jestescie takimi 'polskimi zlewami na sperme' lub wasze kobiety sa to prosze takie slownictwo miedzy soba uzywac, a nie do ludzi z wyzszej klasy je kierowac. Pozdrawiam frustratow. Idzcie sie przewietrzyc :) A tak na marginesie to ja od nikogo szacunku nie musze wymagac bo po prostu inteligentni ludzie mnie szanuja, a ze jakis plebs tego nie potrafi... to coz jego problem :)

Gość gość
"Dlaczego wiekszość poleczek żyje samotnie bez ciemnoskórego ojca? tylko z mieszanymi dziećmi z egzotycznej przygody??" * No wlasnie, ja tez znam w widzenia kilka dziewczn ktore maja "mieszane dzieci" ale ZADNA z nich nie mieszka z ojcem dzieci ... Najdluzszy zwiazek przetrwal 5 lat... cos w tym jest ... :P

Gość gość
Ja mieszkam za granica i ciagle widze samotne matki polki z mieszanymi dziecmi a kolorowego ojca nie widac lol.............

Gość gość
a potem przyjezdza taka polska sz*maciura do polski ze swoimi mieszanymi bachorami i wylewa swoj bol d**y jak wszyscy ja zle traktuja!

Gość gość
no właśnie dlatego że jesteście tacy porąbani to wykonujecie w UK najgorsze prace, a jadąc do Polski zgrywacie coś lepszego na zaciągniętym na 2 lata kredycie, sami wiecie jak żyjecie tutaj na zbiorowych mieszkankach u ciapatych

Gość gość
no właśnie dlatego że jesteście tacy porąbani to wykonujecie w UK najgorsze prace, a jadąc do Polski zgrywacie coś lepszego na zaciągniętym na 2 lata kredycie, sami wiecie jak żyjecie tutaj na zbiorowych mieszkankach u ciapatych

"Jak tam ciapackie zlewy czyli Vanilaaa i Tink, czyli Blockhead? Zrobilyscie juz swojemu Mahomedowi curry? smiech.gif Ciapackie zlewy boli, ze sa posmiewiskiem wsrod normalnych ludzi.One chca akceptacji od srodowiska ale kazdy nawet gadac ze zlewami nie chce dlatego takie sfrustrowane szczekaja na forum " xxx Bla, bla, bla. Nudna jestes sloneczko z tymi swoimi tekstami. Jak zdarta plyta. Ty myslisz, ze kogos urazisz? Mam niezly ubaw z takich prostaczek jak ty co sie produkuja na forum, niemalze zylka im peka ze zlosci, wylewaja ta agresje i....nic. Olewka. Pokazujesz tylko swoje prostackie pochodzenie i co tu duzo pisac brak klasy. Poszczekaj sobie dalej, ja sie posmieje, tylko uwazaj bo ci w koncu zylka peknie i ci tak zostanie :D

Gość gość
włąśnie dlatego wyprowadziliśmy się Polski od takiego motłochu i jest nam w UK lepiej mój mąż Nigeryjczyk ma godną prace, a większość polaczków którzy tu tak krzyczą na forach pracuje za najniższą i wynajmuje pokoiki od ciapatych żyje na kupie, a od piątku chleje alkohol i same gołodupce, jadą do Polski to z karty kredytowej albo na kredyciku który spałącją potem następne lata, nic nie warci krzykacze, dzięki Bogi za męża Nigeryjczyka i jego piękne dzieci,wieczni patrioci wysówaćna ziemie ojczystą, jedyne czym możecie się poszczycić to swoją białąskórą tylko że w UK nie ma to znaczenia bo lekarze, architekci, adwokaci to włąśnie czarni i ciapaci a Polaczki wiadomo najgorsze g***o, sami wiecie jak jest więc nie ma co tu krzyczeć, widocznie wasze laski pouciekały z kolorowymi bo poprostu są lepsi

Gość gość
włąśnie dlatego wyprowadziliśmy się Polski od takiego motłochu i jest nam w UK lepiej mój mąż Nigeryjczyk ma godną prace, a większość polaczków którzy tu tak krzyczą na forach pracuje za najniższą i wynajmuje pokoiki od ciapatych żyje na kupie, a od piątku chleje alkohol i same gołodupce, jadą do Polski to z karty kredytowej albo na kredyciku który spałącją potem następne lata, nic nie warci krzykacze, dzięki Bogi za męża Nigeryjczyka i jego piękne dzieci,wieczni patrioci wysówaćna ziemie ojczystą, jedyne czym możecie się poszczycić to swoją białąskórą tylko że w UK nie ma to znaczenia bo lekarze, architekci, adwokaci to włąśnie czarni i ciapaci a Polaczki wiadomo najgorsze g***o, sami wiecie jak jest więc nie ma co tu krzyczeć, widocznie wasze laski pouciekały z kolorowymi bo poprostu są lepsi

Gość gość
Ta od Nigeryjczyka widac ze to jakis plebs po szkole podstawowej :D Niunia jak sie pisze "po prostu"? No, napisz mi to jeszcze raz, zebym sie mogla pośmiać z takiej tepej dzidy jak ty ;) Nic dziwnego, ze tylko czarnuch cie chcial. Normalny bialy facet na taka trzydrzwiowa szafe po podstawowce jak ty nie chcialby nawet splunac. Posze ci to zona przystojnego, wysokiego, bialego, rodowitego Niemca. O takim facecie jak moj moglabys sobie pomarzyc. Na szczescie tacy faceci wybieraja sobie lepszy sort kobiet. Zlewy z wioski, z nadwaga i bez edukacji sa zarezerwowane dla czarnuchow i Pakolów :D

Gość gość
a ten co najgłośniej krzyczy na tym forum bo ma zamałego i jego laska poszła z kolorowym, pewnie wynajmuje kąt od ciapatrgo i spłacawłąśnie ciapatkowej rodzince hipoteke,durne polaczki w Uk

Gość gość
a ten co najgłośniej krzyczy na tym forum bo ma zamałego i jego laska poszła z kolorowym, pewnie wynajmuje kąt od ciapatrgo i spłacawłąśnie ciapatkowej rodzince hipoteke,durne polaczki w Uk

Gość gość
A mnie zastanawia kto wam dal prawo sie tak wywyzszac? Bog stworzyl ludzi o roznym kolorze skory i kazdy ma takie samo prawo do zycia na tej ziemii. Kazdemu sie nalezy szacunek. Obrzydzaja mnie wasze chore komentarze w stylu ciapackie zlewy.

Wezcie juz skonczcie, z ciapackimi zlewami nigdy nie wygracie. Zawsze beda Wam wypominac brak kultury i takie tam. Same wiedza, ze ich faceci i ich kupopodobne dzieciaki to gorsza rasa. Swoich rodakow by sprzedaly a swoich ciapaczow adoruja i bronia. Ha ha ha ha ha ha ha ha! I dzieki za poprawe humoru tym tematem, zawsze mi sie chce smiac z tych co najpierw sa zlewami dla ciapakow a potem same z dzieciakami zostaja. Zaden facet juz ich potem nie zechce dlatego takie sfrustrowane i sie tak bronia na forum.

Gość gość
A ja żyje z swoim ciapatkiem i jego dziećmi i mamy 2 domy, czy któryś z Polaczkow na tym forum może mu dorównać? W jednym mieszkamy a drugi wynajmujemy i jestem szczęśliwa.

Gość gość
A ja żyje z swoim ciapatkiem i jego dziećmi i mamy 2 domy, czy któryś z Polaczkow na tym forum może mu dorównać? W jednym mieszkamy a drugi wynajmujemy i jestem szczęśliwa.

Gość gość
A czy Chinczyk to tez ciapaty?

Gość gość
modliszka pozdro dla mamusi...polskiego wora na sperme...:D zapewne jestes dumna, ze wyszlas z p***y zlewu na sperme co? hahaha

Gość gość
Odpowiedzcie, czy Chinczyk to tez ciapaty?

Gość gość
Modliszka heh dziecko twoi rodzice poniesli sromotna kleske jesli chodzi o twoje wychowanie. Chociaz czekaj, twoja stara rozlozyla nogi dla wizy wiec czym sie rozni od takiego ciapaka? No tak, dla wizy sie k***ila, czyli masz matke dziwke :D hahahaha i co gowniaro milo ci czytac o wlasnej matce, ze jest zlewem na sperme? K***wski pomiocie? Bachorze wizowy hahahaha :D