Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dyskryminacja otyłych

Polecane posty

Gość gość

to też są ludzie w czym są gorsi od innych zakładam wątek dla otyłych po 30 może schudniemy może porozmawiamy temat dla ludzi co widzą więcej niż piękną otoczkę to nie papierek świadczy o smaku cukierka pozdrawiam cieplutko

Gość gość
ile wazysz

Gość gość
126kg

Gość gość
ojej a dla zdrowia nie lepiej schudnac?

Gość gość
a nie pomyślałeś/łaś że to może być wynikiem choroby ojej co jestem potworem

Gość gość
Hej.. Mam 18 lat i jestem przy kości. Odchudzam się od 14 roku życia. Stosowałam mapę różnych diet. Nie zlicze ile ich było. Żadna nie skutkuje. Do tego 5 razy w tygodniu chodzę na treningi z siatkówki, od dziecka uwielbiam pływać,chodzę ze szkoły codziennie to 3 kilometry, biegam na każdym wf-ie ćwicze. W domu też nie siedzę. No i co z tego? Waga stoi i ani kszty nie spada. Pewnie powiecie ze dużo jem, a do tego słodycze.. Nie zgodze się. Na takie d**erele mnie zwyczajnie nie stać. Jem po 3-4 posiłki dziennie. I nie jem tłustych rzeczy.. No i nie schudne choćbym jak chciała. Nie wiem, co ze mną nie tak? Może chora jestem, a może tak jest bo u mnie w rodzinie od strony taty tacy ludzie gr****** są. Jeszcze myślę ze jestem chora na cukrzycę.. Dużo myśli się nasówa. Przepraszam ze tak tu pisze, dla osób po 30 ale musiałam się wygadać. Miłego dnia:-)

Gość chudy felon
Przestan zrec. Jakos w obozach koncentracyjnych nie bylo grubasow.ujemny bilans kalori i kazdego odchudzi. 3 km to jest nic. 1.5 h cardio codziennie.

Gość gość
Nie napisałam jeszcze ze często jem jeden posiłek w ciągu dnia.. Zdarza się nawet i to. No i do tego jestem w ciągłym ruchu. Spaceruje jeśli mam czas. Nigdy nie siedzę w domu.

Gość gość
Dieta dukana... każdy moze schudnąć nawet chory na cukrzyce przykładem jest moja babcia ma cukrzyce i ze 150 kg spadla do 70

Gość gość
126 kg to jest otyłosć zagrazająca zdrowiu, i takie zachowanie powinno byc pietnowane tak jak inne dobrowolne nałogi takie jak palenie, alkoholizm, narkomania, generujace koszta podatników w służbie zdrowia. Przestan pieprzyc o chorobach, bo zadna choroba samoistnie nie doprowadzi do takiego wzrostu wagi, zazywanie leków sterydowych czy leczona tarczyca co najwyzej utrudniają utrzymanie zgrabnej sylwetki w granicach 50 - 60 kg, a reszta to śmieciowe żarcie, brak ruchu i brak wiedzy na temat optymalnego żywienia

Gość gość
Ja nie waże 126 kg. Ale zważmy na to ze nie każdego stać na dietę. Przykładowo. Mieszkam w rodzinie 9-cio osobowej. Gdzie na miesiąc rodzice maja do dyspozycji 800 zł. W związku z czym trzeba opłacić rachunki, lekarstwa, kupić rzeczy do domu, no i dwójce dzieci do szkoły też trzeba pieniądze żeby bilet opłacić który kosztuje 65 zł no i na praktyki po 35 zł. Do tego żywność. Nie wiele zostaje. A to jedzenie dietetyczne drugie tyle kosztuje. Po prostu mówiąc nie stać rodziców na to żeby kupować oddzielne jedzenie. Tyle w temacie.

Bardzo denerwują mnie grubi ludzie. Zajmują tyle miejsca. Sapią, są spoceni, mają otarcia na udach. Ciągle podżerają. To typowi nałogowcy a nie lubię nałogowców. Czy to ćpunów, palaczy czy alkoholików, oni wszyscy mają te same negatywne cechy. Potrafią udawać miłych cudownych, tylko po to by ludzie ich akceptowali, a tak naprawdę tylko myślą o tym, żeby się n******* naćpać czy nażreć. Jak widzę grubasa, to najchętniej wziąłbym kija i tak długo ganiał, aż by schudł. Każdego grubasa bym odchudził. Najwięcej tolerancji mam do grubasów, którzy nie udają, że nic nie jedzą, a otwarcie mówią, że są grubymi świniami, dla których żarcie to najważniejsza w życiu rzecz.

Gość gość
a kogo obchodzi twoja tlusta dupa? jaka dyskryminacja...

Gość gość
A mnie w******ja ludzie, ktorzy z gory oceniaja innych, a nawet ich nie znaja! A juz szczegolnie tacy z ograniczonym pogladem na swiat. W d***e byliscie i gowno widzieliscie, wiec morda w kubel!

Gość gość
jak puści są ludzie jak poczytałam twe wpisy żal

Gość Pan Wiesław
Idzcie być grubi gdzie indziej 🖐️

Gość gość
to może piękni i doskonali wyniosą się na doskonałą planetę

Gość gość
Nie o wasz wygląd chodzi a o to jak się z tym obnosicie i zaczepiacie wszystkie zgrabniejsze laski, wp*****lacie się tam gdzie was nie chcą, eksponujecie tłusty brzuch i zad bo przecież to "liczy się wnętrze". Dupa, macie z tym problem, więc tego nie akceptujecie.

Gość gość

są siłownie to trzeba korzystać za jednego hamburgera masz spoko wysiłek na siłce, sama kogo byś wybrała faceta dobrze zbudowanego, rozumnego który dba o siebie, czy grubasa co do piwa leci albo do kotleta? pomyśl i się zastanów